Go to content Go to menu
 


Bosnian

 

Top of Form

www.ricepullers.in 
+ 09981011455 09425636422 
Ja ovime izazov za sve to ja nisam Chai wala ili daruwala ali mehanički inženjer koji imaju iskustva istraživanja u stranim zemljama sa desetak knjiga pisane uključujući 90 crore ki barsaat & asimit Noto ki dhanwarsha objavio Randhir Prakashan, Haridwar, koji stoji na broj jedan položaj u takvim vrstama knjiga. Pored decenije inženjer radnih iskustava i doktorat iz ekonomije Siguran sam sebi Zinda GANDHI. Proizvodnja od preko hiljadu boce, više od stotinu boca fabrika i Patta, cddeshmukh svih vrsta napomena, Neel kemijske, 1970 rupija jedan novčić 12 grama težine i stotine takvih predmeta jasno pokazuju da je Kreta da Hota hi Nahi je on.Je zahtijevao je nedostupan i viva stih. Molimo vas čast mom dubokom studija inače ćemo uništiti naše sebe i moje da mi mobitel 09425636422-09926395795 cijeli Indija SOS telefon za sva pitanja koja se odnose. Ja sam inženjer Divesh Bhatt proizveden 52 EIC boca. Imam cross Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemijske, boca punjač, ​​20, sova, SR1 od 1964,82 i sve, uključujući RPLPNMPMMIRROR. Molimo posjetite web stranice za preuzimanje LOK adalat u hindi i preuzimanje video prije ne propustite poziv 09425636422 + 09926395795 biti dio operacije mrežu Indije. 

Inženjer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795 

E-mail - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com 

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184 

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227, 
               

                             JAVNI FORUM 

Sve činjenice i istine ovog emisije su čisto imaginarni i bilo koje liče u bilo kojem formatu je incident. 

U javnom forumu današnjem žrtve pisac "90 crore ki barsaat" i "asimit Noto ki dhanwarsha objavio Randhir Prakashan Haridwar.Ove knjige stvorio novu kamenje indijske izdavaštva. Pisac je list inženjer u Odjelu za javno zdravstvo od vlade Chhattisgarh ali on bavi u boci, novčić, starinski predmeti te su aktivnosti koje su zakonom zabranjeni, iako mu hobiji su istraživanja i učiniti nešto novo sa svojim istraživačkim iskustvom u stranim zemljama . U Public Forum je naplatiti Shri Kumar Bhatt Divesh kao kritične pisac. 

                                            KRITIČNA PISAC 

Sidro (1): - Hellow & Hai svima gledaju LOK adalat / AAP KI adalat EK MULAKAT uživo i ekskluzivni na svoj omiljeni kanal. Današnji žrtve su Shri Kumar Bhatt Divesh, koji bi trebalo da bude kritičan pisac ili budala osobu za pisanje po glupo pitanja. 

Divesh Bhatt: - Dobro jutro svima čitaoci / gledaoci. U mom prvom kritizirao knjizi'' 90 CRORE KI BARSAAT "sadržaji su istraživači učenjaci slijedi uvod u pitanju. Pogovor sadrži neophodne elemente metodologije istraživanja i opis različitih kovanica nakon ogroman dio istraživanja. Ogroman uključuje majmun brand 1818 novčić, anna 1962, Gandijevog novčić, SUN brend 20 PAISA, Fish brend jedan Rupee, Dragi brend pet rupija, Horse brend kovanice i mnogo više zbirku zloglasnog novčiće i mnogo metoda za izdvajanje Satta broj i nevjerovatno novac kiše . Sljedeće poglavlje sadrži svilenkasta svijet dole rođenja, čuda HARJOD, prvo jaje crne hen, Dipped novac, kornjača od 20 noktiju, IMLI KA BANDA, devet zarez pet centimetara bronce stakla, hipnoza crnom kurkuma, govoreći sova, kako bi me god, zlato tvornice, prodaja bijele Palash, osiguranje od 90 jezera, neograničen novac kiši sam RAM Lalu Mamta formule falsifikat. Posljednji dio teze sadrži istinu o čudima i datum mudri prikupljanje SATT brojeva. U narednom dijelusloženosti uključena u'' ASIMIT Noto KI DHANWARSHA'' stvari su gore slijedi nilskog konja 50 PAISA novčić, lava i CHIND kvartalu Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 jedan Rupee, oglas VI, Victoria, četvrtina Anna i još mnogo toga o dupliciranje i njegove identifikacije, pljačke i penzionisani prodavci OBROK shop, rezervoar dramu RAMPUT seljana kao i glasine novca kiše među seljanima. pogovor Sadrži su HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, Hen ubojica BHANWARMALI & GARUD i svoje testiranje, jaje od sova-paunica i dynosour & punjenje i roberry kroz novčić, boca EIC 1818, lanac link šeme, statutom 8 metala, Lebo, pribor i Patta tvornice, aplikacije za avansno inženjering, pljačke zlata kroz dvostruko novca u šest mjeseci i prilikom zapošljavanja, oglašavanje u novinama mobilne razbojništva, pljačke E, E HAWALA itd Posljednji dio teze sadrži Satta brojeve zaključuje da je zahtijevao članak je nedostupan i potražnja dostupnih robe je nula. Duplikat robe ne mogu biti proizveden od sebe drugo inače kupac također nije dostupan. Postojanje stranke je i san da li je punjenje ni moguće ni kemijske postoji. Postoji samo pljačke i glasine, uključujući magneta i prozora. Možda je to način da seuništiti Indija potpunosti putem preusmjeravanja trudova u neprofitne aktivnosti. Isključujući gore moj prvi istraživački'' BAL PARYAWARAN'', PhD istraživanje UNICEF-a'''', istraživanja papira 'modela rasta ", prema publikaciji'' TANTRA MANTRA''," primjenaunaprijed inženjering'','' društva i socijalnog inženjeringa'','' unaprijed ekonomije'','' unaprijed crtanje i primjena'' itd su moji podaci u službi društva. 

Sidro (2): - Zašto vam je potrebna za pisanje puno i više od odredba royalty prihod je bolji paket u pjesme, priče i općenito knjigama? Ono što je slučaj svog poremećaja osim pisanja budale?

Divesh Bhatt: - Ja pišem samo istinu i ništa loše u mom smislu.Dozvolu pisanja u grešaka nije mogao biti odobren od strane mojih roditelja. Ja ne poštuju činjenice, govoriti istinu i radim ono što bi rekao i ne vjeruju u činjenice. Ja sam u mogućnosti da prikupi 5-6 engleski, matematika ili sociologije knjige slijedi neobično objavljivanje + prijevod i nesigurni seks priče. Odredba royalty prihoda nisu dozvoljene moje poslodavce, ali može se primijetiti da bilo koja knjiga na svijetu ne može biti vredniji od bilo jednu stranicu napisali mene. Opet to je izazov za sve da se dokaže moja duboko studija kao neobičan, ja ću prestati daljnje pisanje. To je razlog da me bog umjesto kamene statue od neplatiša menadžeri uključujući BABA od KHANDWA, PUSKAR i sela KORAPUT, KOTPAD i okolica ANDHAR ORRISA. Ja finansira dva četiri točka nano auto + 2 motocikl olakšati moje slijepe sljedbenike i da ih praktičnost do boga na vrijeme DIWALI & EED. 

Anchor (3): - Vi ste krivi da ponovite pitanje i da predloži 120 / - pljačka nakon 250 / - zaradu. 

Divesh Bhatt: - U vrijeme objavljivanja prve knjige, ja sam bio nedostupan u Indiji. Otišao sam u stranim zemljama da vidi tijesto način istraživačkih aktivnosti, ali kao što sam se vratio u Indiju, vidio sam nepotpuno knjiga koju Randhir Prakashan, Haridwar kao pošaljem vodiča KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Prihvatam nedostatak kvaliteta i kvantiteta, rezultat u drugu izdanje u seriji knjiga. Opet može se primijetiti ako ne našao vrijednost za novac, ja ću se vratiti Rs.250 plus Rs.120 jednako Rs. 370 od mog 25t + ........... 

Sidro (4): - Proces nomenklature vaše knjige (naslov) nije naučni način. 

Divesh Bhatt: - Gate u crkvi vrata nedostaje i majmuni nisu dostupne u Bandra. Ako uradim fake za poboljšanje Indian ugoditi biti u pravu, oni slušaju? Ako uradim pisanja 'novac ne može padala' se to može prodati? Ako se ne može selled kako javnost može čitati? Ako se ne može pročitati kako je moguće da vodi operaciju save Indiji? Oni su pročitali i slušali, ali grupa pljačkaša kontinuirano rumoring RP LP MP NM MP MIRROR kao u priči o goluba i DADI Wale BABA G. Budi patriote, nećemo suočiti samo istinu, ali samo Bog također, nakon pauze. LOK adalat tvrdi pisac staviti težak rad preko svoje fizičke granice rezultate u kvaliteti proizvodnje. 

                                    EXTREME radnik 

Sidro (5): - Molim vas, recite nam yours obrazovne kvalifikacije.Jeste li pravnu pisac ili budala? Koji je top model? 

Divesh Bhatt: - Stajao sam na prvu poziciju u školi u HSC, istovremeno prijelaz PPT 'bazu kvalifikacija inženjeringa' slijedi amie (viši tehničar) i Bachelor of Arts, kao. Pod dozvole poslodavac sam opet stajao UNIVERSITY TOP u ekonomiji (zlatna medalja).Osnovna osposobljenost predavača UGC NET & VYPM slet dokažem kao pravni pisac i ovaj intenzitet top modela i nano LS BS4 definisao Cleaver do vrha. Ja sam podnio moje teze o "UNICEF'' tvrdeći seksualnog iskorištavanja i dokumentarne fotografije dokaz, ali uzalud, zbog nepoznatih GAY koncept moja žena vodiča. Sam i upozorio NITHARI CASE spasiti djecu sa desetak života, ali niko ne vjeruje da moj glas. 

Sidro (6): - molim razjasnite živote djece u detalje? 

Divesh Bhatt: - Foolish TANTRIK od dhamtari (chattisgarh) ne samo claimer novac kiše kroz ROPE ali njegova bave 25000 / - također u gotovini. Grupa od 3 djece (u dobi od 10 godina do 16 godina) zbog ubistva 12 godine djeteta kao visi do smrti slijede još tri ubistva rezultiralo u širenju bandi kao desetak ozloglašeni kriminalci. Ta grupa nije mogla shvatiti da niko nije kupca i sve su glasine, ali četvrti pulish ispalio 302, 304 IPC i staviti ubice iza zida Bastar zatvor koji je objavljen u novinama. U beskrajni lanac kriminala, da sam bio u mogućnosti da pristupi njima - mogli spasiti direktno živote desetak djece, uključujući Zatvor posjetitelja. Sidro (7): - Ti si pijan MCDOWELL 20:00 do indults zatim NANO posjetu uzoraka s ovčetina od 12 broj? 

Divesh Bhatt: - Javni službenici i birokrati su uobičajeni korupcije u uspomenama na Mahatma Gandhi, ili PM, CM, BM itd pravni savjetnik VN Gadgil našeg jedina dama PM ex. Indira Gandhi odvija deset miliona Pa Scheme uključujući Ribnjak i jezero s iznenađujuće pretakanja istog unutar sezone za pokretanje sistema zapošljavanja. Zapravo govoreći politike bio Nobel, ali bilo je ili potcijeniti ili procurile u bearcats, tako da je cijeli na papire samo. U istom kontekstu DKBRY za urbane i DRY ruralnog stanovništva ima za cilj spasiti Indiji izradom duplikata članaka štednje Indije od strane stranaca i Englezi. Pod ovim aktivnostima zaradu od 5000 / iz Bablu Sahu vlasnik max 100 mc uložio u istraživanje indijskog razarača pokazao profitabilnim jednom, ali koga su korisnici TATA INDICA putovanja vlakom po Andhra doktori postupak krađu desetak riže i karanfilića zrna od merchandiser shop? Oni su ponovno žrtve ZHADI (377), a nebo posjeti rezultate u kojima luksuz, nevjerovatno ništa. 

Sidro (8): - A kako si uzeti keks u BOLERO? 

Divesh Bhatt: - Kad sam suočen intervju u grupu bez odraslih neplatiše u Dip Novac, su planirali kupiti Mahindra Bolero u roku od 48 radnih sati npr.. u četvrtak, što je rezultiralo u bijeg od sebe prosjačenjem iznad iznosa HARI PATTI za nekoliko minuta za doručak. Usput sam vodio goli bez ogledala i lijeve donje rublje, originalni i istinski spremni za aukciju i GANJA krijumčara su pozvani sa Scorpio. Ako su provalnici su uspješne u svom cilju, oni kupuju Xylo E 8, je mit. Molimo Vas naći popis vozila za biskvit n.a. 

Komercijalnih vozila osobna vozila 

        alfa bolero 

        gio Reva 

        Navistar škorpija 

        maxicab Thar 

        Genio verito 

        maximo Actyon 

               tourister predsjednik 
Korando, Kyron, REXTON, Rodius, XUV 500 i ZLX m2dicor hibridnim 
        Jasno je da sam ja najviše Cleaver Indian od Mahindra. Dakle, preporuka je ili da uzme zlato keksa ili uzeti PAN (iku) u komandant bez krune kočnice, ali na kraju, ako se jede parle - BOLERO je najbolji. 
Sidro (9): - Od vas se traži da ljubazno sažeti istraživanja umjesto dugog memoranduma. 
Divesh Bhatt: - Iz popisa 12500 mobilnih brojeva sa imenom i adresom radim osiguralo da su svi osim Bajrang neplatiše. 
Sidro (10): - Hellow. ovaj tip je Bajrang Baghel, boga? 
Bajrang: - To je činjenica, a lak ljudi ispitanih od strane oficira i zahvaćene mi samo čast u svijetu, ali može se primijetiti da je njegov sljedbenik kasno Anand Rajak - Mehaničko bračnih kilometraža bez dodirivanja motora je sasvim vjeran. Još jedna u blizini njega zalažu KN Singh nije pobjedi svakom slučaju od njegove prakse. 
Sidro (11): - Singh Saheb je nedostupna, ali recite nam put redovnih uspjeha advokata. 
Divesh Bhatt: - Svaka osoba u poslovanju je slijep ako konj prijatelje bruto ono što bi on jeo? Ja sam savjetnik sperma prevodilac Singh Saheb, koji je poslodavac od desetak juniora i službenika. Ovo advokat je aplikator Interneta u višak i ima stotine zakona knjiga. U početku je potrebno studija slučaja slijedi seniore savjetujemo uključujući Bilaspur i Vrhovni sud lawers. On je vlasnik Suzuki automobil i motocikl, dar od svekra i Hero Honda sa svojim Nano nudi praktičnost u približavanju činjenicu. On je također dobiti objekt od Samsung Laptop sa Samsung ac komore i većina njegovih napomena lima su ili pripremaju mene ili odobrene od mene. Tako sve odluke idu u prilog njemu je tajna uspjeha, ali on uzima cijelu 100% naknade unaprijed i nema šanse za povratak naknada zbog pobijediti. Sada neke žrtve tvrde neplatiša ili ne ownest ali on je Wakil br.1. 
Ne propustite BABA G KE PRAVACHAN ali nakon pauze. 
         Pisac tvrdio vrijeme lošeg upravljanja! 
Sidro (12): - Ti si uzeti sna na pm, probudi se 10 sati. Kao što ste dobili do mobilnog dobiva nonstop 12 + h rad. 
Divesh Bhatt: - Ovo je istina da mi se u zadnje vrijeme buđenja. To je razlog da je moje vrijeme poziva iznosi 9 do 12 sati. U cijelom Indiji SOS telefon brojevi za ugrožene osobe + 09425636422 09926395795. Ovi brojevi se nalaze u mom pismu pad, naziv ploče, službeni pečat i na internetu facebook.com. Ovi brojevi se također koristi u skripti intervjua. Imam volontera pomagača u istraživanju i vozač + + Pomagač mezonske su već dostupni u mom pragu. Pokušao sam sve od sebe čak i od vrata do vrata servis svih čitalaca ali malo znanja je prilično opasno kao u priči o Abhimanyu.Stoga sam ostati na mobilnom do baterije nizak pozivaoca i moji brojevi su uvijek zauzeti u ovom trenutku. Imam tajnu Vodaphone broj za osobnu upotrebu. Možemo staviti mjesto stroga naredba da se dozvoli sebi prije ulaska u poslovne novčić. 
Sidro (13): - A koja je beskrajna zaključak? npr opisati Indija u tvom snu? 
Divesh Bhatt: - Postoji grupa mobilnih pljačkaša jesti 17.000-83.000 po klijentu kao predujam za finansije. Oni uvjeravam laptop vrijedan Rs 6999, tako da ne zna Bhatt je pola uma da kupi iste za Rs 15000. Grupa je čak tvrdi rješenje bilo kakvog problema, uključujući kuće sukoba, Satta, gadadhan i naplatu novčić. Oni koriste e-mail id, HDFC ček i sve moderne objekte E plijen. Tri broja živih mrtvih tijela u Geedam gradu Chattisgarh, UP formule (zlatna) od traktora specijalista, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 u magnet i parrarel pljačke usmjerene me da pišem u duboko.Najiskrenijih osoba u Indiji (bhagwan g) kaže da je desetak Jwellers u kapitalu chattisgarh može pobjeći prije nego što Diwali. 
Sidro (14): - Ti su bili optuženi za nemar u javnom radu od strane vašeg sub divizije službenika u 2002. A ludi oficir počinio samoubistvo kao i SDO postala je. Što je to drama? Možete dobiti zgodan plaću od 25 t mjesečno i F tipa velika bungalov. Zašto počiniti nemar u radu? 
Divesh Bhatt: - Za vrijeme procesa univerzalne dokaz hipoteze potreban policije provjeru pasoša. U trenutku komesar policije, grada, Hoshangabad me držali u pritvoru za 72 + sati. To je bio razlog da mi izostanak s posla za tjedan rezultiralo u takve objašnjenje u šah sa provalnik izvođačima tvrdi ograničeni um Indijanaca. Ako službenik postaje ljut nakon pečenja obavještenje za mene ili bilo koga pokušava da jede hranu dodijeljeno Zinda GANDHI i počini samoubistvo, to je poremećaj sistema. Ako je vrijeme golmana vozi njegov ciklus na pruge ili hoda na platformi s pola uma SDO ili povrća prodavac krije se iza Piggeo auto (nadareni po meni), sve su posljedica sistema. Zanimljivo je napomenuti da pas ne poznaju u rikverc u vozilima. Oni su vidjeli sva vozila u naprijed samo trčanje i prakse lavež ima od njih u prirodi. Pisac je uobičajeno za bacanje pasa u rikverc. On ima 15 godina iskustva za takve aktivnosti, ali u pogledu gurua trut je napomenuti da su djeca od 19 vijeka je slušao priču o mljekar i majmuna, kornjača i zec, dragi i deva itd, ali sada dana u 21. stoljeću umjesto računala i tehnologije, oni dobijaju praktičnu obuku prozora, magnet, operacije i falsifikat. Tko je Dongre? Tko je mozak indijske rob? Tko je rekao nužno od nilskog konja u 50 PAISA? Tko je rekao da pišem SATYAMEV JAYTE u jednoj rupi od 1970? Opet je nemoguće otkriti mozak lažnih novca ili različite tehnike testiranja valute npr. tv, žarulja, cijevi svjetlosti. Vasco D Gama i Englezi su bili djelomično uspjeh u uzimajući Indiji rob, ali u 2 h godina. Tako je jedina svrha mog dubokog istraživanja je identificirati problem među seljanima i ulaganja od 25 t mjesečno iz posljednje decenije zaključuje svake stranice moje knjige zamijeniti Ramayan, MAHABHARAT, BIBLIJA, KURAN, Geeta i to je istorijski čudo da uključi u svakoj biblioteci. 
Sidro (15): - Kako je vrijeme upravljanja? 
Divesh Bhatt: - 18 + h radi sa 100% efikasnosti upravljanja vremenom. 
Naknade se nastavljaju na Shri Bhatt i nije moguće očistiti ih od njega. 
LOK adalat tereti D K Bhatt kao korumpirana Gunda. 


Sidro (16): - Mi smo slušati da dijeta je više nego dvostruko od normalna osoba. Još uvijek ste gladni, zašto? 
Divesh Bhatt: - Prije ulaska u vladu posao, bio sam pappu PAHALWAN u Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Pogovor dijeta i dalje visoka i stara gleda tijelo je znak povećanje znanja.Sachin Tendulkar je stoljeće stoljeća, ali još uvijek glad za trčanja, na isti način ja skupljati znanje. 
Sidro (17): - To znači da pijete puno! 
Divesh Bhatt: - Nisam pijan u životu. I također me ne zanima seks gladi. 
Sidro (18): - vi ste u braku, trebalo da bude UN-a istinit. 
Divesh Bhatt: - Ja sam spreman slušati neplatiša, ne faitfull, trkač, jede, prevarant, ljuta, nonsence itd. To je opet primjetiti da je kašnjenje u braku zbog porodičnih razloga i BABAg su identični nomenklature. 
Sidro (19): - Što je to babababa? 
Divesh Bhatt: - clearks su domicilni Indije od britanske vladavine.Baba se nalaze na pješačka staza u blizini stanice imaju gotovih dlake na licu. Ovi baba dobijali posao Dharma ali oni uhvatili krivotvorenje dvostrukog novca. Sada ova baba je se iznova ih pokopavali Babu je na 1. dan u mjesecu kroz medijator inženjer uzrokuje dugoročne gubitak vjere je čovjek na baba & Babu. 
Sidro (20): - Dali ste 5t, 5t, 12t, 11t korupcije za PhD, pasoš, stranih putovanja, probni rad, Govt. bunglaw. ste uložili 85H + 24h 125.000 u boci, 8500 / u Patta, 70 80 h u Neel kemijske, 20t + nano u RS.10. Pronašao si 6t prodajna cijena 13t nabavne vrijednosti cddeshmukh cross pet 3 draga. U ovom 6t si platio 3t do Ičića firozabad za daljnje poslovanje i za odmor, 3 t molim definirati Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar i Biowar bus štand 
Divesh Bhatt: - Kao što sam rekao postoje dva smjenjuje rada, bilo nula ili znaš. Ne Ovim izjavljujem da se u 11 godina inženjer posao, nisam dobio čak ni rs 10 što je korupcija. Nisam zaraditi novac čak i RS-5 u moj posao i sve moje kvalitete radova bili su u nedostatku donaciju. Može se provjeriti mjerenje knjiga broj 119 i 120 za tu uz kupovinu od 3500 / izvođač dao mi ne kao dio korupcije, ali naknadu China Mobile kupljene u Delhiju vrijedi Rs 8500 /. Ovaj izvođač Pande (G mora) ilustrira američki način DOP + poticaj, ali uzalud zbog razloga što je predavanja u pijan, a on je također predložio da se miješaju vapno kamen uz malu količinu gipsa napraviti alternativni cementa i da građevinarstva pod niske cijene uz visoku kvalitetu. 
        Sada može slušati da je ovo 3 L promet može potrošiti u 10 L gotovinu od moje plate i gotovo polovinu iznosa zarada u prodaji ove stavke. Ova ukupno prelazi 15 lak rupija i to su oborena investicija spasiti Indiji. 
        Ovi nazivi su slušali kao neke željezničke stanice, gdje sam našao tri nova uglu kovanice poslovanja, u kojoj je bila i još je LAMBU TINGU. Rekli su mi da posjetite internet da vidi 9 inča riža zdjela povlačenja, koje se bave u 1 t crore, token se uzeti 10 crore prije subote. Rekao sam da RP Hota hi Nahi on, C do Hota hi Nahi je on, Gorakhpur je 3 dana zaredom vlakom, danas je ponedjeljak .............! Lambu G je rekao aero avion dolazi na 6 sati, plaćanje treba da se prikupljaju ček .................! sada Tingu G trebalo mi Zandu. 
        Na isti način sam se AJMER makkamadina Indije za beskrajne obrnuti kupiti 2 kom od 3 drage unakrsnog 5 u 15.900 16.700 22.000 troškove. U toj valuti jedne od dragog je sjedio bila je besmislica razlog. Bilo koji način dvije stare osobe u dobi od 65-70 godina u kojoj je bio bengalski, čiji je prijateljstvo bila je 65 godina, živjela u biover gotovo 70 km od Ajmer, pozvao me da dođem. Dok sam stigao do grada, oni su rekli da imamo purchased12 knjiga iz munna kabadi. Svi sadržani mobitel pisca, nedostaje nam pozvan na sve. 6 postignut u moje stopalo od jutra, dva su na željezničkoj stanici i dva su na autobusu postolje. Jedan će doći do aero avionom i došli 2 sata kasno. Zadovoljstvo nam je da vas od SBI Chowk. Sada bez nepotrebne predavanja, vidio sam stotine Dadar styled valute, rekli su jedna rupija napomena potpisao RA NA Malhotra može prodati jedan komad u RS ZERO, dva komada u RS ZERO tri komada u RS ZERO, četiri komada u RS-u 5 godina gotovini ali oni zaboravljaju da stranka ne postoji. Sex specijalisti zovu od Illahabad (UP) za magnet, doktora poziv za HAJMOLA prah povlačenjem riže upto 9 inča prošle sedmice, dva usta zmija od Bulandshahar, obiman rad na terenu i stalno istraživanje uz nonstop rade me jedino ovlašćeno lice da izvrši SOS telefon ali sam opet zbunjen naći količinu kovanice uma u opštem seljak. Pljačka u magnet novčić pored jezera po jedan inženjer koji je i sam izgrađen je Pound, ostavljajući kokos shop posao za 10 Rs dva pauna, propušteni poziv od indult da kupe iste i adiwasi plen zbunjena ja, koji je Maya. Moje kontinuirano Faller zbunjen da mayawati nije CM, ona se nalazi u rijeci Ganga, ali ona nije novac kao Laxmi Bai naći u Jhansi Cantt. u RS-u. hari Patti. 
Sidro (21): - Vi ste tukli tri broja policajaca u Thana od Thane, jedan zastupnik u okružnom sudu, dva doktora u bolnicama, dva sela u ulici, kao i službenika u svoj ured. Ovaj nedjeljni oporavak tvrdi li krivično IPC 294 
Divesh Bhatt: - Kao što znate da sam ja menadžer i proizvođač sperma prodavač hladniji i Jalpari motor prije nego vlada inženjer, ali zakup ostalo finansirće imenu tjedan od budale. Policajci tukao me je i eated nos od Indira Gandhi, osjećao sam 20 tih 19. Doktori su uživali u san mog kidni prodaje. Ova 16 godina stara dipl.pravnik student sanjao i izračunati dobit od prodaje djece u trci kamila u Arapa i seljani su bili domicilno maye države UP. Sada, imajte na umu da će se tući kompjuterski trgovac u prodavnici, a povrće prodavac u auto, neplatiša tvornice menadžeri u svoje prebivalište cum boca proizvodne jedinice. Indija je loptu valjanje van staze, osim inače će pasti. Ne Af od 25 tipa policajaca, 50 vrsta i TI 5-10 SP-dsp jer zaštita je druga stvar u svakom slučaju. 
Sidro (22): - Ti si provalio bravu vašeg ureda i LIG 07, H 18, G2, G35, F2 i definirati MIG II 36, HIG 378, 11, br. Makan i lift Wala bunglaw. 
Divesh Bhatt: - Ja sam bio samo posrednik u ulazak u nove poslovne zgrade po usmene naredbe Okružnog kolektora. LIG 07 je hram novčića biznismena, H18 je piknik mjesto za priču o par sati, G2 je rezidencija 2500 / neplatiša, G35 je dvostruko zaključan umjesto rješava od G38 i na kraju F2 je jedina kompenzacijakolektor domaćin čitaocu i sljedbenika, kao i centar grupe jede.MIG36 i 11 ne Makan donose SADA i 378 je iznajmljivanje vlasništvu bungalov. Lift Wala bunglow iza kolektor bungalov je joint venture san o sebi s advokata KN Singh, koji je izgrađen novi ustav u kojem on objašnjava IPC 448. 
Danas je opet na teret Divesh Bhatt da on govori puno, ali uzalud. 
Sidro (23): - Ti počiniti COW .................. 
Divesh Bhatt: - krava pronađeno je napustio, ali ako je vlasnik krava (policajac) zadovoljava, tukao ga puno. 
Sidro (24): - Ti počiniti ako 5 Strait ............... 
Divesh Bhatt: - Ako je 5 je ravno, to je bavljenje od 220 arapskih sumu novca. Ako SATYAMEV JAYTE napisan ispred, to je bavljenje 30 tc. Ako je 1995 štampane, to je bavljenje od 1L dolara i ako je aero avion postaje nesreći kao što smo otkriti glavne ploče, članak može koštati 17.725 K, ali to je imperativ da se prisustvo lajanje psa na tom koji jedu napomena umjesto ovčetinu i klozete isto. 
Sidro (25): - To DOG ................ 
Divesh Bhatt: - pas na ulicu jeo 15000 sumu novca. Sada sjediti i čekati da se nužnik psa, jer on će izdvojiti samo novac. 

Sidro (26): - To znači da počini puno, ali uzalud. 
Divesh Bhatt: - U ciklusu novčić igre to je politika da se traži roba koje nisu dostupne i ako neku vrstu robe nalaze u blizini tržištu Ganga rijeke, a budalasti ljudi počine mnogo nedostaje u tome.Formula je za shipping su formulirani da se uništi cijeli sistem, ali niko nije na kupca. Svi koji žive ljudi nalaze se u ciklusu budala-medijatora-tester-finansijer-party, ali stranka ne preživjeti na kraju.Dragi majmun brand muškaraca, mislim, Rs 1 nije dovoljno da kupi lijek za majku. Rs 5 nije sposobna dovoljno otkupa mlijeka za bebu.Dva i pola rupija ne važeću novac. Rs 10 osniva na dva pauna i Rs 100 ako sadrži orla ne može pokrenuti na tržištu zbog velike 4 veličine. Ne možemo staviti medicinu majke u 3 kg bocu i aslso ne može piti vodu u tom. Bočica nije pasoš Pakistana i ako se uzme u kantu, može uhvaćena u švercu. Dakle, zašto je to željan i gladi? Vi znate da je pola naše populacije je žena, a pola od njih su djeca. To je politika Engleza da ne prežive Indije habituating Commonwealth, kriket, seks, satt, kovanice i boce na 20% radnog osoba. molimo čast mom dubokom studija inače ćemo uništiti sebe. Ovo je zaključak mojih knjiga. 
Sada ćemo testirati rezultat javnosti nakon pauze. 
Sidro (27): - Sada molim citirati poruku indijskom kroz ovaj forum. 
Divesh Bhatt: - Za uklanjanje glasine novca kiše, postoje samo alternative barter sistem ili za dizajniranje valute po DK Bhatt sliku.To će također dovesti do rješenja u crno novac i inflaflation s ekonomske jednakosti, kao. 
Sidro (28): - Koje su vaša očekivanja od strane vlade putem ovog foruma? 
Divesh Bhatt: - Od Dantewada je naxal district, to je mora imati policijsku zaštitu za sve nas TEEN Murti. 
                                             VOLCABILIRY 
SAMPLE: - Kupac mojih knjiga, korisnici interneta, gledaoci i javnim prisiljena na kovanice poslovanja. 
ZHANDUBAM: - Mastermind od 6 do 8 osoba, troškovi novca 
Naručitelj: - Nedostupno gole BABA počine 20 L od 20. 
BOLOBABA: - Zarađeni 6 L, zahtjevi Deshmukh ujak. 
Rezervoar Rampur: - To je zadnji stvaranje mog oca. 
Pacijent Kolhapur: - Searches twin za novac kišu ne na goooooo.Oni su potrebni za prijenos Bareli iz Agra Odmah. Ostatak detalja upitnika može pronaći u mojim knjigama. 
                                            UPITNIK 
1 - samo san - samo Rs. 1 Indija ....... 
2 - Hobi - Keksi u bolero 
3 - Drama - Cisterna drama SHOLEY film 
4 - Vozila sanjao - Xylo E 8 crveno-bolero m2dii 
5 - Film - Daulat ki Jung 
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor 
7 - Gadi - Platina ATCT 
8 - Pakwan - khyali pulao 
9 - Izborna logo - Fati donje rublje 
10 - Animal - Hippopotamus & draga 
11 - Bird - paunica & Eagle 
12 - King - CDDeshmukh, ra na Malhotra, JP Taylor 
13 - Doktore - Tortoise specijalista ASIM 
14 - Kora - Nano putovanje 
15 - Knjige - 1. '90 Crore ki barsaat ' 
                                                     2. 'Asimit Noto ki dhanwarsha' 

                                             CONLUSION 

       Na forumu negira sve optužbe na pisca. Ona tvrdi da je fizički i mentalni rad na ograničenje u parametrima za izlaz kvalitetniji rad.Forum predlaže gledaoca da napusti novčić igre trenutno i naloge 09425636422 + 0992695795 i sve Indiji SOS telefon za bilo koje pitanje. Forum će pokušati policijsku zaštitu u grupi i da zna detalje akcije nazovite Randhir Prakashan kupiti knjige pisca. Sva prava pridržana Ricepullers.in Helpline NO. : 09425636422, 09981011455 E-mail: dbdkbhatt39@gmail.com 
    
...