Go to content Go to menu
 


albanian

 + 09981011455 09425636422

www.ricepuller.in

 Rajs + gjatë खींचनेचुंबकसिक्के, Indira Gandhi Viktoriasikka, 2 Turtle, Domunhsa p, Boltaullu - pallua vezë, Lalpyaj, इमलीपलाशहर्बलपेड़पौधों, Lilliput, Nangadrpn, Pitlgilas, Kalihldi, 5 - 10-20 - 100 bucks, Antikaitm, Bchchonkiuntdud, shpallje gazetë - grabitja Mobile, श्रृंखलाकड़ीयोजनाओं - Idkati dhe thashetheme të tjera duke u fleeced PHLE = kontrabanda Ganja e kompjuterëve dhe ekspert i teknologjisë falsifikator korruptuar gjallë punk Colkaro Baba Bhatt

Unë këtë sfidë për të gjithë që unë nuk jam një wala Chai ose daruwala por një inxhinier mekanik që ka përvojë të kërkimit në vende të huaja me një duzinë të librave të shkruar, duke përfshirë 90 barsaat crore ki & asimit Noto ki dhanwarsha botuar nga Randhir Prakashan, Haridwar, e cila është duke qëndruar në një pozicion numër në lloje të tilla të librave. Krahas një dekadë të punës përvojë inxhinier dhe një shkallë të doktoraturës në ekonomi sigurt veten një GANDHI ZINDA. Prodhim prej mbi mijë e shisheve, më shumë se njëqind e fabrikave shishe dhe Patta, cddeshmukh gjithë shënim lloji, Neel kimike, 1970 një monedhë Rupee peshojnë 12 gram dhe qindra e artikujve të tillë në mënyrë të qartë tregojnë se Kreta për të Hota hi nahi ai. Kërkoi është i padisponueshëm & vargu Viva. Ju lutem nderojmë studimet e mia të thella përndryshe ne do të shkatërrojë veten tonë dhe të mia të bëjë numrin tim celular 09425636422-09926395795 një të gjithë linjës Indi për të gjitha çështjet e lidhura. Unë vetë Inxhinier Divesh Bhatt prodhuar 52 shishe EIC. Unë kam Rs kryq. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kimike, ngarkues shishe, 20, buf, RS1 prej 1964,82 dhe të gjithë duke përfshirë edhe RPLPNMPMMIRROR. Ju lutem vizitoni faqet e internetit shkarkoni Lok Adalat në hindisht dhe shkarko video para se të mos humbasë telefonatë + 09926395795 09425636422 të jetë një pjesë e operacionit të shpëtuar Indisë.

 

Inxhinier Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

 

E-mail - dantewada420@gmail.com dbdkbhatt39@gmail.com

 

Avokati K.N. Singh - 09425595831,07697128497

 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

 

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,

              

 

                             FORUM PUBLIK

 

Të gjitha faktet dhe e vërteta e këtij transmetimi janë thjesht imagjinare dhe çdo ngjajnë në çdo format është një incident.

 

Në forum publik viktimat e sotme janë shkrimtari i "90 barsaat crore ki" dhe i "asimit Noto ki dhanwarsha publikuar nga Randhir Prakashan Haridwar. Këto libra krijuar një gurë të reja të botimit indian. Shkrimtari është një inxhinier Gazeta në Departamentin e Shëndetit Publik të qeverisë Chhattisgarh, por ai merret në shishe, monedhë, sendet antike dhe janë aktivitetet të cilat janë të ndaluara me ligj; ndonëse hobi e tij janë për të kërkimit dhe për të bërë diçka të re me përvojën e tij kërkimore në vendet e huaja . Në forum publik është për të ngarkuar Shri Divesh Kumar Bhatt si një shkrimtar kritik.

 

                                            WRITER KRITIKE

 

Anchor (1): - Hellow & hai për të gjithë shikuar Lok Adalat / Aap KI Adalat EK MULAKAT jetojnë dhe ekskluzive në kanalin tuaj të preferuar?. Viktima e sotme janë Shri Divesh Kumar Bhatt, të cilët janë menduar të jetë një shkrimtar kritik apo një person budalla për të shkruar mbi çështjet e pamend.