Go to content Go to menu
 


CATALAN

 Per la present desafiament a tot el que jo no sóc un wala chai o Daruwala però un enginyer mecànic amb experiència de recerca a l'estranger amb una dotzena de llibres escrits incloent 90 milions de rupies ki Barsaat i asimit noto ki dhanwarsha publicat per Randhir Prakashan, Haridwar, que se situa en la posició número u en aquests tipus de llibres. Al costat d'una dècada d'experiència en el treball tècnic i un doctorat en Economia segur de mi mateix Zinda GANDHI. Fabricació de més de mil ampolles, més de cent fàbriques d'ampolles i Patta, cddeshmukh tot tipus nota, Neel química de 1970 una moneda rupia pesa 12 grams i centenars d'aquests elements indiquen clarament que Kreta de Hota hi nahi ell. La demandada és NO DISPONIBLE i viva vers. Si us plau, honrar als meus estudis profunds en cas contrari anem a destruir el nostre jo i el meu fer el meu número de telèfon mòbil 09425636422-09926.395795 milions una línia d'ajuda de tota l'Índia per a tots els assumptes relacionats. Em Enginyer Divesh Bhatt fabricaran 52 ampolles eic. Tinc rupies creuades. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction química, carregador d'ampolla, 20, mussol, RS1 de 1.964,82 i tot inclòs RPLPNMPMMIRROR. Si us plau, visiteu els llocs web descàrrega LOK Adalat en hindi i descàrrega de vídeo abans de no perdre anomenada 09425636422 + 09926395795 per ser part de l'operació de salvar l'Índia.

 

Enginyer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

 

E-mail - dantewada420@gmail.com dbdkbhatt39@gmail.com

 

Advocat K.N. Singh - 09425595831,07697128497

 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

 

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,

              

 

                             FÒRUM PÚBLIC

 

Tots els fets i la veritat d'aquesta emissió són purament imaginària i qualsevol s'assemblen en qualsevol format és un incident.

 

Al fòrum públic a les víctimes d'avui són l'autor de "90 milions de rupies ki Barsaat" i de "asimit noto ki dhanwarsha publicat per Randhir Prakashan Haridwar. Aquests llibres van crear una nova pedres de l'editorial índia. L'autor és un enginyer butlletí del Departament de Salut Pública del govern de Chhattisgarh, però ell tracta d'ampolles, monedes, antiguitats i són les activitats que estan prohibits per la llei, malgrat les seves aficions són la investigació i fer alguna cosa nova amb la seva experiència en recerca a l'estranger . Al fòrum públic és per carregar Shri Divesh Kumar Bhatt com a escriptor crític.

 

                                            ESCRIPTOR CRÍTICS

 

Anchor (1): - Hellow i hai de tot el món mirant LOK Adalat / AAP KI Adalat EK MULAKAT exclusiva en viu en el seu canal favorit?. Víctima d'avui són Shri Divesh Kumar Bhatt, que se suposa que és un escriptor crític o una persona ximple per escriure sobre assumptes ximples.

 

Divesh Bhatt: - Bon dia a tots els lectors / espectadors. En el meu primer llibre criticat'' 90 milions de rupies KI continguts Barsaat "són investigadors acadèmics seguits d'introducció a la matèria. Epíleg que conté els elements necessaris de la metodologia de la recerca i una descripció de diverses monedes després que la gran part de l'enquesta. L'enorme inclou mico marca de 1.818 monedes, ana de 1962, Gandhi divisa, marca dg 20 paisa, marca Fish una rupia, Dear marca de cinc rupies, Cavall marca moneda i molt més notoris col · lecció de monedes i un munt de mètodes per extreure el nombre SATTA i la pluja de diners increïble . El següent capítol inclou món sedosa de naixement baix, miracles de HARJOD, primer ou de gallina negre, diners submergit, la tortuga de 20 claus, el IMLI BANDA KA, nou punt 5 centímetres de vidre de bronze, l'hipnotisme de la cúrcuma negre, parlant mussol, per a mi déu, la fàbrica d'or, venda de Palash blanc, segur 90 llac, pluja de diners il · limitada am RAM Lalu Mamta fórmules de falsificació. L'última part de la tesi conté la veritat dels miracles i data de recollida intel · ligent de nombres SATT. A la següent part la complexitat inclòs en'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' les qüestions que són de dalt seguit d'hipopòtam 50 paisa moneda, lleó i chind trimestre Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 una rupia, anunci VI, Victòria, trimestre Anna i molt més sobre la duplicació i la seva identificació, robatori i venedors jubilats de racions, drama tanc de vilatans RAMPUT i també els rumors de pluja de diners entre els vilatans. Conté Epíleg són HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER Nukh, gallina assassina BHANWARMALI i Garud i la seva prova, ou de pava i de mussol dynosour i càrrega i robatori a través de monedes, ampolles EIC 1818, els plans d'enllaç de la cadena, l'estatut de 8 metalls, Lebo, estris i fàbrica Patta, aplicacions de l'enginyeria d'antelació, el robatori d'or a través de doble dels diners sis mesos i en l'ocupació, la publicitat en paper de les notícies del robatori mòbil, E robatori, I hawala etc L'última part de la tesi conté nombres Satta arriba a la conclusió que l'article sol · licitat no està disponible i la demanda dels productes disponibles és nul · la. Els productes duplicats no pot ser fabricat per mi més del contrari el comprador tampoc està disponible. L'existència de la festa és també un somni si la càrrega és possible ni química existeix. Només cal robatori i rumors com imant i finestra. Potser és una forma de destruir completament l'Índia a través de la desviació dels treballs en les activitats sense ànim de lucre. Excloent el sobre de la meva primera investigació'' BAL PARYAWARAN'', la investigació'''' UNICEF, els models de treball de recerca "Creixement", en virtut de la publicació'' MANTRA TANTRA'', "aplicació PhD de l'enginyeria avanç'','' la societat i l'enginyeria social'','' l'economia avanci'','' l'anticipació i l'aplicació'' etc són meus fets al servei de la societat.

 

Anchor (2): - ¿Per què es necessita per escriure més i més ja que la disposició de la renda dels drets és un millor paquet de poemes, contes i llibres de caràcter general? Quin és el cas de la pertorbació, a part d'escriure els ximples?

 

Divesh Bhatt: - Jo faig escriure només la veritat i res malament en el meu sentit. El permís d'escriptura en els errors no es podia concedir pels meus pares. Jo obeeixo els fets, dic la veritat i faig el que diu i crec en els fets. Sóc incapaç de recollir 5-6 Anglès, matemàtiques o els llibres de sociologia seguit d'històries sexuals de risc inusuals + traducció i publicació. La provisió d'ingressos per regalies no permès pels meus caps, però un pot notar que tots els llibres del món no pot ser més valuós que qualsevol sola pàgina escrita. Un cop més, és un desafiament per a tots per demostrar els meus estudis profunds com inusual, deixaré d'escriure més. Aquesta és la raó que em faci un déu en lloc de l'estàtua de pedra als gerents morós incloent BABA de Khandwa, Puskar i els vilatans de Koraput, KOTPAD i els seus voltants ANDHAR Orrisa. I finançar dos 4 nano cotxe rodes + 2 motocicletes per facilitar meus seguidors cecs i conveniència a aconseguir a Déu en el temps del Diwali i EED.

 

Anchor (3): - Vostè es culpa a repetir la matèria i també per suggerir 120 / - robatori després de 250 / - ingressos.

 

Divesh Bhatt: - En el moment de la publicació del primer llibre, estava disponible a l'Índia. Vaig anar a l'estranger per veure la forma en què la massa de les activitats de recerca, però en tornar a l'Índia, he vist el meu llibre incomplet publicat per Randhir Prakashan, Haridwar com enviar a la meva guia KL Nishad (BHAIRAMGADI). Accepto la falta de qualitat i quantitat, es va traduir en una nova edició de la sèrie de llibres. Un cop més es pot observar, si no va trobar relació qualitat-preu, tornaré més Rs.250 Rs.120 igual Rs. 370 de la meva 25t + ...........

 

Anchor (4): - El procés de la nomenclatura dels seus llibres (TITLE) no és una manera científica.

 

Divesh Bhatt: - Porta a porta de l'església ha desaparegut i els micos no estan disponibles a Bandra. Si ho faig falsa per millorar l'Índia a favor d'estar en el cert, no obeeixen? Si ho faig escriure 'els diners no pot ser plogut' va fer que es venen? Si no pot vendre com pot llegir el públic? Si no pot llegir la forma en què és possible dur a terme operació de salvar l'Índia? Llegeixen i obeir, però el grup de lladres es rumoring contínuament RP LP MP NM MP MIRROR com en la història del colom i Dadi Wale BABA g. Sigues patriotes, no ens enfrontem només la veritat, sinó l'únic déu també, després de la pausa. LOK Adalat afirma l'escriptor per posar l'ardu treball superior als seus límits físics en els resultats de qualitat de la producció.

 

 

 

 

 

                                    TREBALLADOR EXTREME

 

Anchor (5): - Per favor digueu-nos el teu qualificació acadèmica. És vostè un escriptor jurídica o un ximple? Quin és el model més alt?

 

Divesh Bhatt: - Em vaig aturar en la primera posició a l'escola en la HSC, creuant simultàniament PPT 'el qualificador de base de l'enginyeria' seguit de AMIE (tècnic superior) i Llicenciat en arts també. Sota permís de l'ocupador em vaig posar de nou de les millors universitats en l'economia (medalla d'or). El requisit bàsic del professor UGC NET i VYPM Slet provar a mi mateix com un escriptor legal i aquesta intensitat de la part superior del model i nano LS BS4 definit el ganivet per arribar al cim. He presentat la meva tesi sobre "UNICEF'' reclamant l'explotació sexual infantil com a foto prova documental però va ser en va a causa del concepte GAY desconeguda per la meva guia de la dona. També va advertir NITHARI CASE per salvar els nens amb una dotzena de vides, però ningú creu la meva veu.

 

Anchor (6): - si us plau aclarir les vides dels nens el detall?

 

Divesh Bhatt: - tàntric Ximple de Dhamtari (Chattisgarh) no només reclamant pluja de diners a través de cable però la negociació 25,000 / - també en efectiu. Un grup de 3 nens (d'edats compreses entre els 10 i 16 anys) va causar l'assassinat d'un nen de 12 anys com penjar fins que la mort seguida d'un altre assassinat de tres que resulta en l'expansió de la banda com una dotzena de criminals notoris. El grup no podia entendre que ningú és el comprador i tots són rumors però el Pulish districte disparar 302, 304 IPC i va posar als assassins darrere de la paret de la presó suficient que es publica en diaris. A la interminable cadena de la delinqüència, si jo era capaç d'apropar-s'hi - podria salvar les vides directes d'una dotzena de nens, incloent als visitants la presó.

 

 

 

Anchor (7): - Tu mateix borratxo MCDOWELL 20:00 a indults seguits de visita NANO per a mostres amb carn de xai, de 12 de nombre?

 

Divesh Bhatt: - Els funcionaris públics i els buròcrates són habituals de la corrupció en la memòria de Mahatma Gandhi o PM, CM, BM, etc L'assessor legal VN Gadgil de la nostra única dama PM ex. Indira Gandhi va portar deu milions Esquema Bé incloent estany i el llac amb sorprenent d'abocament de la mateixa dins de la temporada per executar el sistema d'ocupació. En realitat, parlar de la política era un Nobel, però tampoc subestimar o fuita en binturong, per tant el conjunt de només papers. En el mateix context per DKBRY urbà i DRY per a la població rural té com a objectiu salvar l'Índia per la fabricació d'articles duplicats d'estalvi de l'Índia pels estrangers i els anglesos. En aquestes activitats l'obtenció de 5.000 / des Bablu Sahu amo de màxim 100 mc invertit per examinar els destructors indis resultar rendible una vegada, però qui són els beneficiaris de TATA INDICA viatge en tren pels metges Andhra procedir d'un robatori d'una dotzena d'arròs i clau d'olor grans de la botiga marxandatge? Són més les víctimes de ZHADI (377), i els cels visites resultats en el luxe els quals, cap increïble.

 

Anchor (8): - ¿I com ho fa prendre galetes a BOLERO?

 

Divesh Bhatt: - Quan em vaig enfrontar a l'entrevista amb el grup de morosos no adultes en Dip diners, que planejaven comprar Mahindra Bolero dins de les 48 hores de treball per exemple. el dijous, el que resulta en la fuita de mi demanant almoina sobre la quantitat HARI PATTI en uns pocs minuts per esmorzar. Pel camí em vaig trobar nu sense mirall i la roba interior de l'esquerra, original i autèntic estan preparats per a la subhasta i contrabandistes GANJA estan convidats amb Escorpió. Si els lladres tenen èxit en el seu objectiu, ells compren Xylo I 8, és un mite. Visiteu la llista de vehicles de galetes per n.a.

 

 

 

 

 

VEHICLES COMERCIALS VEHICLES PERSONALS

 

        alfa bolero

 

        legi reva

 

        Navistar Scorpio

 

        MaxiCab Thar

 

        geni verito

 

        màxim Actyon

 

               president Tourister

Korando, Kyron, Rexton, Rodius, XUV 500 i ZLX m2dicor híbrid

        És clar que jo sóc el més Cleaver indi de Mahindra. Per tant s'aconsella bé per prendre galetes d'or o prendre PA (Iku) en el comandament sense fre corona, però finalment si menjar PARLE - BOLERO és el millor.

Anchor (9): - Se li demana que resumeixi amablement l'enquesta en lloc d'una llarga exposició.

Divesh Bhatt: - D'una llista de 12 500 números de telèfons amb el nom i l'adreça que faig assegurar que tots són morosos excloent Bajrang.

Anchor (10): - Hellow. aquest noi és Bajrang Baghel, el déu?

Bajrang: - Aquest és el fet d'un lakh de les persones enquestades per l'oficial i em abstreu l'únic honor al món, però un pot notar que el seu seguidor finals Anand Rajak - mecànic de doble recorregut sense tocar motor era bastant fidel. Una altra prop d'ell advoca KN Singh no derrotar qualsevol cas, ja que la seva pràctica.

Anchor (11): - Saheb Singh no està disponible, però si us plau digueu el camí de l'èxit regular l'advocat.

Divesh Bhatt: - Cada persona en els negocis és cega si el cavall amics brut què ha de menjar? Jo sóc el traductor cum assessor de Saheb Singh, que és l'ocupador d'una dotzena d'estudiants de tercer i servents. Aquest advocat és un aplicador d'internet en excés i té centenars de llibres de dret. Al principi es pren cas d'estudi seguit de gent gran aconsellen incloent Bilaspur i Lawers del Tribunal Suprem. Ell és amo de Suzuki cotxe i moto, regal del pare en la llei i Hero Honda amb el meu Nano ofereix una comoditat per acostar-se a la realitat. Ell també aconsegueix instal · lació d'un ordinador portàtil de Samsung amb el Samsung càmera de CA i la major part del seu full de notes estan ben preparats per mi o aprovat per mi. Per tant totes les decisions estan a favor d'ell és el secret de l'èxit, però ell té tot el 100% dels honoraris per avançat i no hi ha possibilitat de retorn dels cànons corresponents a guanyar. Ara algunes de les víctimes afirmen morós o no ownest però és Wakil No 1.

No et perdis BABA T KE PRAVACHAN però després del descans.

         Escriptor afirma la mala administració vegada!

Anchor (12): - Es pren un somni al matí, desperta les 10 hores. A mesura que el seu mòbil es nonstop + 12 h de treball.

Divesh Bhatt: - És cert, que em poso després últimament. Aquesta és la raó per la qual el temps de trucada és de 9 a 24:00. El tota l'Índia les línies d'ajuda a les persones desfavorides són 09425636422 + 09926395795. Aquests números es troben en la meva carta pad, placa d'identificació, segell oficial i també a internet facebook.com. Aquests números també s'estan executant en el guió de l'entrevista. Tinc ajudants voluntaris en l'estudi i el conductor + Helper + fonda ja estan disponibles a la meva porta. Vaig fer el meu millor esforç, fins i tot el servei a domicili de tots els lectors, però una mica de coneixement és molt perillós ja que en la història de Abhimanyu. Per tant, em quedo al mòbil fins a la bateria baixa de la persona que truca i els meus números són sempre ocupat en aquest moment. Tinc un nombre Vodafone secret per a ús personal. Podem posar en marxa un rigorós ordre de prendre el permís de mi mateix abans d'entrar en el negoci de moneda.

Anchor (13): - ¿I quina és la conclusió sense fi? per exemple, descriure l'Índia en el seu somni?

Divesh Bhatt: - Hi ha un grup de lladres de telèfons per menjar 17000-83000 per client en concepte de bestreta de les finances. Asseguren un ordinador portàtil per valor de Rs 6999, per la qual cosa no DK Bhatt és un mitjà ment per comprar la mateixa per Rs 15.000. El grup encara reclama una solució de cap tipus de problema, incloent-hi els conflictes a casa, satta, gadadhan i cobrament d'una moneda. Utilitzen Adreça de correu id, HDFC xec i totes les instal · lacions modernes d'E botí. Tres números de cadàvers vius a Geedam ciutat de Chattisgarh, UP fórmules (or) de l'especialista tractor, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 a imant i el robatori parrarel em van dirigir a escriure en profunditat. La persona més honesta a l'Índia (Bhagwan g) diu que la dotzena de Jwellers en el capital de Chattisgarh pot escapar abans de Diwali.

Anchor (14): - Vostè va ser acusat de negligència en l'obra pública pel seu oficial de divisió sub en 2002. Un oficial boig suïcida i un SDO convertir fet. Què és aquest drama? Vostè rep un bon salari de 25 tones al mes i un tipus F bungalow gran. Per què vostè comet negligència a la feina?

Divesh Bhatt: - Durant el procés de la prova universal d'hipòtesis necessàries per a la verificació de la policia passaport. En el moment de la Policia, ciutat, Hoshangabad em va mantenir sota custòdia durant 72 hores o més. Aquesta va ser la raó perquè l'absència del treball durant una setmana va donar lloc a aquesta explicació en els escacs amb els contractistes antirobatori afirma la ment limitada dels indis. Si un oficial embogeix després de disparar una notificació a mi oa algú tracta de menjar pa necessari Zinda GANDHI i se suïcida, és l'alteració del sistema. Si un cronometrador condueix el seu cicle de via fèrria o camina a la plataforma amb la meitat SDO ment o un venedor de verdures s'amaga darrere de l'acte Piggeo (Regalat per mi), tots són conseqüència del sistema. És interessant observar que el gos no estan familiaritzats de la marxa enrere en els vehicles. Han vist tots els vehicles en marxa cap endavant només i la pràctica de lladrucs ha aconseguit per ells a la natura. L'autor és l'habitual de llançar els gossos al revés. Té 15 anys d'experiència en aquest tipus d'activitats, sinó en el que es refereix de guru DRONE és tenir en compte que els nens de 19 th segle escoltar història de lleter i el mico, la tortuga i el conill, estimat i el camell, etc, però avui en dia al segle 21 en lloc de informàtica i tecnologia, que estan rebent un entrenament pràctic de la finestra, l'imam, la cirurgia i la falsificació. Qui és el Dongre? Qui és l'autor intel · lectual de l'esclau indi? Qui va dir que el necessàriament d'hipopòtam a 50 paisatge? Qui va dir que escrivís Satyamev JAYTE en una rupia de 1970? Un cop més, és impossible detectar l'autor intel · lectual de la moneda falsa o les diferents tècniques de proves de la moneda, per exemple la televisió, bulb, llum del tub. Basc gamma d i anglesos van ser èxit parcial a aconseguir Índia esclau, sinó en 2h any. Per tant l'únic propòsit de la meva investigació profunda és identificar un problema entre els vilatans i una inversió de 25 tones al mes d'última dècada conclou cada pàgina del meu llibre per reemplaçar Ramayana, Mahabharata, BÍBLIA, Kuran, GEETA i és un miracle històric per incloure a cada biblioteca.

Anchor (15): - Què és la gestió del temps?

Divesh Bhatt: - 18 + hores de treball amb un 100% d'eficiència és la gestió del temps.

Els càrrecs segueixen en shri Bhatt i no és possible eliminar per ell.

LOK Adalat cobra D K Bhatt com Gunda danyat.

 

 

Anchor (16): - Hem escoltar que la dieta és més del doble d'una persona normal. Encara tens gana, per què?

Divesh Bhatt: - Abans d'entrar a la feina en el govern, estava Pappu PAHALWAN en Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Epíleg dieta es va mantenir alt i vell cos buscant és el signe d'augment dels coneixements. Sachin Tendulkar va fer segle dels segles, però encara la fam de carreres, de la mateixa manera que ho faig recopilar coneixements.

Anchor (17): - Això vol dir que vostè beu molt!

Divesh Bhatt: - Jo no he begut en la meva vida. Tampoc estic interessat en el sexe fam.

Anchor (18): - no està casat, se suposa que l'ONU creïble.

Divesh Bhatt: - Estic disposat a escoltar morós, no faitfull, corredor, menjador, trampós, boig, tonteries, etc. És nou per adonar-se que el retard en el matrimoni per raons familiars i Babag nomenclatures són idèntics.

Anchor (19): - Què és aquest babababa?

Divesh Bhatt: - clearks són el domicili de l'Índia des del domini britànic. Baba es troben en el camí per a vianants a prop de les estacions que tenen pèls confeccionades a la cara. Aquests bava estaven rebent negoci de Dharma però va cridar la falsificació de diners doble. Ara bé, aquests són bava de tornar a enterrar babu de el 1r dia del mes a través de mediador de l'enginyer causant la pèrdua a llarg termini de la fe d'un home en bava i babu.

Anchor (20): - Tu has donat 5t, 5t, 12t, 11T corrupció de doctorat, passaport, viatge estranger, la llibertat condicional i Gbno. bunglaw. que va invertir 85h + 24.125.000 a l'ampolla, 8500 / a Patta, 70 80 h al Neel química, 20t + nano a Rs. 10. Trobar cost de venda 6t de 13t de compra de valors cddeshmukh creuades 5 març estimada. En aquest 6t vostè va pagar 3t a Icici Firozabad per al negoci addicional i per al descans 3 t Definiu Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar i la parada d'autobús biowar

Divesh Bhatt: - Com ja he dit que hi ha dos suplents de treball, ja sigui zero o que sé. Per la present declaro que en el treball de l'enginyer de 11 anys, no he tingut encara rs 10 com a la corrupció. Jo no guanyo res de diners, fins i tot rs 5 en el meu treball i totes les meves obres de qualitat estigués en absència de donació. Es pot comprovar el mesurament llibre número 119 i 120 perquè amb la llibreta de 3500 / donat pel contractista per a mi, no com una part de la corrupció, sinó una compensació de la Xina Mobile comprat a Delhi per valor de Rs 8500 /. Aquest Pande contractista (G ha) il · lustra mètode americà de l'RSE + incentiu, però en va a causa de la raó que ell dóna classes a borratxo i ell també suggereix barrejar pedra calcària amb una petita quantitat de guix per fer ciment alternatiu i fer la construcció civil sota baix cost amb alta qualitat.

        Ara un pot sentir que aquest 3 L rotació pot gastat en 10 L d'efectiu del meu sou i gairebé la meitat de quantitat d'ingressos en la venda d'aquests articles. Aquest total és superior a 15 rupies lakh i aquestes són inversions d'encreuament per salvar l'Índia.

        Aquests noms s'escolten com d'algunes estacions de ferrocarril, on vaig trobar a tres nouvingut de negoci de la moneda, en què un era Lambu i un altre era TINGU. Em van dir que em visiti a Internet per veure 9 polzades tirar arròs bol, la negociació d'1 t milions de rupies, símbol de tenir 10 milions de rupies abans de dissabte. Li vaig dir a RP a Hota hi nahi ell, C i Hota hi nahi ell, Gorakhpur és de 3 dies seguits en tren, avui és dilluns .............! Lambu g dit pla aerodinàmic presa 6 hores, el pagament s'ha de rebutjar per xec .................! Ara Tingu g suposa un Zandu.

        De la mateixa manera que vaig Ajmer la makkamadina de l'Índia per al revers sense fi d'adquirir 2 unitats de 3 estimada creu maig 15.900 16.700 22.000 despeses. En aquesta divisa un dels estimats estava assegut era la raó sense sentit. De qualsevol manera dues persones d'edat d'entre 65 a 70 anys en què un era bengalí, l'amistat era de 65 anys, vivia a Biover gairebé 70 km d'Ajmer, em va cridar perquè vingués. En arribar a la ciutat, va dir que tenim purchased12 llibres de munna kabadi. Tot número de mòbil que figura de l'escriptor, ens perdem crida a tots. 6 van arribar a peu des del matí, dos estan a l'estació de tren i dues estan a la parada d'autobús. Un vindrà en avió aero i va arribar 2 hores tard. És un plaer que et porta des OSE Chowk. Ara excloent xerrades innecessàries, he vist centenars de Dadar divisa estil, li van dir a una rupia nota signada per RA NA Malhotra pot vendre una sola peça en rupies ZERO, dues peces en rupies ZERO tres peces en rupies ZERO, quatre peces en 5 rupies LAT efectiu però s'obliden que no existeix la festa. Especialistes Sexe diuen de Illahabad (UP) per a l'imam, la trucada d'un metge per la pols HAJMOLA tirar arròs fins a 9 polzades de la setmana passada, dos boca de serp de Bulandshahar, un extens treball de camp i investigació contínua amb treball sense parar mi l'única persona autoritzada per fer una línia d'ajuda feta però estic més confús per trobar la quantitat de moneda en ment un vilatà general. Robatori en moneda imant al costat del llac per un enginyer que ell mateix va construir aquesta lliura, deixant negoci de la botiga de coco per Rs 2 octubre paó, trucada perduda d'indult per comprar el mateix i adiwasi botí em confon, que és MAYA. El meu fallera contínua confusa que Mayawati no és CM, que es troba al riu Ganges, però ella no és un diners com Laxmi Bai troba a Jhansi Cantt. a Rs. hari patti.

Anchor (21): - Has vençut a tres el nombre de policies a Thana de Thane, un defensor en la cort de districte, dos metges als hospitals, dos vilatans al carrer i també als seus funcionaris en el càrrec. Aquesta recuperació setmanal afirma que criminals de Ipc 294

Divesh Bhatt: - Com vostè sap que jo era un gerent i fabricant cum venedor de la nevera i del motor abans de Jalpari enginyer del govern, però el contracte d'arrendament de descans finaced nomenat setmana per ximples. Els policies em va vèncer i eated meu nas com d'Indira Gandhi, em vaig sentir 20 dels 19. Els metges van gaudir el somni de la meva venda kidni. Aquest 16 anys d'edat estudiant de Llicenciatura en Dret somiava i es calcula el guany de la venda en la carrera de camells als àrabs i els vilatans nen fora domicili de l'estat maia UP. Ara, tingui en compte que vaig a vèncer a un venedor d'ordinadors a botiga, un venedor de verdures en l'acte, els directors de fàbrica morós a la seva residència compliment ampolla unitats de fabricació. Índia és una bola, rodant fora de pista, excepte en cas contrari es caurà. Jo affraid de 25 policies, 50 de tipus tipus TI i 5-10 sp-DSP ja que la protecció és un altre assumpte de totes maneres.

Anchor (22): - vas trencar floc de la seva oficina i de LIG 07, H 18, G2, G35, F2 i definir MIG II 36, HIG 378, 11 no. Makan i ascensor wala bunglaw.

Divesh Bhatt: - Jo era només un mediador en entrar al nou edifici d'oficines d'acord amb l'ordre verbal del col · lector del districte. LIG 07 és un temple d'empresaris monedes, H18 és un lloc de pícnic per a una història d'un parell d'hores, G2 és una residència de 2500 / morós, G35 va ser doble bloquejada en lloc de trencar a partir del G38 i, finalment, F2 és l'única compensació del el col · lector d'acollir el lector i seguidors i també un centre d'alimentació del grup. MIG36 i 11 no Makan són fetes per SADA i 378 és un bungalow propietat de lloguer. Ascensor Wala Bunglow darrere bungalous col · lector és un somni de joint venture de mi mateix amb defensor KN Singh, qui va construir una nova Constitució en la qual explica IPC 448.

Avui en dia es carrega de nou per Divesh Bhatt que parla molt, però en va.

Anchor (23): - Es compromet COW ..................

Divesh Bhatt: - Vaca va trobar va ser, però si l'amo de la vaca (policia) es reuneix, el van colpejar molt.

Anchor (24): - Vostè es compromet, si 5 Estret ...............

Divesh Bhatt: - Si 5 és recte, és un tracte de 220 suma Àrab de diners. Si Satyamev JAYTE escrit al front, que és un repartiment de 30 tc. Si 1995 imprès, és un repartiment de dòlar 1L i si l'avió aeroport converteix caiguda, ja que desvetllem el plat principal, l'article pot costar 17.725 K, però que és una necessitat per tenir presència del gos que borda en aquesta nota que mengen en lloc de be i latrines mateix.

Anchor (25): - Aquest gos ................

Divesh Bhatt: - gos al carrer 15000 menjat suma de diners. Ara seieu a la latrina dels gossos, ja que va a extreure només els diners.

 

Anchor (26): - Això vol dir que vostè confiï molt, però en va.

Divesh Bhatt: - En el cicle de joc de monedes és una política que exigeix ​​als productes que no estan disponibles i si algun tipus de béns que es troben al mercat prop del riu Ganges, les persones nècies cometen moltes mancances en això. Les fórmules d'enviament de estan formulats per destruir tot el sistema, però ningú és el comprador. Tots els homes que viuen es troben en un cicle de ximple-mediador-tester-finançador de partit però el partit no sobreviu a la fi. Benvolguts nois de la marca de mico, crec, Rs 1 no és suficient per comprar la medicina de la mare. R 5 no és capaç de compra suficient llet per al nadó. Dos i mig de rupies no uns diners vàlid. Rs 10 funda en dos paó i 100 rupies si conté àguila no s'executi en el mercat a causa de la gran talla 4. No podem posar la medicina de la mare de 3 kg i ampolla aslso no podem beure aigua en això. L'ampolla no és un passaport del Pakistan i si es pren amb cullera, es pot atrapat en el trànsit. Per què és aquesta ansiós i la fam? Ja saps que la meitat de la nostra població són dones i la meitat d'ells són nens. És una política dels anglesos a no sobreviure Índia per habituar commonwealth, el cricket, el sexe, SATT, moneda i flascó per a les persones que treballen 20%. Si us plau, honrar els meus estudis profunds en cas contrari anem a destruir a nosaltres mateixos. Aquesta és la conclusió dels meus llibres.

Ara anem a provar el resultat de públic després del descans.

Anchor (27): - Ara, per favor citar un missatge a l'Índia a través d'aquest fòrum.

Divesh Bhatt: - Per treure la remor de la pluja de diners, només hi ha alternatives al sistema de barata o el disseny de la moneda de DK Bhatt foto. Això també farà que la solució al diner negre i inflaflation amb la igualtat econòmica.

Anchor (28): - Quines són les seves expectatives pel govern a través d'aquest fòrum?

Divesh Bhatt: - Des Dantewada és un districte Naxal, és imprescindible comptar amb protecció policial a tots nosaltres Teen Murti.

                                             VOLCABILIRY

MOSTRA: - Comprador dels meus llibres, usuaris d'Internet, els espectadors i el públic va obligar els negocis moneda.

ZHANDUBAM: - Mastermind de 6 a 8 persones, despeses de diners

Comprador: - BABA nus No disponible cometre L 20 de 20.

BOLOBABA: - guanyat 6 L, exigeix ​​Deshmukh oncle.

Tanc de Rampur: - És l'última creació del meu pare.

Pacient de Kolhapur: - Recerques bessones de la pluja de diners no en goooooo. Ells estan obligats a transferir Bareli d'Agra immediatament. Resta de les dades del qüestionari es troba en els meus llibres.

                                            QÜESTIONARI

1 - Només somni - Només Rs. 1 índia .......

2 - Hobby - Galetes en bolero

3 - Drama - Tank drama Sholey

4 - Vehicles somiaven - Xylo I 8 vermell i bolero m2dii

5 - Pel · lícula - Daulat Ki Jung

6 - Heroi `- Tatttttttti ........ kapoor

7 - Gadi - Platina ATCT

8 - Pakwan - khyali PULAO

9 - logo Election - roba interior Fati

10 - Animal - Hippopotamus i estimat

11 - Ocell - Peahen i Eagle

12 - King - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor

13 - Doctor - Tortoise especialista ASIM

14 - Escorça - Nano viatge

15 - Llibres - 1. Els 90 milions de rupies ki Barsaat '

                                                     2. 'Asimit noto ki dhanwarsha'

 

                                             Conlusion

 

       El fòrum nega tots els càrrecs per l'escriptor. Afirma que mantenir l'esforç físic i mental a un límit en els paràmetres per a la sortida d'un treball més qualitatiu. El fòrum suggereix a l'espectador a deixar el joc de monedes de forma instantània i ordres 09425636422 + 0992695795 com tota línia d'ajuda de l'Índia per a qualsevol assumpte. El fòrum intentarà protecció policial al grup i conèixer els detalls de l'acció, si us plau truqui Randhir Prakashan per comprar llibres de l'escriptora. Tots els drets reservats per Ricepullers.in LÍNIA D'AJUDA NO. : 09425636422, 09981011455 Email: dbdkbhatt39@gmail.com