Go to content Go to menu
 


Danish

 

Top of Form

www.ricepullers.in 
09425636422 + 09981011455 
Jeg hermed udfordring for alle, at jeg ikke er en chai wala eller Daruwala men maskiningeniør har erfaring med forskning i udlandet med et dusin af skrevet bøger, herunder 90 crore ki barsaat & asimit Noto ki dhanwarsha udgivet af Randhir Prakashan, Haridwar, som står ved nummer et position i sådanne typer af bøger. Udover et årti med ingeniør job erfaring og en doktorgrad i økonomi sikker pĺ mig en Zinda GANDHI. Fremstilling på over tusinde af flasker, mere end hundrede af flaske Fabrikker og patta, cddeshmukh alle slags note, Neel kemiske, 1970 én rupee mønt 12 gram vejer og hundredvis af sådanne elementer viser klart, at Kreta til Hota hi nahi han. Den DEMANDED er UNAVAILABLE & viva vers. Venligst ære mine dybe studier ellers ødelægger vi os selv og min gøre mit mobilnummer 09425636422 til 09926395795 en alt Indien hotline for alle relaterede spørgsmål. Jeg har selv Engineer Divesh Bhatt fremstillet 52 EIC flasker. Jeg har cross Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemiske, flaske oplader, 20, ugle, Rs1 af 1964,82 & alle inklusive RPLPNMPMMIRROR. Besøg hjemmesider downloade LOK ADALAT i hindi og downloade video, før ikke at gå glip opkald 09425636422 + 09926395795 for at være en del af operation save Indien. 

Ingeniør Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795 

E-mails - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com 

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184 

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227, 
               

                             PUBLIC FORUM 

Alle de faktiske omstændigheder og sandheden i denne udsendelse er rent imaginære og enhver ligne i ethvert format er en hændelse. 

I offentligt forum nutidens ofre er forfatteren af ​​"90 crore ki barsaat" og "asimit Noto ki dhanwarsha udgivet af Randhir Prakashan haridwar. Disse bøger skabt en ny sten i den indiske udgivelse.Forfatteren er en tidende ingeniør i Public Health Department for Chhattisgarh regering, men han beskæftiger sig i flaske, mønt, antikke genstande og er de aktiviteter, der er juridisk forbudt, selv om hans hobbyer er at forskning og til at gøre noget nyt med sin forskning erfaring i udlandet . I offentligt forum er det at oplade Shri Divesh Kumar Bhatt som en kritisk forfatter. 

                                            KRITISK WRITER 

Anchor (1): - Hellow & hai til alle ser LOK ADALAT / AAP KI ADALAT EK MULAKAT levende og eksklusivt på din favorit kanal?.Dagens offer er Shri Divesh Kumar Bhatt, der formodes at være en kritisk forfatter eller en tåbe person til at skrive på tåbelige spørgsmål. 

Divesh Bhatt: - Godmorgen til alle læsere / seere. I min første kritiserede bog'' 90 crore KI BARSAAT "indholdet er forskere lærde efterfulgt af introduktion til sagen. Efterskrift den indeholder de nødvendige elementer af forskning metode og en beskrivelse af de forskellige mønter efter den enorme del af undersøgelsen. De enorme omfatter abe brand 1818 mønt, anna 1962, Gandhis mønt, SUN brand 20 paisa, Fish mærke én rupee, Dear brand fem rupee, Horse brand mønt og meget mere samling af notoriske mønter og en masse metoder til at udtrække Satta nummer og utroligt penge regn . Det næste kapitel indeholder silkeblød verden ned fødsel, mirakler HARJOD, første æg sort høne, Lygte penge, skildpadde på 20 negle, Imli KA BANDA, ni point fem inches bronze glas, hypnose ved sort gurkemeje, taler ugle, orden mig gud, guld fabrik, salg af hvidt Palash, forsikring på 90 sø, ubegrænset penge regn am RAM Lalu Mamta formler for dokumentfalsk. Den sidste del af teser indeholder sandheden om mirakler og dato klog samling af satt tal. I næste del af kompleksiteten indeholdt i'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' de spørgsmål er ovenstående efterfulgt af flodhest 50 paisa mønt, løve og CHIND kvarter Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 én rupee, annonce VI, Victoria, kvartal Anna og meget mere om dobbeltarbejde og dens identifikation, røveri og pensionerede sælgere af RATION butik, tank drama RAMPUT landsbyboere og også rygter om penge regn blandt landsbyboere. efterord indeholder, er HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, høne killer BHANWARMALI & Garud og sine test, æg af ugle-peahen og dynosour & opladning og roberry gennem mønt, flaske EIC 1818, kæde link ordninger, vedtægter 8 metaller, Lebo, redskaber & Patta fabrikken, anvendelser af forskud engineering, røveri i guld gennem dobbelt penge i seks måneder, og i beskæftigelse, reklamer i avisen af ​​mobil røveri, E røveri, E Hawala osv. Den sidste del af afhandlingen indeholder Satta tal konkluderer, at den krævede artiklen ikke er tilgængelig, og efterspørgslen af ​​de tilgængelige varer er nul. De duplikerede varerikke kan fremstilles af mig ellers ellers køberen er heller ikke tilgængelig. Eksistensen af ​​partiet er også en drøm, om opladningen er hverken muligt eller kemiske eksisterer. Der er kun røveri og rygter, herunder magnet og vindue. Måske er det en måde at ødelægge Indien helt via omdirigering af arbejde i nonprofit virksomhed. Korrigeret for ovenstående min første forskning'' BAL PARYAWARAN'', ph.d.'' UNICEF'', forskning papir 'vækstmodeller ", under udgivelse'' TANTRA MANTRA''," ansøgning af forskud engineering'','' samfund og social engineering'','' forhånd økonomi'','' forhånd tegning og ansøgning'' osv. er mine fakta i tjeneste i samfundet. 

Anchor (2): - Hvorfor du har brug for at skrive meget og mere, da bestemmelsen i royaltyindtægter er en bedre pakke digte, historier og generelt bøger? Hvad er tilfældet for din forstyrrelse hinanden med at skrive fjolser? 

Divesh Bhatt: - Jeg gør skriver kun sandheden og intet galt i min forstand. Tilladelse til at skrive i fejl ikke kunne ydes af mine forældre. Jeg adlyder kendsgerningerne taler sandheden, og jeg gør hvad der skal siges, og tror på fakta. Jeg kan ikke samle 5-6 engelsk, matematik eller sociologi bøger efterfulgt af usædvanlige publikation + oversættelse og usikker sex historier.Tilvejebringelsen af ​​royaltyindtægter ikke tilladt af min arbejdsgiver, men man kan konstatere, at enhver bog i verden ikke kan være mere værdifuld end nogen enkelt side skrevet af mig. Igen er det en udfordring for alle at bevise min dybe studier som en usædvanlig, vil jeg stoppe yderligere skriftligt. Det er grunden til at gøre mig en gud i stedet for sten statue af misligholderen ledere, herunder BABA af Khandwa, Puskar og landsbyboerne i Koraput, KOTPAD og omgivelser ANDHAR ORRISA. Jeg finansierede to fire wheeler nano bil + 2 motorcykel for at lette min blinde tilhængere og bekvemmelighed dem at nå Gud på tid Diwali & EED. 

Anchor (3): - Du beskyldt for at gentage spørgsmålet, og også at foreslå 120 / - røveri efter 250 / - indtjening. 

Divesh Bhatt: - På tidspunktet for offentliggørelsen af ​​den første bog, jeg var utilgængelig i Indien. Jeg gik til fremmede lande for at se dejen måde forskningsaktiviteter, men da jeg vendte tilbage til Indien, har jeg set min ufuldstændige bog udgivet af Randhir Prakashan, Haridwar som sender min guide KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Jeg accepterer den manglende kvalitet og kvantitet, resulteret i en anden udgave i rækken af ​​bøger. Igen kan man konstatere, hvis han ikke fundet værdi for pengene, vil jeg vende tilbage Rs.250 plus Rs.120 lig Rs. 370 fra min 25t + ........... 

Anchor (4): - Processen med nomenklatur for dine bøger (TITLE) er ikke en videnskabelig måde. 

Divesh Bhatt: - Gate i kirken gate mangler, og aber er ikke tilgængelige i Bandra. Hvis jeg gør falske at forbedre indiske at behage være rigtigt, men de adlyder? Hvis jeg gør skriver "penge kan ikke regnede 'gjorde det sælge? Hvis ikke selled hvordan offentligheden læses? Hvis ikke læses, hvordan det er muligt at gennemføre operationen spare Indien? De læste og adlød, men gruppen af ​​røverne løbende rumoring RP LP MP NM MP MIRROR som i historien om pigeon og DADI WALE BABA G. Be patrioter, vil vi ikke stå kun sandheden, men den eneste gud også efter pausen. LOK ADALAT hævder forfatteren til at sætte det hårde arbejde over hans fysiske grænser resultater i kvaliteten af ​​outputtet. 

                                    EXTREME hårdtarbejdende 

Anchor (5): - Fortæl os Med venlig uddannelsesmæssige kvalifikationer. Er du en juridisk forfatter eller et fjols? Hvad er den øverste model? 

Divesh Bhatt: - Jeg stod ved den første position på skolen i HSC, samtidig krydser PPT 'base kvalifikationskamp i engineering "efterfulgt af AMIE (senior tekniker) & Bachelor of Arts så godt.Under tilladelse fra arbejdsgiver jeg atter stod UNIVERSITY TOP i økonomi (guldmedalje). Den grundlæggende kvalifikation Underviser UGC NET & VYPM SLET bevise mig selv som en juridisk forfatter og denne intensitet i toppen af ​​den model og nano LS BS4 defineret Cleaver at nå toppen. Jeg har sendt min afhandling om "UNICEF'' hævder seksuel udnyttelse som dokumentar foto bevis, men forgæves grundet ukendt GAY koncept af min kvinde vejledning. Jeg advarede også Nithari CASE at redde børn med et dusin af liv, men ingen tror min stemme. 

Anchor (6): - venligst oplyse børns liv i detaljer? 

Divesh Bhatt: - Foolish tantriske af dhamtari (Chattisgarh), ikke blot claimer penge regn gennem ROPE men dens beskæftiger i 25000 / - også i kontanter. En gruppe på 3 børn (alder mellem 10 å til 16 y) forårsagede mord på en 12 år barn som hængende indtil døden efterfulgt af yderligere tre mord resulterer i udvidelse af banden som et dusin af berygtede forbrydere. Gruppen kunne ikke forstået, at ingen er køberen, og alle er rygter, men bydelen pulish affyrede 302 304 IPC og sætte mordere bag muren af ​​Bastar fængsel, som blev offentliggjort i aviser. I den endeløse kæde af forbrydelser, hvis jeg var i stand til at nærme sig dem - kunne redde de direkte livet for en halv snes børn, herunder Jail besøgende. Anchor (7): - Du selv drukket MCDOWELL 20:00 til indults efterfulgt af NANO besøg prøver med fårekød på 12 tal? 

Divesh Bhatt: - embedsmænd og bureaukrater er sædvanligt for korruption i minderne om Mahatma Gandhi eller PM, CM, BM osv. juridisk rådgiver VN Gadgil vores eneste dame PM ex. Indira Gandhi gennemført Ten Million Well Scheme, herunder Dam og Lake med overraskende at hælde den samme inden sæsonen at køre systemet i beskæftigelsen. Faktisk taler politik var en Nobel, men det var enten undervurderet eller lækket i Bearcats, dermed hele på papir alene. I samme kontekst DKBRY til by-og TØR for mennesker på landet har til formål at redde Indien ved at fremstille eksemplarer artikler spare Indien af ​​udlændinge og englændere.Under disse aktiviteter optjening af 5000 / fra Bablu Sahu ejeren af ​​maks. 100 mc investeret til undersøgelse af de indiske destroyere viste rentable én gang, men hvem er modtagerne af Tata Indica rejse med toget ved andhra læger fortsætter et tyveri af et dusin af ris og fed korn fra merchandiser shop? De er igen ofre for ZHADI (377), og himlen besøger resultater i hvem luksus, utroligt ingen. 

Anchor (8): - Og hvordan gør man tager kiks i BOLERO? 

Divesh Bhatt: - Når jeg står interview til gruppen af ​​ikke voksen defaulters i Dip Money, de planlagde at købt Mahindra Bolero inden 48 arbejdstimer f.eks. på torsdag. resulterer i udslip af mig selv ved at tigge over mængden HARI PATTI i et par minutter til morgenmadAf den måde, jeg kørte nøgen uden spejl og venstre undertøj, original og ægte er klar til auktion og ganja smuglere er inviteret med Scorpio. Hvis tyvene har succes i deres mål, de køber Xylo E 8, er en myte. Du kan finde en liste over kiks køretøjer til n.a. 

ERHVERVSKØRETØJER personlige køretøjer 

        alfa bolero 

        gio Reva 

        Navistar scorpio 

        maxicab thar 

        genio verito 

        Maximo Actyon 

               Tourister formand 
Korando, Kyron, Rexton, Rodius, XUV 500 og ZLX m2dicor hybrid 
        Det er klart, at jeg er den mest Cleaver indiske af Mahindra. Så det anbefales enten at tage guld kiks eller tage PAN (Iku) i kommandant uden krone bremse, men endelig hvis at spise PARLE - BOLERO er bedst. 
Anchor (9): - Du bliver bedt om venligst at opsummere undersøgelsen i stedet for en lang memorandum. 
Divesh Bhatt: - Ud af en liste over 12500 mobilnumre med navn og adresse, jeg gør sikre, at alle er defaulters eksklusive Bajrang. 
Anker (10): - Hellow. denne fyr er Bajrang Baghel, gud? 
Bajrang: - Det er den kendsgerning, at en lakh mennesker overvåget af den officer, og indvindes mig den eneste ære i verden, men man kan konstatere, at hans følgesvend sent Anand Rajak - Mechanic dobbelt kilometertal uden at røre motor var ganske trofast. En anden tæt på ham fortaler KN Singh ikke besejre alle omstændigheder, fordi hans praksis. 
Anchor (11): - Singh Saheb er ikke tilgængelig, men så fortæl os vejen for regelmæssig succes advokat. 
Divesh Bhatt: - Hver person i erhvervslivet er blind, hvis hesten venner brutto hvad skal han spise? Jeg er rådgiver cum oversætter af Singh Saheb, som er arbejdsgiver for en halv snes juniorer og tjenestefolk. Denne advokat er en applikator af internet i overskud og har hundredvis af lov bøger. Ved første han tager casestudie efterfulgt af seniorer rådgive herunder Bilaspur og højesteretsdommere Lawers. Han ejer Suzuki bil og motorcykel, gave ved svigerfar og Hero honda med min Nano giver bekvemmelighed i at nærme sig virkeligheden. Han får også mulighed for en samsung Bærbar med samsung ac kammer, og de fleste af hans notat ark er enten udarbejdet af mig eller godkendt af mig. Således alle beslutningerne går ind for ham, er hemmeligheden bag succesen, men han tager hele 100% gebyrer på forhånd, og der er ingen chance for afkast af de skyldige afgifter for at vinde. Nu nogle ofre hævder misligholderen eller ikke ownest men han er Wakil nr. 1.. 
Gå ikke glip af BABA G KE PRAVACHAN men efter pausen. 
         Writer hævdede tid dårlig ledelse! 
Anchor (12): - Du tager en søvn am, vågn op 10 kl. Efterhånden som du får din mobil bliver nonstop 12 + h arbejde. 
Divesh Bhatt: - Det er rigtigt, at jeg får wake sidst. Dette er grunden til, at min tid opkald er 9 til 12 kl. Det hele Indien helpline numre til dårligt stillede personer 09425636422 + 09926395795. Disse tal er fundet i mit brev pad, navneskilt, officielle segl og også på internettet facebook.com. Disse numre er også kører i scriptet af interviewet. Jeg har frivillige hjælpere i undersøgelsen og chauffør + Helper + meson findes allerede i min hoveddør. Jeg prøvede mit bedste selv dør til dør service af alle læsere, men lidt viden er ganske farlig som i historien om Abhimanyu. Derfor vil jeg holde på mobil op til lavt batteri der ringer, og mine numre er altid travlt i øjeblikket. Jeg har et hemmeligt Vodaphone nummer til personlig brug. Vi kan sætte sted en streng for at tage tilladelse fra mig, før han indgår mønt business. 
Anker (13): - Og hvad er den endeløse konklusion? fx beskrive Indien i din drøm? 
Divesh Bhatt: - Der er en gruppe af mobile røvere til at spise 17.000-83.000 per kunde som et forskud for finansiering. De forsikrer en bærbar værd Rs 6999, så gør DK Bhatt er en halv sind til at købe det samme for Rs 15000. Koncernen selv hævder, en opløsning af nogen form for problemer, herunder hjem konflikt Satta, gadadhan og opladning af en mønt. De bruger E mail id, HDFC check og alle moderne faciliteter af E LOOT. Tre numre af levende døde kroppe i Geedam byen Chattisgarh, UP formlerne (guld) traktor specialist, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 i magneten og parrarel røveri instrueret mig til at skrive i dyb. Den mest ærlig person i Indien (Bhagwan g) siger dusin af Jwellers i hovedstaden i Chattisgarh kan undslippe, før Diwali. 
Anchor (14): - Du blev opkrævet af forsømmelighed i det offentlige arbejde ved din sub divisionsdirektør officer i 2002. En gal officer begik selvmord, og en SDO blev foretaget. Hvad er dette drama?Du får en smuk løn på 25 t pr måned og en F typen stor bungalow.Hvorfor begår uagtsomhed i arbejde? 
Divesh Bhatt: - Under processen for global bevis for hypoteser krævede politiets verifikation for pas. I øjeblikket Rigspolitichefen, by, holdt Hoshangabad mig under forvaring i 72 + timer. Dette var grunden for mig fravær fra arbejdet for en uge resulterede i en sådan forklaring i skak med indbrudstyv entreprenører hævder begrænsede sind indianere. Hvis en officer bliver gal efter affyring en meddelelse til mig eller nogen forsøger at spise mad tildelt Zinda Gandhi og begår selvmord, er det forstyrrelse af systemet. Hvis et tidspunkt keeper kører i sin cyklus på jernbanespor eller går på platformen med en halv sindet SDO eller en vegetabilsk sælger skjuler sig bag Piggeo auto (begavet af mig), alle er konsekvens af systemet. Det er interessant at bemærke, at hunden ikke er bekendt af bakgear i køretøjer. De har set alle de biler i fremad kun kører, og den praksis gøen har fået af dem i naturen. Forfatteren er sædvanligt for at kaste hunde i bakgear. Han har 15 års erfaring for sådanne aktiviteter, men med hensyn til guru DRONE er det at bemærke, at børn af det 19. århundrede lyttede historie mælkemand og abe, skildpadde og kanin, kære og kamel osv., men nu om dage i det 21. århundrede i stedet for computer og teknologi, de får en praktisk uddannelse af vinduet, magnet, kirurgi og forfalskning. Hvem er dongre? Hvem er hjernen af ​​indisk slave?Hvem fortalte nødvendigvis flodhest i 50 paisa? Hvem fortalte at skrive SATYAMEV JAYTE i én rupee 1970? Igen er det umuligt at opdage hjernen falske valuta eller de forskellige teknikker til at teste valuta, fx tv, pære, rør lys. Vasco d Gama og englændere var delvis succes med at få Indien slave, men efter 2 timer år. Således det eneste formål med min dybe forskning er at identificere problem blandt landsbyboere og en investering på 25 t pr måned fra sidste årti konkluderer hver side i min bog at erstatte Ramayan, Mahabharat, BIBELEN, Kuran, Geeta og det er en historisk mirakel at omfatte i hvert bibliotek. 
Anchor (15): - Hvad er klokken management? 
Divesh Bhatt: - 18 + h arbejder med 100% effektivitet er tidsstyring. 
Afgifter fortsætter på shri Bhatt og det er ikke muligt at fjerne dem af ham. 
LOK ADALAT tackler D K Bhatt som beskadiget Gunda. 


Anchor (16): - Vi har lytte, at du kost er mere end det dobbelte af en normal person. Stadig du er sulten, hvorfor? 
Divesh Bhatt: - Før indgå regering job, jeg var Pappu PAHALWAN i Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Efterskrift kost fortsat høj og gamle leder krop er et tegn på øget viden. Sachin Tendulkar lavet århundrede århundreder, men stadig sult kørsler på samme måde jeg gør indsamle viden. 
Anchor (17): - Det betyder, at du drikker en masse! 
Divesh Bhatt: - Jeg har ikke drukket i hele mit liv. Jeg også ikke interesseret i sult sex. 
Anchor (18): - du er ugift, formodes at være FN troværdigt. 
Divesh Bhatt: - Jeg er parat til at lytte misligholder, ikke faitfull, runner, eater, snyder, gal, nonsence mv. Det er igen at bemærke, at forsinkelsen i ægteskabet på grund af familiemæssige årsager og BABAg er identiske nomenklaturer. 
Anchor (19): - Hvad er det babababa? 
Divesh Bhatt: - clearks er hjemsted for Indien siden det britiske styre. Baba er fundet på sti nær stationer har readymade hår på ansigtet. Disse baba var at få virksomhed Dharma, men de fangede forfalskning af dobbelt penge. Nu er disse Babas er reburying Fremkoms den 1. dag i måneden gennem mægler ingeniør forårsager langsigtet tab af tro en mand på baba & Babu. 
Anker (20): - Du har givet 5t, 5t, 12t, 11t korruption for Phd, pas, udenlandske rejse, prøvetid, Govt. bunglaw. du investeret 85h + 24h 125 tusind i flaske, 8500 / i PATTA, 70 +80 h i Neel kemiske, 20t + nano i Rs. 10.. Du fandt 6t selling omkostninger 13T købsværdi cddeshmukh cross fem 3 kært. I denne 6t du har betalt 3t til icici Firozabad for yderligere virksomhed, og for resten 3 t venligst definere Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar og Biowar bus stå
Divesh Bhatt: - Som jeg fortalte at der er to suppleanter arbejdsformer, enten nul eller du kender. Jeg erklærer hermed, at hos 11 års ingeniør job, jeg ikke får endnu rs 10 som korruption.Jeg havde ikke tjener nogen penge selv rs 5 i mit job og alle mine værker af høj kvalitet var i fravær af donation. Man kan tjekke måling bognummer 119 & 120 for, at med notepad på 3500 / givet af entreprenør til mig ikke som en del af korruption, men en kompensation for China Mobile købt i delhi værd Rs 8500 /. Denne entreprenør Pande (G must) illustrerer amerikansk metode til CSR + incitament men forgæves på grund af den grund, at han forelæser i beruset, og han foreslog også at blande kalk sten med en lille mængde af Gypsum at lave alternative cement og gøre byggeri under lave omkostninger med høj kvalitet. 
        Nu kan man høre, at dette 3 L omsætning kan brugt i 10 L kontanter af min løn og næsten halvdelen mængde af erhvervsevne i at sælge disse poster. Denne sum overstiger 15 millioner rupier og disse er dyppet investering at redde Indien. 
        Disse navne er lyttede, mens visse banegårde, hvor jeg fandt tre nye indfinde af mønten virksomhed, hvor den ene var LAMBU og en anden var TINGU. De fortalte mig at besøge internettet for at se 9 inches ris trække skål, der beskæftiger sig med 1 t crore, token, der skal tages 10 crore før lørdag. Jeg fortalte RP til Hota hi nahi han, C til Hota hi nahi han Gorakhpur er 3 dage kører med tog, i dag er mandag .............! Lambu g sagde flyvemaskine tager på 6 timer, betalingen skal indsamles ved check .................! nu Tingu G formodes mig en ZANDU. 
        På samme måde gik jeg Ajmer den makkamadina i Indien for den endeløse omvendte til at købe 2 stykke 3 kære cross 5 i 15900 16.700 22.000 udgifter. I den pågældende valuta et af den kære sad var nonsens grund. Nogen måde to gamle personer i alderen 65-70 år, hvor den ene var bengalsk, hvis venskab var 65 år, boede i Biover næsten 70 km fra Ajmer, kaldte mig til at komme. Da jeg nåede byen, sagde de, vi har purchased12 bøger fra Munna Kabadi. Alle indeholdt mobilnummer af forfatteren, savner vi kaldet til alle. 6 nåede til min fod, da morgenen, to er på banegården og to er på bus stativet. Man vil komme med aero fly, og du kom 2 timer sent. Det er vores fornøjelse at tage dig fra SBI Chowk. Nu udelukke unødvendige foredrag, jeg har set hundredvis af Dadar stylet valuta, fortalte én rupee note underskrevet af RA NA Malhotra må sælge et stykke i Rs ZERO, to styk i Rs ZERO tre brik i Rs ZERO, fire brik i RS 5 LAT kontanter men de glemmer, at partiet ikke eksisterer. Sex specialister kalder for Illahabad (UP) for magnet, lægens opfordring til HAJMOLA pulver trække ris op 9 inches i sidste uge, to mund slange af Bulandshahar, omfattende feltarbejde og løbende forskning med nonstop arbejde gjorde mig til den eneste godkendte person at gøre en hjælpelinje men jeg er igen forvirret at finde mængden af ​​mønten sind i en generel landsbyboer. Røveri i magnet mønt ved siden af ​​søen med en ingeniør, der selv fremstillet, pund, efterlader kokos shop forretning for Rs 10 to påfugl, ubesvaret opkald fra indult at købe det samme og adiwasi plyndre forvirrede mig, hvem er Maya. Min fortsatte faller forvirret, at Mayawati ikke cm hun er fundet i Ganges-floden, men hun er ikke en penge som Laxmi bai fundet i Jhansi cantt. i Rs. hari patti. 
Anchor (21): - Du har slået tre antal politifolk i Thana af Thane, en advokat i byretten, to læger på hospitaler, to landsbyboere i gaden og også din officerer i embedet. Denne ugentlige opsving hævder dig kriminel IPC 294 
Divesh Bhatt: - Som du ved, at jeg var en leder og producent cum sælger køler og Jalpari motor før regeringen ingeniør, men leasing af resten finaced opkaldt uge fjolser. Den politifolk beated mig og eated min næse fra Indira Gandhi, følte jeg 20 på de 19.. Læger nød drømmen om min kidni sælge. Denne 16 år gammel LLB student drømte og beregnet overskud på barnet at sælge på kamel race i arabere og landsbyboerne var hjemsted for maya tilstand UP.Nu bemærk jeg vil slå en computer sælger i butikken, en vegetabilsk sælger i auto, Gældsrådgivning fabrikken ledere i deres bopæl cum flaske produktionsenheder. Indien er en bold, rullende ud af sporet, medmindre det ellers vil falde. Jeg affraid 25 typen politifolk, 50 typen TI og 5 - 10 sp-dsp da beskyttelsen er en anden sag alligevel. 
Anchor (22): - Du knuste lås af dit kontor og LIG 07 H 18, G2, G35, F2 og også definere MIG II 36, HIG 378 11 no. Makan og elevator Wala bunglaw. 
Divesh Bhatt: - Jeg var kun en mediator i at indgå i nye kontorbygning som pr den verbale orden distriktet samler. LIG 07 er et tempel for mønt forretningsmænd, H18 er en picnic spot for en historie om et par timer, G2 er en opholdstilladelse af 2500 / misligholder, blev G35 dobbelt låst stedet for at bryde fra G38 og endelig F2 er den eneste kompensation for solfangeren at være vært for læseren og tilhængere, og også et center for gruppe spise.MIG36 & 11 ingen makan er lavet af SADA og 378 er en leje ejet bungalow. Lift Wala Bunglow bag opkøber bungalow er et joint venture drøm om mig med advokat KN Singh, der bygget en ny forfatning, hvor han forklarer IPC 448. 
I dag er det igen opkræves Divesh Bhatt at han taler en masse, men forgæves. 
Anker (23): - Du begår COW .................. 
Divesh Bhatt: - Cow fundet forladt, men hvis ejeren af ​​koen (politimand) mødes, slog ham en masse. 
Anker (24): - Du begår hvis 5 strædet ............... 
Divesh Bhatt: - Hvis 5 er lige, er det en dealing på 220 arabiske sum penge. Hvis SATYAMEV JAYTE skrevet i front, er det en dealing på 30 tc. Hvis 1995 udskrevet, er det en dealing af 1L dollar og hvis aero flyet bliver nedbrud, som vi afsløre det vigtigste plade, kan artiklen koste 17725 K, men det er et must at være tilstedeværelsen af ​​gøende hund i at der spiser notat i stedet forfårekød og latriner det samme. 
Anchor (25): - Det HUND ................ 
Divesh Bhatt: - DOG i gaden spises 15000 sum penge. Nu sidder og vente på at latrin hunden, da han vil uddrag kun penge. 

Anchor (26): - Det betyder, at du begår en masse, men forgæves. 
Divesh Bhatt: - I den cyklus af mønten spil er det en politik, kræver de varer, som ikke er tilgængelige, og hvis en slags varer, der findes i markedet nær Ganga floden, de tåbelige personer begå en masse mangler i det. Formlerne er af skibsfarten er formuleret til at ødelægge hele systemet, men ingen er køberen. Alle levende mennesker er fundet i en cyklus af fool-mediator-tester-financer-parti, men partiet overlever ikke til sidst. Kære abe brand mænd tænker, Rs 1 er ikke tilstrækkeligt til at købe medicin moderen. RS 5 er ikke i stand til tilstrækkelig mælk køb til baby. To & Half rupees ikke et gyldigt penge. Rs 10 grundlægger i to påfugl og Rs 100, hvis indeholder eagle må ikke køre i markedet på grund af enorme en 4 størrelse. Vi kan ikke sætte medicin mor i 3 kg flaske og aslso kan ikke drikke vand i det. Flasken er ikke et pas fra Pakistan og hvis de tages med spand, kan man fanget i smugleri. Så hvorfor er dette ivrige og sult? Du ved, at halvdelen af ​​vores befolkning er kvinder, og halvdelen af ​​dem er børn. Det er en politik, englændere ikke at overleve Indien ved at habituating rigsfællesskabet, cricket, sex, satt, mønt og flaske til 20% erhvervsaktive. bedes ære mine dybe studier ellers ødelægger vi os selv. Det er konklusionen af ​​mine bøger. 
Nu vil vi teste resultatet af offentligheden efter pausen. 
Anchor (27): - Nu skal du citerer en meddelelse til den indiske gennem dette forum. 
Divesh Bhatt: - For at fjerne rygtet om penge regn, er der kun alternativer til byttehandel system eller at designe valuta ved DK Bhatt foto. Dette vil også medføre løsning på sorte penge og inflaflation med økonomisk lighed så godt. 
Anchor (28): - Hvad er din forventning af regeringen gennem dette forum? 
Divesh Bhatt: - Da Dantewada er en Naxal distrikt, er det must at have politibeskyttelse for os alle TEEN Murti. 
                                             VOLCABILIRY 
SAMPLE: - Køber af mine bøger, internet brugere, seere og offentlige tvunget til mønt business. 
ZHANDUBAM: - Mastermind 6 til 8 personer, udgifter penge 
Køber: - tilgængelig nøgne BABA begå 20 L 20. 
BOLOBABA: - tjent 6 L, kræver Deshmukh onkel. 
Tank af Rampur: - Det er den sidste skabelsen af ​​min far. 
Patient i Kolhapur: - Søger dobbelte for pengene regn ikke på goooooo. De er forpligtet til at overføre Bareli fra Agra Umiddelbart.Resten af ​​detaljerne i spørgeskemaet kan findes i mine bøger. 
                                            SPØRGESKEMA 
1 - Kun drøm - Kun Rs. 1 india ....... 
2 - Hobby - Biscuits i bolero 
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film 
4 - Køretøjer drømte - Xylo E 8 red & bolero m2dii 
5 - Movie - Daulat ki Jung 
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor 
7 - Gadi - Platina ATCT 
8 - Pakwan - khyali pulao 
9 - Election logo - Fati undertøj 
10 - Animal - Hippopotamus & dear 
11 - Bird - Peahen & Eagle 
12 - King - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor 
13 - Doctor - Tortoise specialist ASIM 
14 - Bark - Nano rejse 
15 - Bøger - 1. '90 Crore ki barsaat ' 
                                                     2.. 'Asimit Noto ki dhanwarsha' 

                                             Conlusion 

       Forummet benægter alle anklager over forfatteren. Hun hævder at holde den fysiske og mentale arbejdskraft til en grænse på parametre for at vise mere kvalitativ arbejde. Forummet foreslår seeren til at forlade mønt spillet øjeblikkeligt og ordrer 09425636422 + 0992695795 som alle Indien hotline for ethvert spørgsmål. Forummet vil forsøge politibeskyttelse til gruppen og til at kende detaljerne i handlingen du ringe Randhir Prakashan at købe bøger af forfatteren. Alle rettigheder forbeholdt af Ricepullers.in HJÆLPELINJE NO. : 09425636422, 09981011455 E-mail: dbdkbhatt39@gmail.com 
    
...