Go to content Go to menu
 


Bulgarian

 

Top of Form

www.ricepullers.in 
09425636422 + 09981011455 
Аз се предизвикателство за всички, че аз не съм Чай Wala или daruwala но машинен инженер, който има опит на научните изследвания в чужди страни с една дузина писмени книги включително 90 Crore Ки Barsaat & asimit Ното Ки dhanwarsha публикувани от Randhir Prakashan, Харидвар, които стои на първото място в такъв вид книги. До десет години опит инженер работа и докторска степен по икономика Сигурен себе си Зинда ГАНДИ. Производство на над хиляда бутилки, повече от сто на бутилка фабрики и patta, cddeshmukh всички видове бележка, Нийл химически, 1970 една монета рупия 12 грама се претегля и стотици такива елементи ясно показват, че Крета да Hota Здравейте NAHI той. Поисканата е налична и Viva стих. Моля чест дълбоките ми проучвания в противен случай ще унищожи нашата себе си и ми правят номера на мобилния ми 09425636422-09926395795 цял Индия гореща телефонна линия за всички въпроси, свързани с. Аз самият Engineer Divesh Бхат произведени 52 ЕИЦ бутилки. Имам напречни Rs.5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction химически, бутилка зарядно, 20, бухал, RS1 на 1964,82 и всички включително RPLPNMPMMIRROR. Моля, посетете уеб сайтове свалите LOK ADALAT на хинди и изтегляне на видео, преди да не пропуснете повикване 09425636422 + 09926395795 да бъде част от операция спасяване Индия. 

Инженер Divesh Бхат - 09425636422,09926395795 

E-поща - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com 

Адвокат K.N. Singh - 09425595831,07697128497 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184 

Randhir Prakashan, Харидвар - 01334226227, 
               

                             Обществен форум 

Всички факти и истината на предаването са изцяло измислени и всички приличат във всякакъв формат е инцидент. 

В публичен форум жертви днес са авторът на "90 Crore Ки Barsaat" и на "asimit Ното Ки dhanwarsha публикувани от Randhir Prakashan Харидвар. Тези книги създаде нов камъни на Индийския публикуване. Писателят е инженер, ДВ, в здравеопазването Министерството на Чатисгарх правителството, но той се занимава в бутилки, монети, антични предмети и да са дейности, които са законно забранени, макар че хобитата му са за научни изследвания и да направите нещо ново с изследванията си опит в чужбина . В Public форума е да се зарежда Shri Divesh Kumar Бхат като критичен писател. 

                                            КРИТИЧНО ПИСАТЕЛ 

Anchor (1): - Hellow & Хай на всички, гледам LOK ADALAT / AAP KI ADALAT EK MULAKAT живо и изключително на любимия си канал?. Жертва днес са Shri Divesh Kumar Бхат, който се очаква да бъде критичен писател или лице, глупак да пиша за глупави въпроси. 

Divesh Бхат: - Добро утро на всички читатели / зрителите. В първия ми критикува книгата'' 90 Crore KI Barsaat "съдържание са изследователи учени, последвано от въвеждане на въпроса. Послеслов тя съдържа необходимите елементи на изследователска методология и описание на различни монети, след като голяма част от проучването. Огромният включва маймуна марка 1818 монети, Анна от 1962 г., Ганди монета, SUN марка 20 Paisa, Fish марка една рупия, Уважаеми марка пет рупии, монета Horse марка и много повече събирането на известните монети и много методи за извличане Satta брой и невероятно дъжд пари . Следващата глава включва копринено света на определени раждане, чудесата на HARJOD, първото яйце от черна кокошка, Фарове за пари, костенурка на 20 ноктите, IMLI KA Банда, девет цяло и пет инча бронзова чаша, хипнозата от черен куркума, говорейки бухал, за да ме бог, злато фабрика, продажба на бяла Палаш, застраховка на 90 езерото, неограничен пари дъжд съм RAM Лалу Mamta формули за фалшифициране. Последната част от тезите съдържа истината на чудеса и дата мъдър колекция от SATT номера. В следващата част сложността включени в'' ASIMIT Ното KI DHANWARSHA'' въпросите са по-горе, последвано от хипопотам 50 Paisa монета, лъв и CHIND тримесечие Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 една рупия, обява VI, Виктория, тримесечие Анна и много повече за дублиране и идентификационния му номер, грабежи и пенсионери търговци на дажба магазин, драма резервоара на RAMPUT селяните, а също и слуховете за пари дъжд сред селяните. Послеслов елементи са HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH кокоши убиец BHANWARMALI & GARUD и тестването му, яйце на бухал-паун и dynosour & таксуване и roberry чрез монета, бутилка ЕИЦ 1818, схеми верига връзка, статута на 8 метали, прохода, прибори и Patta фабрики, приложения на предварително инженерство, грабеж в злато чрез двойно повече пари в шест месеца и в заетостта, реклама в новини хартия на мобилния грабеж, E грабеж, E хавала т.н. Последната част от тезата съдържа Satta номера заключава, че поискаха статия не е на разположение и на търсенето на наличните стоки е нула. на дублиращи стоки не може да бъде произведен от себе си друг в противен случай купувачът също не е на разположение. Съществуването на партията също е мечта дали зареждането е нито възможно, нито химически съществува. Има само грабеж и слухове, включително магнит и прозорец. Може би това е начин да се Индия унищожи напълно чрез отклоняване на труд в нестопанските дейности. Без да се включва по-горе първата ми изследвания'' BAL PARYAWARAN'', PhD изследвания'''' UNICEF, изследвания хартия растеж модели ", при публикуването'' Тантра MANTRA''," молба на предварително инженеринг'','' общество и социално инженерство'','' авансови икономика'','' предварително рисуване и прилагане'' и т.н. са ми факти в услуга на обществото. 

Anchor (2): - Защо имате нужда да пиша много и повече, тъй като предоставянето на роялти доход е по-добра опаковка, стихове, разкази и в общи книги? Какъв е случаят с вашия смущения освен на писане на глупаци? 

Divesh Бхат: - Аз пиша само истината и нищо лошо в моя разум.Разрешението на писане в грешки не може да бъде предоставена от родителите ми. Аз се покоряват на фактите, говорят истината и да направя това, което каза и да вярвам в факти. Аз съм в състояние да събере 5-6 английски, математика или книги социология, последвано от необичайно публикуване + превод и опасни секс разкази. Предоставянето на роялти доход не е разрешено от работодателите ми, но човек може да се отбележи, че всяка книга в света не може да е по-ценно от всяка една страница, написана от мен. Отново това е предизвикателство към всички, за да докаже, моите дълбоки проучвания като необичайно, аз ще се спре по-нататъшното писане. Това е причината, за да ме бог вместо камък статуя от неизправната страна мениджърите включително BABA на Khandwa, PUSKAR и селяните на KORAPUT, KOTPAD и околностите ANDHAR ORRISA. I финансирани два четири колела нано кола + два мотоциклета за улесняване на моите слепи последователи и за удобство те да достигнат до Бога по време на Дивали & ЕФД. 

Anchor (3): - Вие обвиняват да се повтаря въпроса, а също и да се предположи, 120 / - грабеж след 250 / - печелите. 

Divesh Бхат: - Към момента на публикуването на първата книга, бях недостъпни в Индия. Отидох в чужди страни, за да видите тесто начин на научноизследователски дейности, а като се върнах в Индия, аз съм виждал моя непълна книга, публикувана от Randhir Prakashan, Харидвар като изпрати моят водач KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Приемам липсата на качество и количество, води в друго издание на поредица от книги. Отново може да се отбележи, ако той не намери стойност за парите, ще се върна Rs.250 плюс Rs.120 равнява Rs. 370 от 25т ми + ........... 

Anchor (4): - Процесът на номенклатурата на книгите си (наименование) не е научен начин. 

Divesh Бхат: - Gate в църквата порта липсва и маймуни не са достъпни в Бандра. Ако го направя фалшива да подобрим Indian да Ви право, те се подчиняват? Ако аз не пиша "пари не може да се спря да вали" съм го да се продава? Ако не се selled как гражданите да се чете? Ако не се чете как е възможно да се проведе операция спасяване Индия? Те четат и се подчини, но групата на разбойници непрекъснато rumoring RP LP MP NM MP MIRROR, както в историята на гълъби и Дади Wale BABA G. Бъдете патриоти, ние не ще се изправят само истината, но само Бог, след почивката. LOK ADALAT твърди писателят да се сложи тежката работа над физическите си резултати ограничения в качеството на продукцията. 

                                    EXTREME трудолюбив 

Anchor (5): - Моля, кажете ни твоя образователен ценз.Собственик сте на правна писател или глупак? Каква е топ модел? 

Divesh Бхат: - I застана на първа позиция в училището в HSC, едновременно преминаване PPT "на база квалификация на инженеринг", следвана от AMIE (старши техник) и бакалавър по изкуствата, както добре. При разрешение от работодателя I отново застана УНИВЕРСИТЕТ TOP по икономика (златен медал). Основната квалификация на преподавател UGC NET & VYPM SLET се докажа като юридическо писател и тази интензивност на горната част на модела и нано LS BS4 определени сатъра да стигне до върха. I са подали моята теза за "UNICEF'' твърди, сексуалната експлоатация на деца като документално доказателство снимка, но напразно поради неизвестен GAY концепция от моя жена за употреба. Аз също предупреди NITHARI CASE да спаси децата с дузина от живота, но никой не вярва гласа ми. 

Anchor (6): - моля изясни живота на децата по-подробно? 

Divesh Бхат: - Foolish Tantrik на dhamtari (Чатисгарх) не само claimer пари дъжд през ROPE но търгува с 25 000 / - също в брой. А група от три деца (на възраст между 10 г. и 16 г.), причинени убийство на 12 години детето като виси докато смъртта последвана от още три убийства резултат в разширяване на бандата като една дузина известни престъпници. Групата не може да разбере, че никой не е на купувача и всички слухове, но част pulish уволнен 302, 304 IPC и да изложат на убийците зад стената на затвора bastar, публикувани в вестници. В безкрайна верига от престъпления, ако аз бях в състояние да се обръщат към тях - може да спаси живота на преките дузина деца, включително Jail посетители. Anchor (7): - Ти си пиян MCDOWELL 20:00 до indults последвано от посещение NANO на проби с овнешко на 12 номер? 

Divesh Бхат: - Държавните служители и бюрократи са обичайно на корупцията в спомените на Махатма Ганди или PM, CM, BM др юрисконсулт VN Gadgil само на бившия ни дама PM. Индира Ганди извършва десет милиона Е Схема включително езеро и езерото с изненадваща за наливане същото в рамките на сезона, за да стартирате системата на заетостта. Всъщност говори за политика беше Nobel но това е или подценени или изтече в bearcats, като по този начин цялата на документи само. В същия контекст DKBRY за градски и DRY за населението в селските райони има за цел да спаси Индия от производството на дублирани статии спестяване на Индия от чужденци и англичани. При тези дейности на печелите от 5000 / от Баблу собственик Sahu на макс 100 MC инвестирани за проучване на индийски разрушители оказа печеливша веднъж, но които са бенефициенти на TATA INDICA пътуване с влак от лекарите Андра пристъпи кражба на дузина от ориз и карамфилзърна от търговци магазина? Те отново са жертвите на ZHADI (377) и небето посещава резултати в когото лукс, невероятно никой. 

Anchor (8): - И как се прави вземе бисквити в BOLERO? 

Divesh Бхат: - Когато се сблъсках с интервю за групата на не Defaulters възрастен в Dip пари, те планирали да купуват Mahindra Bolero в рамките на 48 работни часа например. в четвъртък, с което в бягство от себе си чрез просия върху размера ХАРИ PATTI след няколко минути за закуска. Между другото аз се завтече голи без огледало и левия бельо, оригинален и истински са готови за търг и контрабандисти Ganja са поканени със Скорпион. Ако крадци са успешни в целта си, те се купуват Xylo E 8, е мит. Моля намерите списък на бисквити превозни средства за N.A. 

ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ лични превозни средства в 

        алфа болеро 

        Gio Рива 

        Navistar Скорпион 

        maxicab Тар 

        Genio verito 

        Maximo Actyon 

               TOURISTER председател 
Korando, Kyron, REXTON, RODIUS, xuv 500 и ZLX m2dicor хибрид 
        Ясно е, че аз съм най-сатър Indian на Mahindra. Така че се препоръчва или да вземе златни бисквити или да PAN (iku) в командир без спирачка корона, но накрая, ако да ядат PARLE - BOLERO е най-добрият. 
Anchor (9): - От вас се изисква да любезно обобщава изследването вместо дълъг меморандум. 
Divesh Бхат: - Няма списък на 12 500 мобилни номера с името и адреса правя са сигурни, че всички са Defaulters изключение Bajrang. 
Anchor (10): - Hellow. този човек е Bajrang Baghel, бога? 
Bajrang: - Това е факт от сто хиляди рупии от запитаните при проучването на офицер и абстрахира ми само честта си в света, но може да се отбележи, че неговият последовател късно Ананд Rajak - Механик на двойното пробег, без да докосвате на двигателя е съвсем верен. Друг тясно за него застъпи KN Singh не победи всеки случай, тъй като практиката си. 
Anchor (11): - Singh Saheb не е на разположение, но моля, уведомете ни пътя на редовен успеха на адвокат. 
Divesh Бхат: - Всеки човек в бизнеса е сляп, ако кон приятели брутния какво бива и да яде? Аз съм преводач съветник свършват на Singh Saheb, което е работодател на една дузина юноши и служители. Този адвокат е апликатор на интернет в излишък и има стотици право книги. Най-напред той се казус, последвано от възрастните хора съветват включително Bilaspur и Върховния съд Lawers. Той притежава Suzuki автомобил и мотоциклет, подарък от тъста и Hero Honda с моя Nano осигурява удобство в наближава факта. Той също получи съоръжението на лаптоп Samsung с Samsung AC камера и повечето си бележка лист или са изготвени от мен или одобрени от мен. Така всички решения са в полза на него е тайната на успеха, но той поема цялата 100% такса предварително и няма шанс за връщане на дължимите такси за победа. Сега някои от жертвите твърдят, неизправната страна или не ownest но той е Уакил № 1. 
Не пропускайте BABA G KE PRAVACHAN но след почивката. 
         Writer доминираха време лошо управление! 
Anchor (12): - Взимаш сън ч., събуди се 10 часа. Както можете да получите на мобилния си телефон получава денонощна 12 + часа работа. 
Divesh Бхат: - Това е вярно, че аз разбирам събуждане напоследък. Това е причината, че времето ми на повикване е от 9 до 12 часа. В цял номера Индия мащаб на лица в неравностойно положение са 09425636422 + 09926395795.Тези числа са открити в писмото ми подложка, табелка, официален печат, а също и на интернет facebook.com. Тези числа са също работи в сценария на интервюто. Имам доброволни помощници в проучване и водача + Helper + мезон вече са налични в прага ми. Направих всичко възможно дори и от врата до врата услуги на всички читатели, но малко знания е доста опасно, тъй като в историята на Abhimanyu. Затова остана на мобилния до изтощена батерия на повикващия и моите номера са винаги заети в момента. Имам тайна броя Vodaphone за лична употреба. Ние може да постави място строга за да се вземе разрешение от себе си, преди да влезе в монета бизнес. 
Anchor (13): - А какво е безкраен извод? например описват Индия в съня си? 
Divesh Бхат: - Има една група от мобилни разбойници да яде 17000-83000 за всеки клиент, като аванс за финансиране. Те осигуряват един лаптоп струва Rs 6999, така че няма DK Бхат е половината ума да закупите един и същ за Rs 15,000. Групата дори твърди разтвор на всякакъв тип проблеми, включително дома конфликт, Satta, gadadhan и зареждане на една монета.Те използват E поща номер, HDFC проверка и всички модерни удобства на E плячката. Три броя на живите мъртви тела в Geedam гр. Чатисгарх, UP формули (злато) трактор специалист, Манодж Dammur Rs.2500, 1360 в магнита и грабеж parrarel ме насочи да пиша в дълбочина. Най-честен човек в Индия (Bhagwan ж) казва, че дузина от Jwellers в капитала на Чатисгарх може да избяга преди Дивали. 
Anchor (14): - Вие се зареждат на небрежност при работа с обществеността под своя дивизионен офицер през 2002 година. A луд офицер се самоуби и SDO се направи. Каква е тази драма? Можете да получите красив заплата от 25 т на месец и F тип голямо бунгало. Защо да се ангажират небрежност в работата си? 
Divesh Бхат: - По време на процеса на универсалната доказване на хипотези, необходими полицията проверка за паспорт. В момента комисар на полицията, град, Hoshangabad ме държат под стража за 72 + часа. Това беше причината за мен отсъствие от работа за една седмица доведе в такова обяснение в шах с крадец изпълнители твърди ограничения съзнанието на индийците. Ако служител става луд след изстрел с предизвестие до мен или някой се опитва да яде храна, отделено за Зинда Ганди се самоубива, е нарушаването на системата. Ако времето вратаря кара неговия цикъл на железния път или ходи на платформа с половин ум SDO или зеленчук продавачът се крие зад авто Piggeo (надарено от мен), всички са следствие от системата. Интересно е да се отбележи, че кучето не са запознати на заден ход в превозните средства. Видяха всички превозни средства в напред работи само и практиката на лай има от тях в природата. Писателят е обичайно да хвърлят кучета в обратен. Той има 15 години опит за такива дейности, но по отношение на гуру Drone е да се отбележи, че децата на 19-ти век слушаше историята на млекаря и маймуни, костенурка и заек, скъпи и камила и т.н., но сега е ден в 21-ви век, а не компютър и технология, те ще получат практическо обучение на прозореца, магнит, хирургия и фалшифициране. Кой е DONGRE? Кой е ръководител на индийската роб? Кой каза задължително на хипопотам в 50 Paisa? Кой ти каза да пиша SATYAMEV JAYTE в една рупия от 1970 г.? Отново е невъзможно да се открие ръководител на фалшива валута или различните техники на изпитване телевизия валута например, крушка, тръба светлина. Vasco г Гама и англичани са частично успех в получаването Индия роб, но след 2 години ч. Така единствената цел на дълбоко моите изследвания е да се определи проблем сред селяните и една инвестиция от 25 т на месец от последното десетилетие заключава всяка страница от книгата ми да се замени Ramayan, Mahabharat, БИБЛИЯ, Kuran, Гита и тя е исторически чудо, за да включват във всяка библиотека. 
Anchor (15): - Какво е управление на времето? 
Divesh Бхат: - 18 + часа работа с 100% ефективност е времето за управление. 
Цените продължават на Шри Бхат и не е възможно да ги чистят от него. 
LOK ADALAT зарежда D K Бхат за повреден Gunda. 


Anchor (16): - Ние сме слушате, че диетата е повече от два пъти на един нормален човек. Все още сте гладни, защо? 
Divesh Бхат: - Преди да влезе в правителството работа, аз бях PAPPU PAHALWAN в Виджай Health Club, Hoshangabad (MP).Послеслов диета остава висока и стара търси тялото е знак за повишаване на знанията. Sachin Tendulkar направени век на век, но все още глад на писти, по същия начин да направя събират знания. 
Anchor (17): - Това означава, че се пие много! 
Divesh Бхат: - Аз не съм пиян през целия си живот. Аз също не се интересувам от глад секс. 
Anchor (18): - Ако сте неомъжена, трябвало да бъде ООН правдоподобен. 
Divesh Бхат: - Аз съм готов да слушам неизправната страна, не faitfull, бегач, пчелояд, измамник, луд, nonsence др. Това е отново, за да забележите, че забавянето на брак поради семейни причини и BABAg са идентични номенклатури. 
Anchor (19): - Какво е това babababa? 
Divesh Бхат: - clearks са местоживеенето на Индия, тъй като правило британците. Баба се намира на пешеходна пътека в близост до станции с готова косми по лицето. Това Баба получаваха бизнес на Dharma но те хванат подправяне на двойно повече пари. Сега тези Баба се reburying Бабу на 1-ви ден от месеца чрез посредник на инженер причинява дългосрочен загуба на вярата на човек, на баба и Бабу. 
Anchor (20): - Ти даде пет милиона тона, 5 тона, дванадесеттон, 11т корупцията за Phd, паспорт, чуждестранни пътуване, пробация, Govt. bunglaw. Вие сте инвестирали 85H + 24 125 000 в бутилката, 8500 / в PATTA, 70 80 ч. в Нийл химически, 20тона + нано в Rs. 10. Намерил 6т продажна цена на 13 тон покупната стойност cddeshmukh кръстосани пет три скъпа. В този 6 тона, която сте платили тритон да ICICI firozabad за по-нататъшна работа и за почивка 3т моля, посочете Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar и Biowar автобус щанд 
Divesh Бхат: - Както казах има двама заместници на работа, или нулев или знаете. Аз декларирам, че в инженер работа единайсет години, аз не се получи дори и RS 10 като корупция.Аз не печелят пари дори RS 5 в работата ми и всичките ми качествени произведения са били в отсъствието на дарението.Човек може да проверите броя измерване книга 119 и 120, за които с бележника на 3500 /, дадено от изпълнителя за мен не като част от корупцията, но компенсация на China Mobile закупени в Делхи струва Rs 8500 /. Този изпълнител Панде (G мъст) илюстрира American метод на CSR + стимул, но напразно, поради причината, че той изнася лекции в пиян и той също така предложи да се смесват варовик с малко количество гипс, за да алтернативен цимент и да направи гражданското строителство по ниска цена с високо качество. 
        Сега може да се слуша, че това 3 L оборот може да разходват в 10 L пари от заплатата ми и почти половината сума да печелите в продажбата на тези предмети. Това общо надхвърля 15 сто хиляди рупии рупии и те са къси инвестиции, за да спаси Индия. 
        Тези имена се слушаше на някои железопътни гари, където намерих три нов ъгъл на бизнес монета, в които една е LAMBU и друг беше TINGU. Те ми казаха да посетите интернет, за да видите 9инч ориз дърпа купа, занимаваща се с едно Crore тона, знак да се вземат 10 Crore преди събота. Казах RP към хай NAHI Hota той, C до Hota Здравейте NAHI той, Gorakhpur 3 дни работещи с влак, днес е понеделник .............! Lambu грама каза аеро самолет отнема по шест часа, плащането трябва да се събират от проверка .................! сега Tingu G ми трябваше на ZANDU. 
        По същия начин аз отидох Ajmer на makkamadina на Индия за безкраен обратен да закупи 2 парче 3 скъпи кръст в 5 15900 16700 22000 разходи. В тази валута един от най-скъпа седеше беше глупост причина. Всеки път две стари хора на възраст 65-70 години, в които една е бенгалски, чието приятелство е от 65 години, живее в Biover близо 70 км от Ajmer, ми се обади да дойда. Като стигнах до града, казаха имаме purchased12 книги от Munna kabadi. All съдържаща мобилен номер на писателя, ние пропускаме призова за всички. 6 достига до крака ми от сутринта, два са на жп гара и две са на автобус щанд. Единият ще дойде от аеро самолет и дойде два часа закъснение. За нас е удоволствие да ви отведе от SBI Чоук. Сега без ненужни лекции, аз съм виждал стотици стил валута Дадар, казаха една рупия бележка, подписана от RA NA Малхотра може да продаде едно парче в Rs ZERO, две части в Rs ZERO три парче в Rs ZERO, четири парче в Rs пет пари LAT но те забравят, че страната не съществува. Секс специалисти наричат ​​на Illahabad (UP) за магнит, лекар на повикване за праха HAJMOLA дърпа ориз до запълването 9 инча миналата седмица, две устата змия на Bulandshahar, обширна работа на терен и продължителни проучвания с денонощна работа ме накара единственото упълномощено лице да се направи гореща телефонна линия но аз съм объркан отново да открие количеството на монетите, ума по общ селянин. Грабеж в магнит монета край езерото от инженер, който се конструират така, че паунд, оставяйки кокосово магазин бизнес за Rs 10 два пауна, пропуснато повикване от индулт да изкупи обратно същите и adiwasi плячката ме бърка, който е MAYA. My непрекъснато Faller объркан, че не е mayawati см, тя се намира в река Ганг, но тя не е пари, колкото Лакшми Бай намерени в Jhansi Cantt. в Rs. Хари Пати. 
Anchor (21): - Вие сте бити три броя на полицаите в Thana на Тане, един адвокат в окръжния съд, двама лекари в болници, две селяни в улицата, а също и вашите служители в офиса. Този седмичен възстановяване твърди ли престъпник Ipc 294 
Divesh Бхат: - Както знаете, че бях мениджър и продавач производител свършват на охладител и Jalpari двигателя преди правителството инженер, но наемането на останалите финансирано име седмица от глупаци. Полицаите ме beated и eated носа ми като на Индира Ганди, аз се почувствах 20 от тези 19. Лекарите се радваше на мечтата на моя продажби kidni. Тази 16-годишна възраст LLB студент мечтал и изчислява печалбата от продажба на дете в камила състезание в арабите и селяните бяха местоживеенето на Мая състояние UP. Сега моля, имайте предвид, че ще победи на компютър продавач в магазин, растително продавача в автомобил, неизправната страна фабричните мениджъри в техните звена за пребиваване свършват бутилка производство. Индия е една топка, пускане в действие на пистата, освен в противен случай тя ще падне. I се страхуват от 25 тип полицаи, 50 вида TI и 5-10 SP-DSP тъй защита е друг въпрос така или иначе. 
Anchor (22): - Ти разби заключване на вашия офис и на МИГ 07, 18 H, G2, G35, F2 и също така да определите MIG II 36, HIG 378, 11 не. Макан и асансьор Wala bunglaw. 
Divesh Бхат: - Аз бях само посредник при сключване на нова офис сграда по реда на устна заповед на областния колектор.МИГ 07 е храм на монети бизнесмени, H18 е място за пикник за една история на един чифт часа, G2 е резиденция на 2500 / неизправната страна, G35 е с двойно заключване, вместо да се счупи като на G38 и накрая F2 е единствената компенсация на на колектора да бъде домакин на читателя и последователи, а също и център на групата хранене. MIG36 и 11 не Макан са направени от SADA и 378 е под наем собственост бунгало. Lift Wala Bunglow зад колектор бунгало е съвместно предприятие мечта за себе си с адвокат KN Singh, който конструира нова конституция, в която той обяснява IPC 448. 
Днес той отново е за сметка на Divesh Бхат, че говори много, но напразно. 
Anchor (23): - да се ангажират КРАВЕ .................. 
Divesh Бхат: - Cow намерени напусна, но ако собственикът на кравата (полицай) отговаря, победи го много. 
Anchor (24): - да се ангажират, ако 5 пролив ............... 
Divesh Бхат: - Ако 5 е прав, това е раздаването на 220 арабски сума пари. Ако SATYAMEV JAYTE писмено пред, това е раздаването на 30 TC. Ако 1995 г. се отпечатва, той е раздаването на 1L долара и ако Aero равнина става катастрофа, тъй като ние разкрие основната плоча, статията може да струва 17 725 K, но е задължително да бъде присъствието на куче лае в този, който яде бележка вместоовнешко и тоалетни същото. 
Anchor (25): - Това куче ................ 
Divesh Бхат: - DOG на улицата ял 15000 сума пари. Сега седя и чакам да нужника на кучето, тъй като той ще извлече само пари.

Anchor (26): - Това означава, да се ангажират много, но напразно. 
Divesh Бхат: - В цикъл на монетата игра това е политика да изисква стоките, които не са на разположение и ако някакъв вид на стоки, намиращи се в близост до пазара Ганг реката, глупавите хора ангажират много липсва в това. Формулите на корабоплаването са формулирани да унищожи цялата система, но никой не е на купувача. Всички, живеещи мъже са намерени в един цикъл на глупак-посредник-тестер-финансиращ-партия, но партията не оцелява най-сетне. Уважаеми мъже маймуна марка, мисля, Rs една не е достатъчна за закупуване на лекарства на майка си. Rs 5, не е в състояние достатъчно мляко за покупка на бебето. Две и половина рупии не валиден пари. Rs 10 находки в два пауна и Rs 100, ако съдържа орел не може да се кандидатира пазар поради огромния размер на 4.Ние не може да се сложи лекарство на майка си в три килограма бутилка и aslso не може да се пие вода в това.Бутилката не е паспорт на Пакистан и ако се приема с кофа, може да се хванат в контрабанда. Така че, защо е това желание и глад? Вие знаете, че половината от нашето население е жените и половината от тях са деца. Това е политика на англичаните да не оцелее Индия от Британската общност възпитава, крикет, пол, satt, монети и бутилката с 20% от работещите лица. моля почитаме моите дълбоки проучвания в противен случай ние ще бъдем себе си погуби. Това е заключението от моите книги. 
Сега ние ще тества резултат от публично след почивката. 
Anchor (27): - Сега, моля те цитирам писмо на Индийския чрез този форум. 
Divesh Бхат: - За да премахнете слух на пари дъжд, има само алтернативи на бартерни система или за проектиране на валута от DK Бхат снимка. Това ще предизвика решение за черни пари и inflaflation с икономическо равенство, както добре. 
Anchor (28): - Какви са вашите очаквания от правителството чрез този форум? 
Divesh Бхат: - Тъй Dantewada е naxal област, е задължително да има полицейска закрила за всички нас TEEN Мурти. 
                                             VOLCABILIRY 
Пример: - купувачът на моите книги, интернет потребители, зрителите и обществени принудени да монета бизнес. 
ZHANDUBAM: - Mastermind от 6 до 8 лица, разходи пари 
Купувачът: - Не е на разположение голи BABA ангажират L 20 от 20. 
BOLOBABA: - спечелените 6 L, искания Deshmukh чичо. 
Tank н%D