Go to content Go to menu
 


Croatian

 

Top of Form

www.ricepullers.in
+ 09981011455 09425636422
Ovime se osporiti sve što ja nisam Chai wala ili daruwala, ali strojar ima iskustvo istraživanja u stranim zemljama s desetak knjiga napisanih uključujući 90 crore ki barsaat & asimit Noto ki dhanwarsha objavio Randhir Prakashan, Haridwar, koji stoji na poziciju broj jedan u takvim vrstama knjiga. Osim deset godina radnog iskustva i inženjer doktorat ekonomije Siguran sam Zinda Gandhi. Proizvodnja od preko tisuću boca, više od stotinu boca tvornice i Patta, cddeshmukh svih vrsta napomena, Neel kemijskih, 1970 rupija jedan novčić 12 grama vagati i stotine takvih predmeta jasno pokazuju da je Kreta se Hota hi nahi on. Zahtijevao je nedostupan i viva stih. Molimo čast moje duboke studije inače ćemo uništimo sebe i moj bi moj broj mobitela 09425636422-09926395795 sve India službu za sva pitanja koja se odnose. Ja sam inženjer Divesh Bhatt proizveden 52 EIC boce. Imam križ Rs.5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemijskih, boce za punjenje, 20, ćuk, RS1 od 1964,82 i sve, uključujući RPLPNMPMMIRROR. Molimo Vas da posjetite web stranice preuzeli Lok Adalat u hindski i skinuti video prije ne propustite poziv 09425636422 + 09926395795 biti dio operacije spasiti Indiji.

Inženjer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-mailova - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Odvjetnica K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             JAVNI FORUM

Sve činjenice i istinu ove emisije su čisto imaginarni i bilo nalikuju u bilo kojem obliku je incident.

U javnom forumu današnji žrtve pisac "90 crore ki barsaat" i "asimit Noto ki dhanwarsha objavio Randhir Prakashan Haridwar. Ove knjige stvorio novi kamenje na Indijski izdavaštva. Pisac je glasilo inženjer u Odjelu za javno zdravstvo Chhattisgarh vlasti, ali on se bavi u boce, kovanice, antičkih predmeta i aktivnosti koje su zakonom zabranjeni, iako su njegovi hobiji su se istraživanja i učiniti nešto novo sa svojim istraživačkim iskustvom u stranim zemljama .U javnom forumu to je naplatiti Shri Kumar Bhatt Divesh kao kritične pisca.

                                            KRITIČNA PISAC

Sidro (1): - Hellow & hai svima gledajući Lok Adalat / AAP KI Adalat EK MULAKAT uživo i ekskluzivno na svom omiljenom kanalu?.Današnje žrtve su Shri Kumar Bhatt Divesh, koji su trebali biti kritični pisac ili osoba koja budala pisati na glupim pitanjima.

Divesh Bhatt: - Dobro jutro svim čitateljima / gledateljima. U mom prvom kritizirali knjigu'' 90 Crore KI BARSAAT "sadržaj su istraživači znanstvenici slijedi uvod u pitanju. Pogovor sadrži potrebne elemente metodologije istraživanja i opis različitih kovanica nakon velikog dijela ispitivanja. Ogromna uključuje majmuna Marka 1.818 kovanica, Anna od 1962 Gandijevom novac, SUN marke 20 Paisa, Fish je jedan brand rupija, Dragi brand pet rupija, konj marke kovanice i puno više zbirka notorne novca i puno metoda za izdvajanje Satta broj i nevjerojatnom novac kišu . iduće poglavlje uključuje svilenkast svijet dolje rođenja, cuda HARJOD, prva jaje crne kokoši, umočen novac, kornjača od 20 čavala, IMLI KA Banda, devet i pol inča bronce stakla, hipnozom od strane crne kurkuma, govori sovu, naručite mi Bože, zlato tvornica, prodaja bijele PALASH, osiguranje od 90 jezera, neograničeno novaca kiše sam RAM Lalu Mamta formule za krivotvorenje. Posljednji dio teza sadrži istinu o čudima i datum mudri zbirkom SATT brojeva. U sljedećem dijelu kompleksnosti uključenih u'' ASIMIT Noto KI DHANWARSHA'' stvari kojima su navedeni slijede nilskog konja 50 Paisa novac, lav i CHIND kvartal Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 jedna rupija, oglas VI, Victoria, tromjesečju Anna i još mnogo više o umnožavanja i njegova utvrđivanja, pljačke i umirovljenih trgovci u obroku trgovine, tenk drama RAMPUT mještana i također su glasine o novčanom kiše među seljacima. pogovoru Sadrži su HATTAJODI, SIYARSINGI, Veer NUKH, BHANWARMALI kokoš ubojica & GARUD i njegovo ispitivanje, jaje sova-paunica i dynosour & punjenje i roberry kroz novac, bocu EIC 1818, lančana veza sheme, statut 8 metala, Lebo, pribora i Patta tvornica, primjena avansnog inženjering, razbojništva u zlato kroz dvostruko novaca šest mjeseci i na zapošljavanje, oglašavanje u novine za mobilne pljačke, razbojništva, E E HAWALA itd. Posljednji dio rada sadrži Satta brojeve zaključuje da je zahtijevao članak je dostupan i potražnja dostupnih robe je nula. Ponovljene roba Ne mogu biti proizvedeni po sebi drugo inače kupac nije dostupna. postojanje stranke je san li punjenje nije niti moguće niti kemijski postoji. Postoji samo pljačku i glasine uključujući magneta i prozor. Možda je to način da se uništiti Indiju potpunosti putem preusmjerenja naporima u neprofitne aktivnosti. Isključujući navedeni mom prvom istraživanju'' BAL PARYAWARAN'', dr. sc istraživanje UNICEF'''', znanstveni rad 'modelima rasta ", pod publikaciji'' TANTRA mantra''," Primjena od uplaćenog inženjering'','' društvo i društveni inženjering'','' unaprijed ekonomije'','' unaprijed crtanje i primjena'' itd. su moji činjenice u službi društva.

Sidro (2): - Zašto vam je potrebna kako bi mnogo pisati i više od odredbi prihoda od rojaliteta je bolji paket u pjesme, priče i općenito knjigama? Što je vaš slučaj poremećaja osim pisanja budale?

Divesh Bhatt: - ja pisati samo istinu i ništa krivo u mom smislu.Dopuštenje pisanja na pogrešaka nije mogao biti odobren od strane mojih roditelja. Ja ne pokoravaju činjenice, govoriti istinu i radim ono što bi rekao i vjerujem u činjenicama. Ja sam u stanju prikupiti 5-6 engleski, matematika ili sociologije knjige slijedi neobičnom objave + prijevod i nesigurnih spolnih priče. Odredba prihoda od rojaliteta nije dopušteno mojih poslodavaca, ali se može primijetiti da bilo koja knjiga na svijetu ne može biti vredniji od bilo jednoj stranici napisao mene. Opet, to je izazov svima dokazati svoje duboke studije su neobični, ja ću prestati daljnje pisanje. To je razlog da me Bog umjesto kamenog kipa od neplatiša menadžera uključujući Baba od KHANDWA, Puškar i seljanima KORAPUT, KOTPAD i okolice ANDHAR ORRISA. Ja financirati dva četiri kotača nano automobil + 2 motocikl kako bi se olakšalo moje slijepe sljedbenike i praktičnost im do boga na vrijeme Diwali & EED.

Sidro (3): - Vi ste krivi ponoviti pitanje i predložiti - 120/250 / nakon pljačke - zarada.

Divesh Bhatt: - U vrijeme objavljivanja prve knjige, bio sam nedostupan u Indiji. Sam otišao u inozemstvo kako bi vidjeli tijesto način istraživačkih aktivnosti, ali kao što sam se vratio u Indiju, vidio sam svoju nedovršenu knjigu objavio Randhir Prakashan, Haridwar kao pošaljem vodiča KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Prihvaćam nedostatak kvalitete i kvantitete, rezultiralo u drugom izdanju u nizu knjiga. Opet se može primijetiti ako on ne nalaze vrijednost za novac, ja ću se vratiti Rs.250 plus Rs.120 jednaka Rs. 370 iz mog 25t + ...........

Sidro (4): - Proces nomenklaturi svoje knjige (GLAVA) nije znanstveni način.

Divesh Bhatt: - Vrata u crkvenom vrata nedostaje, a majmuni su dostupne u Bandra. Ako sam napraviti lažni poboljšati Indian molimo da se odmah, oni slušaju? Ako sam pišeš 'novac ne može biti kiše' nije ga se proda? Ako se ne može selled kako javnost može pročitati? Ako se ne može pročitati kako je moguće provesti operaciju štedite Indiji? Oni čitaju i poslušao, ali skupina pljačkaša kontinuirano šumovitih RP LP MP NM MP zrcalu kao u priči o goluba i Dadi Wale Baba G. Budite domoljubi, nećemo se suočiti samo istinu ali jedini bog, nakon pauze. LOK Adalat tvrdi da je pisac staviti u težak posao prelazi njegove fizičke granice rezultate u kvaliteti proizvodnje.

                                    EXTREME marljivi

Sidro (5): - Molimo Vas da nas tvoje obrazovne kvalifikacije. Jeste li pravnu pisac ili budala? Što je top model?

Divesh Bhatt: - ja sam stajala na prvoj poziciji u školi u HSC, istodobno prelazeći PPT 'osnovni kvalifikacijsku utakmicu za inženjerstvo' slijedi Amie (viši tehničar) i diplomirao umjetnosti kao dobro. Pod dopuštenje poslodavca sam opet stajao SVEUČILIŠNI TOP u ekonomiji (zlatna medalja). Osnovni kvalifikacije Nastavnik UGC NET & VYPM SLET se dokazati kao pravni pisac i ove intenzitetu vrhu modela i nano LS BS4 definirao nož do vrha. Ja sam poslao moju tezu o "UNICEF'' tvrdi seksualnog iskorištavanja djece kao dokumentarnog foto dokaz, ali uzalud zbog nepoznatog GAY koncept po mojoj ženi vodiča. Također sam upozorio NITHARI CASE spasiti djecu s desetak života, ali nitko ne vjeruje moj glas.

Sidro (6): - molim te pojasniti na živote djece u detalje?

Divesh Bhatt: - Lud TANTRIK od dhamtari (chattisgarh) ne samo podnositelja Zahtjeva novac kiše kroz užeta, ali njegova se bave 25000 / - također u gotovini. Skupina 3 djece (u dobi između 10 do 16 y y) izazvalo ubojstvo 12 godina, kao dijete visi do smrti slijede još tri ubojstva rezultat u širenju bande kao desetak notorne kriminalce. Skupina nije mogla shvatiti da nitko nije kupac, a svi su glasine, ali četvrt pulish ispalio 302, 304 IPC i staviti ubojice iza zida Bastar zatvoru kao što je objavljeno u novinama. U beskrajnom nizu zločina, ako sam bio u mogućnosti da im se približe - mogao spasiti živote izravne desetak djece, uključujući zatvoru posjetitelja.Sidro (7): - Ti si pijana MCDOWELL 20:00 do indults slijedi NANO posjeta uzoraka s ovčetine od 12 broja?

Divesh Bhatt: - Javni službenici i birokrati su uobičajeno za korupciju u sjećanju Mahatme Gandhija i poslije podne, CM, BM itd. Pravni savjetnik VN Gadgil našeg jedina dama PM ex. Indira Gandhi nosio deset milijuna Well shema uključujući Ribnjak i jezero s čudi da prolijete isto u sezoni pokrenuti sustav zapošljavanja.Zapravo govoreći politiku je Nobelova ali bilo je podcijenjen ili pukotina u Bearcats, dakle cijeli radova na samo. U istom kontekstu DKBRY za urbana i ruralna suho za ljude ima za cilj spasiti Indiju po proizvodnji duple članke štednje Indiju prema strancima i Engleza. U tim aktivnostima plaća od 5000 / od Bablu Sahu vlasnika max 100 mc uloženo u anketi indijskog razarača pokazalo isplativo jednom, ali kojega su korisnici Tata Indica putovanje vlakom po Andhra liječnika Polazeći krađa desetak riže i klinčić žitarice iz prodavač dućana? Oni su ponovno žrtve ZHADI (377), a nebo posjeti rezultate u koju luksuz, nevjerojatnom nitko.

Sidro (8): - A kako ti se kekse u BOLERO?

Divesh Bhatt: - Kad sam suočen intervju u skupinu ne za odrasle dužnicima u Dip novac, kupili su planirali Mahindra Bolero u roku od 48 radnih sati npr.. u četvrtak, što je rezultiralo u bijegu od sebe prema prosio preko iznosa HARI Patti u nekoliko minuta za doručak. Usput sam trčao gol bez zrcala i na lijevom donjem rublju, originalni i istinski spremni za aukciju i Ganja Krijumčari su pozvani u Škorpionu. Ako su provalnici su uspješni u svom cilju, oni kupiti Xylo E 8, je mit. Molimo pronaći popis biskvita vozila za n.a.

Komercijalna vozila osobna vozila

        alfa bolero

        Gio Reva

        Navistar škorpion

        maxicab Thar

        Genio verito

        Maximo Actyon

               Predsjednik tourister
korando, kyron, REXTON, rodius, xuv 500 i ZLX m2dicor hibridnih
        Jasno je da sam ja najviše cleaver Indijac Mahindra. Dakle, on je savjetovao da se bilo zlato kekse ili uzeti PAN (Iku) u zapovjednika bez krunice kočnice, ali na kraju, ako se jedu Parle - BOLERO je najbolji.
Sidro (9): - Od vas se traži da ljubazno sažeti pregled umjesto dugog memorandumu.
Divesh Bhatt: - Od popisa 12.500 mobilnih brojeva s imenom i adresom radim osigurati da su svi osim defaulters bajrang.
Vitlo (10): - Hellow. ovaj tip je BAJRANG Baghel, boga?
Bajrang: - To je činjenica od lak ljudi ispitanih od strane službenika i iscrpljene mi samo čast u svijetu, ali se može primijetiti da je njegov sljedbenik kasno Anand Rajak - mehaničar dvostrukog kilometražu bez dodira motora je sasvim vjerna. Drugi blizu njega zagovaraju KN Singh nije bilo poraza slučaj od njegove prakse.
Sidro (11): - Saheb Singh je nedostupan, ali molimo Vas da nam način redovitog uspjeh odvjetnika.
Divesh Bhatt: - Svaka osoba u poslovanju je slijep, ako konj prijatelji bruto što ne jede? Ja sam prevoditelj savjetnik cum od Singh Saheb, koji je poslodavac od desetak juniore i službenika. Ovaj odvjetnik je aplikator interneta u visini i ima stotine pravnim knjigama. Najprije je potrebno studiju slučaja slijedi seniore savjetuju uključujući Bilaspur i Vrhovnog suda lawers. On posjeduje Suzuki automobil i motocikl, dar od tasta i Hero Honda s mojim Nano pruža pogodnost u približavanju činjenicu. On također dobiti objekt od samsung laptop sa Samsungom ac komore i većina njegovih bilješki lima ili su pripremljeni od strane mene ili odobreno od strane mene. Tako su sve odluke u korist njega je tajna uspjeha, ali je potrebno cijelih 100% naknade unaprijed, i nema šanse za povratak pristojbi za pobjedu. Sada su neke žrtve tvrde defaulter ili ne ownest ali on je WAKIL broj 1.
Ne propustite Baba G KE PRAVACHAN, ali nakon pauze.
         Pisac tvrdio vrijeme lošem upravljanju!
Sidro (12): - Vi uzeti spavati ujutro, probudite 10:00. Kao što ste dobili svoj mobilni dobiva se non-stop 12 + h rad.
Divesh Bhatt: - To je istina da ću dobiti probuditi u zadnje vrijeme.To je razlog da je moje vrijeme poziva je 9 do 12 sati. Diljem Indije brojeve za pomoć za ugrožene osobe su + 09425636422 09926395795. Ovi brojevi se nalaze u mom pismu jastuk, ime ploča, službeni pečat i na internetu facebook.com. Ovi brojevi su također prikazivati ​​u pismu intervjua. Imam volonterskih pomagače u anketi, a vozač + + Pomagač mezon su već dostupni u mom pragu. Pokušao sam moje najbolje čak i od vrata do vrata od svih čitatelja, ali malo znanja je vrlo opasno kao u priči o Abhimanyu.Stoga sam ostati na mobitel do baterije niska od pozivatelja i moji brojevi su uvijek zauzeti u ovom trenutku. Imam tajni Vodaphone broj za osobnu uporabu. Možemo mu mjesto strogu zapovijed da se dopuštenje od sebe prije ulaska u posao kovanice.
Sidro (13): - A što je beskrajno zaključak? npr. opisuju Indiju u snu?
Divesh Bhatt: - Tu je skupina pljačkaša mobilne jesti 17.000-83.000 po klijentu kao predujam za financije. Oni su osigurati laptop vrijedno Rs 6999, tako da ne zna Bhatt je pola uma kupiti isto za RS 15.000. Skupina čak tvrdi rješenje bilo kakvih problema, uključujući kuće, sukoba Satta, gadadhan i naplatom kovanice. Oni koriste Elektronska pošta identifikacija, HDFC provjeriti i sve moderne sadržaje za E plijen. Tri broja živim mrtvacima u Geedam gradu Chattisgarh, do formule (zlato) traktora stručnjaka, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 u magnet i parrarel pljačke me uputio pisati u duboko. Najiskreniji čovjek u Indiji (Bhagwan g) kaže desetak Jwellers u kapitalu chattisgarh može pobjeći prije Diwali.
Sidro (14): - Ti su tereti za nemar u javnom radu od strane vašeg sub izdvojene časnik u 2002. Mad službenik počinio samoubojstvo, a SDO postala je. Što je ova drama? Možete dobiti lijep plaću od 25 tona mjesečno i F tipa velikom bungalov. Zašto počiniti nemar u radu?
Divesh Bhatt: - Tijekom procesa sveopće dokaz hipoteze potrebnih policijsku potvrdu za putovnicu. Trenutačno je povjerenik policije, grada, Hoshangabad me držati u pritvoru za 72 + sati. To je bio razlog za mene izostanak s posla za tjedan dana rezultiralo u takvu objašnjenje u šah s protuprovalni izvođačima tvrdi ograničen um Indijanaca. Ako službenik postaje bijesan nakon ispaljenog obavijest na mene ili bilo tko pokuša jesti hranu dodijeljene Zinda Gandhi i počini samoubojstvo, to je poremećaj u sustavu. Ako mjeritelj vremena vozi svoj ciklus na kolosijeka ili šetnje na platformi s pola uma SDO ili povrća prodavatelj se krije iza Piggeo auto (nadareni po meni), sve su posljedica sustava. Zanimljivo je napomenuti da pas ne poznaje od unatrag u vozilima. Vidjeli su sve vozila u naprijed izvodi samo i praksa lavež je dobio po njima u prirodi. Pisac je uobičajeno za bacanje pasa u obrnutom smjeru. On ima 15 godina iskustva za takve aktivnosti, ali u pogledu gurua neradnik je imati na umu da su djeca 19. stoljeća slušali priču o mljekar i majmuna, Kornjača i zec, draga i deve i sl. No, sada dana u 21. stoljeću umjesto Računalo i tehnologije, oni su uzimajući praktičnu obuku prozora, magnet, operacije i krivotvorenje. Tko je DONGRE? Tko je glavni organizator indijske rob? Tko je rekao nužno nilskog konja u 50 Paisa? Tko je rekao da napiše SATYAMEV JAYTE u jednom rupija 1970? Opet je nemoguće otkriti Mastermind lažnih valuti ili različitim tehnikama ispitivanja tv valuta, npr. žarulja, cijevi svjetlosti. Vasco d Gama, a Englezi su djelomično uspjeh u dobivanju Indija rob, ali u 2 h godina. Tako je jedina svrha mog dubokog istraživanja je identificiranje problema među seljacima i ulaganje od 25 t mjesečno iz posljednjeg desetljeća zaključuje svaku stranicu moje knjige zamijeniti Ramayan, Mahabharat, Bibliju, Kuran, Gite i to je povijesno čudo uključiti u svakoj knjižnici.
Sidro (15): - Što je upravljanje vremenom?
Divesh Bhatt: - 18 + h rade sa 100% učinkovitosti upravljanja vremenom.
Naknade se nastavlja na Šri Bhatt, a to nije moguće očistiti ih od njega.
LOK Adalat tereti D K Bhatt kao korumpiran Gunda.


Sidro (16): - Mi smo slušati da prehrana je više nego dvostruko veći od normalne osobe. Još uvijek ste gladni, zašto?
Divesh Bhatt: - Prije ulaska u posao vlade, bio sam Pappu PAHALWAN u Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Pogovor prehrana je ostala visoka i stara gleda tijelo je znak povećanje znanja. Sachin Tendulkar je stoljeće stoljeća, ali još uvijek glad staze, na isti način radim prikupljanje znanja.
Sidro (17): - To znači da pijete puno!
Divesh Bhatt: - Nisam pijan u mom cijelom životu. Ja također ne zanima glađu seksa.
Sidro (18): - da su neoženjeni, trebao bi biti ne uvjerljivi.
Divesh Bhatt: - Ja sam spreman slušati defaulter, ne faitfull, runner, jede, varalica, ljuta, nonsence itd.. To je opet primijetiti da je kašnjenje u braku zbog obiteljskih razloga i BABAg su identične nomenklatura.
Sidro (19): - Što je to babababa?
Divesh Bhatt: - clearks su prebivalište Indije od britanske vladavine.Baba se naći na nogostupu u blizini stanice imaju gotovih dlake na licu. Ovo baba su dobivanje poslova Dharme, ali su uhvaćeni krivotvorenjem novca bračnim. Sada ti baba-ih su reburying Babu-a na 1. dan mjeseca kroz posrednika inženjer uzrokuje dugoročne gubitak vjere u čovjeka na babi i babu.
Sidro (20): - Vi dali 5t, 5t, 12t, 11T korupcija na PHD, putovnice, stranim putovanje, uvjetna, ova vlada. bunglaw. ste uložili 85h + 24h 125.000 u boci, 8500/70, u Patta 80 sati u Neel kemikalije, 20t + nano u RS. 10. Možete naći 6t prodajna troškove 13t nabavna vrijednost cddeshmukh križ pet 3 draga. U ovom 6t ste platili 3t do Ičića firozabad za daljnje poslovanje i za ostatak 3 t molimo definirati Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar i Biowar bus štand
Divesh Bhatt: - Kao što sam rekao postoje dva zamjenika rada, bilo nula ili znaš. Ja ovime izjavljujem da je u 11 godina dobio posao inženjera, nisam se čak 10 RS kao korupcije. Nisam zaraditi novac i RS 5 u moj posao i sve moje kvalitete bili su u nedostatku donacije. Jedan može provjeriti broj mjerenja 119 i 120 knjiga za to s notepad 3500 / izvođač dao mi ne kao dio korupcije, ali kompenzacija China Mobile kupljen u Delhiju vrijedno Rs 8500 /.Ovaj izvođač Pande (G must) ilustrira američki način DOP + poticaj, ali uzalud zbog razloga da drži predavanja u pijan i on je također predložio da se miješaju vapnenca s malo iznosu od gipsa kako bi alternativni cement i napraviti graditeljstva u niske cijene uz visoku kvalitetu.
        Sada se može slušati da je to 3 L promet može potroše u 10 L novca od moje plaće, a gotovo polovica iznosa plaća u prodaju ove stavke. To ukupno prelazi 15 lak rupija, a to su kratka ulaganja spasiti Indiju.
        Ti nazivi su slušali nekih željezničkih postaja, gdje sam pronašao tri novi došljak kovanice poslovanja, u kojima je jedna bila LAMBU a drugi je TINGU. Rekli su mi da posjetite internet kako bi vidjeli 9 inča riže povlačenjem posudu, koja se bavi u 1 t Crore, znak da treba uzeti 10 Crore prije subote. Rekao sam da RP Hota hi nahi on, C do Hota hi nahi on, Gorakhpur je 3 dana trčanje vlakom, danas je ponedjeljak .............! Lambu g rekao aero zrakoplov se na 6 sati, plaćanje se prikupljaju čekom .................!Sada Tingu G trebalo mi ZANDU.
        Na isti način na koji sam otišao Ajmer je makkamadina Indije za beskrajne obrnutom za kupnju dva komada 3 Dragi križa u pet 15.900 16.700 22.000 troškove. U toj valuti jedan dragi sjedio je razlog gluposti. Bilo koji način dvije stare osobe u dobi od 65 do 70 godina u kojima je jedna bila bengalski, čiji je prijateljstvo bilo 65 godina, živio je u biover gotovo 70 km od Ajmer, pozvao me da dođem. Kao što sam doputovao u grad, rekli su mi imamo purchased12 knjige iz Munna kabadi. Sve sadržana mobilni broj pisca, promašili smo pozvani svi. 6 postignut na mom pješice od jutros, dvije su na željezničkoj stanici, a dvije su na autobusnog stajati. Jedan će doći aero avionom i vi došli dva sata zakašnjenja.Zadovoljstvo nam je da vas od SBI Chowk. Sada bez nepotrebne predavanja, vidio sam stotine Dadar stil valuti, rekli su jedan rupije poruka koju je potpisala RA NA Malhotra može prodati jedan komad u RS-ZERO, dva komada u RS-ZERO tri komada u RS-ZERO, četiri komada u RS 5 LAT gotovini ali zaboravljaju da stranka ne postoji. Seks stručnjaci nazivaju od Illahabad (UP) za magnet, liječnička poziv za HAJMOLA prahu povlačenjem rižu upto 9 inča prošli tjedan, dva usta zmija Bulandshahar, opsežnog terenskog rada i kontinuiranog istraživanja s non-stop rade me samo ovlaštena osoba napraviti liniju za pomoć , ali sam opet sam zbunjen pronaći količinu kovanica u vidu opće seljaka. Pljačka u magnet kovanice pored jezera po jedan inženjer koji je i sam izgrađen taj kilograma, ostavljajući kokos dućan posao za 10 Rs dva pauna, propuštenih poziva s indult kupiti isti i adiwasi plijen mi zbunjeni, tko je Maja. Moj kontinuirani Faller zbunjena da Mayawati nije cm, ona je pronađena u rijeci Gangi, ali ona nije novac kao Laxmi bai naći u Jhansi cantt. u RS-u. Hari Patti.
Sidro (21): - Vi ste tukli tri broja policajaca u Thana od Thane, jedan zastupnik u okružnom sudu, dva liječnika u bolnicama, dva seljaka na ulici i također svoju časnika u uredu. Ovaj tjedan oporavak tvrdi da kazneno IPC 294
Divesh Bhatt: - Kao što znate da sam bio menadžer i proizvođač sperma prodavatelj hladnjaka i Jalpari motor prije nego što vlade inženjer, ali zakup ostatak finaced nazvana tjedna budalama.Policajci su me beated i eated moj nos od Indire Gandhi, osjećao sam 20 na onih 19. Liječnici uživao u san moje kidni prodaje. Ovaj 16 godina dipl student sanjao i izračunava dobit od prodaje djece u deve utrke u Arapa i seljani su prebivalište Maya države UP. Sada imajte na umu da će pobijediti računalo prodavač u trgovini, povrća prodavatelj u auto, neplatiša tvornica menadžeri u svojoj rezidenciji sperma boca proizvodnih jedinica. Indija je loptu, valjanje izvan staze, spasi inače će pasti. Ja ne affraid od 25 tipa policajaca, 50 putovanja i TI 5-10 SP-DSP jer zaštita je druga stvar svejedno.
Sidro (22): - Vi slomio bravu svog ureda i lig 07, BiH 18, G2, G35, F2 i također definirati MiG II 36, 11, 378 hig br. Makan i dizanje wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - Bila sam samo posrednik u ulasku u novu poslovnu zgradu, kao i po nalogu verbalnom dijelu kolektora. LIG 07 je hram novac poslovnih ljudi, H18 je piknik mjesto za priču o par sati, G2 je rezidencija 2500 / neplatiša, G35 dvaput bila zaključana, umjesto da rješava od G38 i na kraju F2 je jedina kompenzacija kolektora ugostiti čitatelja i sljedbenika te središte skupine prehranom. MIG36 i 11 nema Makan su izrađene od strane Sada je i 378 bicikala u vlasništvu bungalov. Lift wala Bunglow iza kolektora bungalovu joint venture san ja osobno s zastupnik KN Singh, koji je izgradio novi ustav u kojem se objašnjava IPC 448.
Danas se ponovo naplaćuje se Divesh Bhatt je da on govori puno, ali uzalud.
Sidro (23): - Vi počine kravu ..................
Divesh Bhatt: - krava pronađena je napustio, ali ako je vlasnik krave (policajac) zadovoljava, pobijedio ga je puno.
Sidro (24): - Vi ako počine 5 tjesnac ...............
Divesh Bhatt: - Ako je točno 5, to je bavljenje 220 Arapske svotu novca. Ako SATYAMEV JAYTE napisano ispred, da je bavljenje 30 TC. Ako tiskana 1995, to je bavljenje 1L dolar, a ako aero zrakoplov postaje pad kao što smo predstaviti glavnu ploču, članak može koštati 17.725 K, ali je potrebno da se prisutnost na lavež psa u tome tko jede znanje umjesto ovčetina i zahodi isti.
Sidro (25): - To DOG ................
Divesh Bhatt: - pas na ulicu jede 15000 suma novca. Sada sjedi i čekati da zahodu psa, jer on će izvući samo novac.

Sidro (26): - To znači da će počiniti puno, ali uzalud.
Divesh Bhatt: - U ciklusu kovanice igri je politika zahtijeva robu koji nisu dostupni, a ako je neka vrsta roba koje se nalaze u blizini rijeke Gange tržištu, budalasti osobe koje počine puno nedostaje u tome.Formula-a dostave su formulirana uništiti cijeli sustav, ali nitko nije kupac. Svi su živi ljudi nalaze se u ciklusu budale-posrednik-tester-financijer-stranke, ali stranka ne može preživjeti na kraju. Dragi majmunskih brand muškaraca, mislim, R 1 nije dovoljan za kupnju lijeka za majku. 5 kn nije sposoban dovoljno mlijeka za bebu kupnje.Dva i pol rupija ne valjanu novac. RS 10 osniva u dva pauna i RS-100, ako sadrži Orao ne može pokrenuti na tržištu zbog ogromne u 4 veličine. Mi ne možemo staviti lijek majke u bocu i 3 kg aslso ne može piti vodu u tome. Boca nije putovnica Pakistanu, a ako se uzima na žlicu, jedan svibanj uhvaćen u švercu. Pa zašto je to žele i glad? Vi znate da je polovica našeg stanovništva je žena, a polovica njih su djeca. To je politika Engleza se ne prežive Indiji habituating saveznu, kriket, seks satt, novac i bocu na 20% radnih osoba. molim te da poštuješ moje duboke studije inače ćemo sebe uništiti. To je zaključak mojih knjiga.
Sada ćemo rezultat testa javnosti nakon pauze.
Sidro (27): - Sada molimo citiram poruku u indijskom kroz ovaj forum.
Divesh Bhatt: - Za uklanjanje glasine novca kiše, postoje samo alternative za barter sustav ili dizajnirati valute prema DK Bhatt fotografiju. To će također dovesti do rješenja crnog novca i inflaflation s gospodarskom jednakosti kao dobro.
Sidro (28): - Koja su vaša očekivanja od strane vlade putem ovog foruma?
Divesh Bhatt: - Budući da je Dantewada naxal distrikt, to je potrebno imati policijsku zaštitu za sve nas TEEN Murti.
                                             VOLCABILIRY
UZORAK: - Kupac mojih knjiga, korisnici Interneta, gledateljima i javnosti prisiljeni na kovanice poslovanja.
ZHANDUBAM: - Mastermind od 6 do 8 osoba, troškovi novca
Naručitelj: - Nije gola BABA počine 20 L 20.
BOLOBABA: - Zarađeni 6 l, trazi Deshmukh ujak.
Spremnik od Rampur: - To je posljednja stvaranje mog oca.
Pacijent od Kolhapur: - pretraga twin za novac kiše nije na goooooo. Oni su potrebni za prijenos Bareli iz Agra odmah.Ostatak detaljima upitnika mogu naći u mojim knjigama.
                                            UPITNIK
1 - Samo san - Samo Rs. 1 Indija .......
2 - Hobi - keksi u bolera
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film
4 - Vozila sanjao - Xylo E 8 crveno-bolero m2dii
5 - Film - Daulat ki Jung
6 - Hero '- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali Pulao
9 - Izborna logo - Fati donje rublje
10 - Animal - Nilski konj i draga
11 - Ptica - paunica & Eagle
12 - Kralj - CDDeshmukh, RA nema Malhotra, JP Taylor
13 - Liječnik - specijalist Tortoise ASIM
14 - Kora - Nano putovanje
15 - Knjige - 1. '90 Crore ki barsaat '
                                                     2. 'Asimit Noto ki dhanwarsha'

                                             Stoga pretpostavljamo

       Forum poriče sve optužbe preko pisca. Ona tvrdi da je fizički i mentalni rad do granice u parametrima za izlaz više kvalitativne rad.Forum sugerira gledatelju da napusti igru ​​novac odmah i naređuje 09425636422 + 0992695795 što sve Indiji službu za bilo koju tvar.Forum će pokušati policijsku zaštitu u skupini i znati detalje o akciji nazovite Randhir Prakashan za kupnju knjiga književnika. Sva prava pridržana Ricepullers.in SOS NO. : 09425636422, 09981011455 E-mail: dbdkbhatt39@gmail.com