Go to content Go to menu
 


Dutch

 

Top of Form

www.ricepullers.in
09425636422 + 09981011455
Ik denk hierbij uitdagen om alles wat ik niet ben een chai wala of Daruwala maar een werktuigbouwkundig ingenieur met ervaring van het onderzoek in het buitenland met een tiental boeken geschreven, waaronder 90 crore ki Barsaat & asimit noto ki dhanwarsha gepubliceerd door Randhir Prakashan, Haridwar, diestaat op de nummer een positie in dergelijke soorten boeken.Naast een decennium van ingenieur werkervaring en een doctoraat in de economie zeker dat ikzelf een Zinda GANDHI. Fabricage van meer dan duizend flessen, meer dan honderd van de fles Fabrieken en Patta, cddeshmukh al soort noot, neel chemische, 1970 ene rupee munt 12 gram weegt en honderden van dergelijke voorwerpen duidelijk aan dat kreta naar hota hi nahi hij. De OPGEEISTE is NIET BESCHIKBAAR & viva vers. Gelieve eer mijn diepe studies anders zullen we ons zelf te vernietigen en mijn make mijn mobiele nummer 09425636422-09926395795 een heel India hulplijn voor alle aanverwante zaken. Ikzelf Engineer Divesh Bhatt vervaardigd 52 eic flessen. Ik heb kruis Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction chemische, fles lader, 20, uil, Rs1 van 1964,82 & alles inclusief RPLPNMPMMIRROR. Kunt u terecht op websites downloaden LOK ADALAT in het Hindi en download video voordat niet te bellen 09425636422 missen + 09926395795 om een ​​deel van de operatie save India.

Engineer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-mails - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             OPENBAAR FORUM

Alle feiten en de waarheid van deze uitzending zijn louter imaginaire en eventuele lijken in elk formaat is een incident.

In openbare forum slachtoffers van vandaag zijn de schrijver van "90 crore ki Barsaat" en van "asimit noto ki dhanwarsha gepubliceerd door Randhir Prakashan Haridwar. Deze boeken creëerde een nieuwe stenen van de Indiase uitgeverij. De schrijver is een gazette ingenieur in Public Health Department van Chhattisgarh overheid, maar hij gaat in de fles, munten, antieke voorwerpen en zijn de activiteiten die wettelijk verboden zijn, hoewel zijn hobby's zijn voor onderzoek en om iets nieuws te doen met zijn onderzoekservaring in het buitenland . In openbare forum het is om Shri Divesh Kumar Bhatt rekening brengen als kritische schrijver.

                                            KRITISCHE SCHRIJVER

Anker (1): - Hellow & hai iedereen kijken LOK ADALAT / AAP KI ADALAT EK MULAKAT live en exclusief op je favoriete zender?.Slachtoffer van vandaag zijn Shri Divesh Kumar Bhatt, die worden verondersteld om een ​​kritische schrijver of een dwaas persoon te schrijven over dwaze zaken zijn.

Divesh Bhatt: - Goede morgen aan alle lezers / kijkers. In mijn eerste bekritiseerde boek'' 90 crore KI Barsaat "inhoud zijn onderzoekers geleerden gevolgd door introductie in de materie. Nawoord het noodzakelijke elementen van de onderzoeksmethodologie en een beschrijving van de verschillende munten na de enorme deel van het onderzoek bevat. De enorme omvat aap merk 1818 coin, anna van 1962, Gandhi munt, zon merk 20 paisa, Vis merk een rupee, Dear brand vijf roepie, Horse merk munt en veel meer collectie beruchte munten en veel van de methoden om Satta nummer en ongelooflijke geld regen extraheren. Het volgende hoofdstuk bevat zijdeachtige wereld van dons geboorte, wonderen van HARJOD, eerste ei van zwarte kip, gedimde geld, schildpad van 20 spijkers, Imli KA BANDA, negen punt vijf centimeter brons glas, hypnose door zwarte kurkuma, sprekende uil, om mij god, goud fabriek, de verkoop van witte Palash, verzekering van 90 meer, onbeperkt geld regen ben RAM LALU Mamta formules van valsheid in geschrifte. Het laatste deel van de stellingen bevat de waarheid van de wonderen en de datum verstandig verzameling SATT getallen. In het volgende deel van de complexiteit in'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' de zaken zijn de bovenstaande gevolgd door nijlpaard 50 paisa munt, leeuw en chind kwart Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 een rupee, advertentie VI, Victoria, kwart Anna en nog veel meer over duplicatie en de identificatie, diefstal en gepensioneerde verkopers van RATION winkel, tank drama van RAMPUT dorpelingen en ook de geruchten van geld regen onder dorpsbewoners. Nawoord contains zijn HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, kip killer BHANWARMALI & Garud en haar testen, ei van uil-pauwin en dynosour & opladen en roberry door munt, fles EIC 1818, ketting regelingen, statuut van 8 metalen, Lebo, werktuigen & Patta fabriek, toepassingen van het voorschot techniek, overval in goud door dubbel geld in zes maanden en in werkgelegenheid, reclame in krant van mobiele diefstal, roof E, E Hawala etc. Het laatste deel van het proefschrift bevat Satta nummers concludeert dat het gevraagde artikel niet beschikbaar is en de vraag van de beschikbare goederen is nihil. Het duplicaat goederen mag niet worden vervaardigd door mijzelf anders anders wordt de koper is ook niet beschikbaar. Het bestaan ​​van de partij is ook een droom of het opladen mogelijk noch chemische bestaat. Er is slechts roof en geruchten inclusief magneet en raam. Misschien is het een manier om India vernietigen volledig via misbruik van arbeid in de non-profit activiteiten. Exclusief de boven mijn eerste onderzoek'' BAL PARYAWARAN'', promotieonderzoek'' UNICEF'', research paper 'Groeimodellen ", onder publicatie'' TANTRA MANTRA''," applicatie van tevoren techniek'','' maatschappij en social engineering'','' tevoren economie'','' vooraf tekenen en toepassing'' enz. zijn mijn feiten in dienst van de samenleving.

Anker (2): - Waarom bent u nodig om veel meer te schrijven omdat de bepaling van de royalty-inkomsten is een beter pakket in gedichten, verhalen en in het algemeen boeken? Wat het geval van een verstoring van elkaar schrijven dwazen?

Divesh Bhatt: - Ik doe alleen schrijven de waarheid en niets verkeerd in mijn zin. De toestemming van het schrijven in fouten kon niet door mijn ouders worden verleend. Ik gehoorzaam de feiten, de waarheid spreken, en ik doe wat ik moet gezegd en geloof in feiten.Ik ben niet in staat om 5-6 Engels, wiskunde of sociologie boeken gevolgd door ongewone publicatie + vertaling en onveilige seks verhalen te verzamelen. Het verstrekken van royalty-inkomsten niet toegestaan ​​door mijn werkgevers maar men kan merken dat elk boek in de wereld niet kan waardevoller zijn dan een enkel pagina door mij geschreven. Het is weer een uitdaging om al mijn diepe studie als een ongebruikelijke bewijzen, zal ik verder schrijven te stoppen. Dat is de reden om mij een god in plaats van stenen standbeeld van de wanbetaler managers waaronder BABA van Khandwa, PUSKAR en dorpsbewoners van Koraput, KOTPAD en omgeving ANDHAR Orrisa maken. Ik gefinancierd twee vierwieler nano auto + 2 motorfiets aan mijn blinde volgelingen te vergemakkelijken en het gemak dat ze god op tijd bereiken van DIWALI & EED.

Anker (3): - U wordt beschuldigd om de zaak te herhalen en ook om te suggereren 120 / - diefstal na 250 / - verdienen.

Divesh Bhatt: - Op het moment van publicatie van het eerste boek, was ik niet beschikbaar in India. Ik ging naar het buitenland om het beslag manier om onderzoeksactiviteiten te zien, maar als ik terug naar India, heb ik mijn onvolledige boek gepubliceerd door Randhir Prakashan, Haridwar gezien als stuur mijn gids KL Nishad (BHAIRAMGADI). Ik ga akkoord met het gebrek aan kwaliteit en kwantiteit, resulteerde in een ander uitgave in de reeks van boeken.Opnieuw kan men opmerken als hij niet gevonden waar voor je geld, ik zal terugkeren Rs.250 plus Rs.120 evenaart Rs. 370 van mijn 25t + ...........

Anker (4): - Het proces van de nomenclatuur van uw boeken (TITEL) is niet een wetenschappelijke manier.

Divesh Bhatt: - Poort in kerk gate ontbreekt en apen zijn niet beschikbaar in Bandra. Als ik nep te verbeteren Indiase om te behagen gelijk hebben, doen ze gehoorzamen? Als ik schrijf 'geld kan niet worden geregend' leverde deze worden verkocht? Zo niet worden selled hoe het publiek worden gelezen? Indien niet gelezen hoe het mogelijk is gebruik te voeren save India? Ze lezen en gehoorzaamden, maar de groep rovers wordt continu rumoring RP LP MP NM MP SPIEGEL zoals in het verhaal van de duif en DADI WALE BABA G. Wees patriotten, zullen we niet alleen de waarheid, maar de enige god ook te maken, na de pauze. LOK ADALAT beweert de schrijver aan het harde werk van meer dan zijn fysieke grenzen resultaten in de kwaliteit van de output te zetten.

                                    EXTREME harde werker

Anker (5): - Vertel ons yours educatieve kwalificatie. Bent u een juridisch schrijver of een dwaas? Wat is het topmodel?

Divesh Bhatt: - Ik stond op de eerste positie in de school in HSC, tegelijkertijd oversteken PPT 'de basis qualifier van engineering', gevolgd door AMIE (senior technicus) en Bachelor in de kunst ook.Onder toestemming van de werkgever stond ik weer UNIVERSITEIT TOP in de economie (gouden medaille). De startkwalificatie van docent UGC NET & VYPM TA mezelf bewijzen als juridisch schrijver en deze intensiteit van de top van het model en nano LS BS4 gedefinieerd het hakmes om de top te bereiken. Ik heb mijn scriptie over "UNICEF'' claimen seksuele uitbuiting van kinderen als documentaire foto bewijs ingediend, maar tevergeefs door onbekende GAY begrip door mijn vrouw gids. Ik waarschuwde ook NITHARI CASE om kinderen te redden met een tiental van leven, maar niemand gelooft mijn stem.

Anker (6): - neem het leven van kinderen te verduidelijken in detail?

Divesh Bhatt: - Foolish Tantrik van dhamtari (Chattisgarh) niet alleen claimer geld regen door touw, maar zijn behandelende in 25000 / - ook in geld. Een groep van 3 kinderen (leeftijd tussen 10 jaar tot 16 jaar) veroorzaakt moord op een 12 jaar kind als opknoping tot de dood gevolgd door nog drie moorden resulteert in uitbreiding van de bende als een dozijn van notoire criminelen. De groep kon niet begrijpen dat niemand is de koper en zijn allemaal geruchten, maar de wijk pulish vuurde 302, 304 IPC en zet de moordenaars achter de muur van Bastar gevangenis zoals gepubliceerd in kranten. In de eindeloze keten van criminaliteit, als ik was in staat om ze te benaderen - kon het directe levens van een tiental kinderen waaronder Jail bezoekers slaan.Anker (7): - Je bent zelf dronken MCDOWELL 20:00 tot indults gevolgd door NANO bezoek aan monsters met schapenvlees van 12-nummer?

Divesh Bhatt: - Ambtenaren en bureaucraten zijn gewone van corruptie in de herinneringen van Mahatma Gandhi of PM, CM, BM enz. De juridisch adviseur VN Gadgil van onze enige dame PM ex.Indira Gandhi uitgevoerd Tien Miljoen Nou Scheme waaronder Vijver en Meer met verrassende van het gieten van de zelfde binnen het seizoen om het systeem van de werkgelegenheid uit te voeren.Eigenlijk spreekt het beleid was een Nobelprijs, maar het was ofwel onderschat of gelekt in bearcats, waardoor het geheel op enige papieren. In dezelfde context DKBRY voor stedelijke en DROOG voor mensen op het platteland gericht op India te besparen door de productie van dubbele artikelen besparen India door buitenlanders en Engelsen. Onder deze activiteiten de verdiencapaciteit van 5000 / uit Bablu Sahu eigenaar van max 100 mc geïnvesteerd om de enquête van de Indiase torpedobootjagers bewezen winstgevend keer, maar wie zijn de begunstigden van de Tata Indica reis per trein door Andhra artsen gaan een diefstal van een dozijn van rijst en kruidnagel korrels uit de merchandiser winkel? Ze zijn weer het slachtoffer van ZHADI (377) en de hemel bezoekt resultaten in wie luxe, ongelooflijk niemand.

Anker (8): - En hoe doe je neemt koekjes in BOLERO?

Divesh Bhatt: - Toen ik geconfronteerd interview aan de groep van niet volwassen wanbetalers in Dip geld, ze van plan om gekochte Mahindra Bolero binnen 48 werkuren bijvoorbeeld. op donderdag, resulterend in ontsnapping van mezelf door te bedelen dan het bedrag HARI PATTI in een paar minuten voor het ontbijt. Door de manier waarop ik liep naakt zonder spiegel en de linker ondergoed, origineel en authentiek zijn klaar voor de veiling en GANJA smokkelaars worden uitgenodigd met Schorpioen. Als de inbrekers succesvol in hun doel zijn, ze kopen Xylo E 8, is een mythe. Vindt u een lijst van biscuit voertuigen voor n.v.t.

BEDRIJFSWAGENS persoonlijke voertuigen

        alfa bolero

        gio reva

        Navistar scorpio

        maxicab Thar

        genio Verito

        maximo Actyon

               tourister voorzitter
Korando, kyron, Rexton, Rodius, xuv 500 en ZLX m2dicor hybride
        Het is duidelijk dat ik de meest hakmes Indische van Mahindra.Dus het is aangeraden om ofwel goud koekjes te nemen of PAN (iku) nemen in commander zonder kroon rem, maar ten slotte als aan PARLE eten - BOLERO is de beste.
Anker (9): - U wordt verzocht vriendelijk samenvatting van de enquête in plaats van een lang memorandum.
Divesh Bhatt: - Uit een lijst van 12.500 mobiele nummers met naam en adres Ik doe verzekeren dat al zijn wanbetalers exclusief bajrang.
Anker (10): - Hellow. deze man is bajrang Baghel, de god?
Bajrang: - Dit is het feit van een lakh van de ondervraagden door de officier en geabstraheerde mij de enige eer in de wereld, maar men kan merken dat zijn volgeling laat Anand Rajak - Mechanic van dubbele aantal kilometers zonder ontroerende motor was heel trouw. Een ander dicht van hem pleiten KN Singh had geen geval omdat zijn praktijk niet te verslaan.
Anker (11): - Singh Saheb is niet beschikbaar, maar vertel ons de weg van de reguliere succes van de advocaat.
Divesh Bhatt: - Elke persoon in het bedrijfsleven is blind als paard vrienden bruto wat moet hij eten? Ik ben de adviseur cum vertaler van Singh Saheb, die de werkgever is van een dozijn van junioren en bedienden. Deze advocaat is een applicator van internet boven en heeft honderden wetboeken. Aanvankelijk neemt hij casestudie gevolgd door senioren adviseren waaronder Bilaspur en Hooggerechtshof lawers. Hij is eigenaar van Suzuki auto's en motorfietsen, geschenk van schoonvader en Hero honda met mijn Nano biedt gemak bij het naderen van het feit. Hij krijgt ook faciliteit van een Samsung laptop met samsung ac kamer en het grootste deel van zijn nota plaat zijn ofwel bereid door mij of door mij goedgekeurd. Dus alle beslissingen in het voordeel van hem is het geheim van succes, maar hij neemt de hele 100% kosten op voorhand en er is geen kans op terugkeer van de visrechten te winnen. Nu een aantal slachtoffers beweren wanbetaler of niet ownest maar hij is Wakil nummer 1.
Niet te missen BABA G KE PRAVACHAN maar na de pauze.
         Schrijver beweerde tijd wanbeleid!
Anker (12): - Je neemt een slaap 'am, wakker 10:00. Als je opstaat je mobiel krijgt nonstop 12 + uur werken.
Divesh Bhatt: - Dit is waar dat ik de laatste tijd krijg kielzog. Dit is de reden dat mijn tijd van de oproep is 9 tot 12 uur. De heel India hulplijn nummers voor kansarme personen zijn 09425636422 + 09926395795. Deze nummers zijn te vinden in mijn brief pad, naamplaatje, officiële zegel en ook op internet facebook.com. Deze nummers worden ook uitgevoerd in het script van het interview. Ik heb mantelzorgers in onderzoek en chauffeur + Helper + meson zijn reeds beschikbaar in mijn deur. Ik probeerde mijn best eens deur tot deur service van alle lezers, maar een beetje kennis is heel gevaarlijk als in verhaal van Abhimanyu. Daarom blijf ik op mobiele maximaal batterij laag van de beller en mijn nummers zijn altijd druk op het moment. Ik heb een geheim Vodaphone nummer voor persoonlijk gebruik. We kunnen plaatsvinden zet een strikte volgorde aan toestemming van mezelf genieten alvorens munt bedrijf.
Anker (13): - En wat is de eindeloze conclusie? bijv. beschrijven India in je droom?
Divesh Bhatt: - Er is een groep van mobiele rovers te eten 17.000-83.000 per klant als voorschot voor de financiën. Ze zorgen voor een laptop ter waarde van Rs 6999, dus doet DK Bhatt is een half geest om hetzelfde te kopen voor Rs 15.000. De groep beweert zelfs een oplossing van enige vorm van problemen zoals thuis conflict, satta, gadadhan en het opladen van een munt. Zij maken gebruik van E-mail id, HDFC controle en alle moderne faciliteiten van E LOOT. Drie nummers van levende dode lichamen in Geedam stad Chattisgarh, UP formules (goud) van tractorspecialist, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 in magneet en de parrarel overval gericht aan mij om te schrijven in diepe. De meest eerlijke persoon in India (bhagwan g) zegt het tiental van Jwellers in de hoofdstad van Chattisgarh kan vóór diwali ontsnappen.
Anker (14): - U was gebracht van nalatigheid bij openbare werken door uw sub divisie-officier in 2002. Een gekke officier pleegde zelfmoord en een SDO werd gemaakt. Wat is dit drama? Je krijgt een knappe salaris van 25 t per maand en een type F grote bungalow. Waarom denk je nalatigheid begaan in zijn werk?
Divesh Bhatt: - Tijdens het proces van de universele bewijs van hypothesen vereist politie verificatie voor paspoort. Op het moment commissaris van politie, stad, Hoshangabad hield me in bewaring voor 72 + uur. Dit was de reden voor mij afwezigheid op het werk voor een week resulteerde in een dergelijke verklaring in het schaken met inbreker aannemers beweert de beperkte geest van de indianen. Als een ambtenaar wordt gek na het bakken een bericht naar mij of iemand probeert om voedsel toegewezen aan Zinda Gandhi en pleegt zelfmoord te eten, het is de verstoring van het systeem. Als een tijd keeper rijdt met zijn fiets op spoor of loopt op platform met halve gedachten SDO of een groente verkoper verbergt zich achter de Piggeo auto (geschonken door mij), al zijn consequentie van het systeem. Het is interessant op te merken dat de hond niet vertrouwd zijn van de achteruitversnelling in voertuigen.Ze hebben alle voertuigen gezien in voorwaartse alleen lopen en de praktijk van het blaffen is door hen kreeg in de natuur. De schrijver is gewoonlijk van het gooien van honden in omgekeerde. Hij heeft 15 jaar ervaring voor dergelijke activiteiten, maar ten aanzien van de goeroe DRONE is het te merken dat de kinderen van de 19 e eeuw geluisterd verhaal van melkboer en aap, schildpad en konijn, lieve en kamelen etc. maar nu een dag in de 21e eeuw in plaats vancomputer en technologie, zijn ze het krijgen van een praktische opleiding van venster, magneet, chirurgie en valsheid in geschrifte.Wie is de dongre? Wie is het brein van de Indiase slaaf? Die vertelde het noodzakelijkerwijs van nijlpaard in 50 paisa? Die vertelde aan Satyamev JAYTE schrijven in een rupee van 1970?Opnieuw is het onmogelijk om het brein van valse munt of de verschillende technieken van het testen van valuta bv. tv, lamp, buis licht te detecteren. Vasco d gama en Engelsen waren gedeeltelijk succesvol in het verkrijgen van India slaaf maar in 2 h jaar. Dus is het enige doel van mijn diepe onderzoek naar probleem onder dorpelingen en een investering van 25 t per maand van de laatste tien jaar te identificeren concludeert elke pagina van mijn boek te RAMAYAN, Mahabharat, BIJBEL, Kuran, GEETA vervangen en het is een historisch wonder op te nemen in elke bibliotheek.
Anker (15): - Wat is de time management?
Divesh Bhatt: - 18 + uur werken met 100% rendement is time management.
Kosten worden voortgezet op shri Bhatt en het is niet mogelijk om ze te verwijderen door hem.
LOK ADALAT rekent D K Bhatt als corrupt GUNDA.


Anker (16): - We hebben luisteren dat je dieet is meer dan het dubbele van een normaal persoon. Nog steeds je honger hebt, waarom?
Divesh Bhatt: - Voor het aangaan van de regering werk, was ik pappu PAHALWAN in Vijay Health Club, Hoshangabad (MP).Nawoord dieet bleef hoog en oud uitziende lichaam is het teken van toenemende kennis. Sachin Tendulkar maakte eeuw van eeuwen, maar nog steeds honger van runs, op dezelfde manier waarop ik verzamel kennis.
Anker (17): - dit betekent dat je veel te drinken!
Divesh Bhatt: - Ik heb niet gedronken in mijn hele leven. Ik ben ook niet geïnteresseerd in honger seks.
Anker (18): - je ongehuwd bent, hoort te zijn un geloofwaardig.
Divesh Bhatt: - Ik ben bereid om wanbetaler luisteren, niet faitfull, agent, eter, bedrieger, gek, nonsence etc.. Het is weer te merken dat de vertraging in het huwelijk wegens familiale redenen en BABAg identiek nomenclaturen.
Anker (19): - Wat is dit babababa?
Divesh Bhatt: - clearks zijn woonplaats van India sinds de Britse overheersing. Baba zijn te vinden op voetpad in de buurt van stations met kant en klare haren op het gezicht. Deze baba kregen bedrijf van Dharma, maar ze ving vervalsing van dubbel geld. Nu zijn deze baba's zijn reburying Babu's op 1 e dag van de maand door de mediator van ingenieur veroorzaken op lange termijn verlies van het geloof van een man op baba & baboe.
Anker (20): - Je hebt 5t gegeven, 5t, 12t, 11t corruptie voor Phd, paspoort, buitenlandse reis, reclassering, govt. bunglaw. u geïnvesteerd 85h + 24h 125.000 in de fles, 8500 / in PATTA, 70 80 uur in neel chemische, 20t + nano in Rs. 10. Je vond 6t verkoop kosten van 13t aankoopwaarde cddeshmukh kruis vijf 3 dear. In deze 6t je 3t betaald aan icici Firozabad voor verdere zakelijke en voor rust 3 t bepaal dan Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar en Biowar bus staan
Divesh Bhatt: - Zoals ik al zei zijn er twee plaatsvervangers van het werk, ofwel nul of je kent. Ik verklaar hierbij dat in 11 jaar de ingenieur baan, ik heb niet eens rs 10 als corruptie. Ik heb geen geld te verdienen, zelfs rs 5 in mijn werk en al mijn kwaliteit van werken waren in afwezigheid van donatie. Men kan de meting boek nummer 119 & 120 controleren die met kladblok van 3500 / door opdrachtnemer aan mij niet als een onderdeel van corruptie, maar een compensatie van China Mobile gekocht in Delhi waarde van Rs 8500 /. Deze aannemer Pande (G must) illustreert Amerikaanse methode MVO + incentive maar tevergeefs vanwege de reden dat hij doceert dronken en hij stelde ook voor om kalksteen te mengen met een kleine hoeveelheid gips om alternatieve cement maken en civiele bouw te maken onder lage kosten met een hoge kwaliteit.
        Nu kan men luisteren dat deze 3 L omzet kunnen uitgegeven in 10 L geld van mijn salaris en bijna de helft bedragen van het verdienen in deze items te verkopen. Dit totaal meer dan 15 Lakh roepies en deze zijn gedompeld investering naar India te redden.
        Deze namen worden geluisterd als van sommige treinstations, waar ik drie nieuwe hoek van munt zaken, waarin men was lambu en ander was TINGU. Ze vertelde me om te bezoeken internet om te zien 9 centimeter rijst trekken kom, handel in 1 t crore, token moet worden gehouden 10 crore vóór zaterdag. Ik vertelde RP te hota hi nahi hij, C naar hota hi nahi hij, Gorakhpur is 3 dagen achter elkaar met de trein, het is vandaag maandag .............! Lambu g zei aero vliegtuig stijgt op 6 uur, betaling moet worden verzameld door cheque .................! Nu Tingu G verondersteld me een Zandu.
        Op dezelfde manier ging ik AJMER de makkamadina van India voor de eindeloze achteruit tot 2 stuk 3 kopen dierbare kruis 5 in 15.900 16.700 22.000 kosten. In deze munt een van de dierbare zat was het onzin reden. Enigerlei wijze twee oude personen 65-70 jaar oud waarbij een was Bengali, wiens vriendschap was van 65 jaar, woonde in biover bijna 70 km van Ajmer, belde me om te komen.Zoals ik bij de stad, zeiden ze dat we hebben purchased12 boeken uit munna Kabadi. Alle bevatte mobiele nummer van de schrijver, missen we geroepen om alle. 6 bereikt om mijn voet sinds ochtend, twee zijn op het station en twee zijn op de bus staan. Men zal komen door aero vliegtuig en je kwam 2 uur te laat. Het is ons een genoegen om u van SBI Chowk. Nu exclusief onnodige lezingen, ik heb honderden Dadar vormgegeven munt gezien, vertelden ze een Roepiesnota getekend door RA NA Malhotra kan een stuk te verkopen in Rs ZERO, twee stuk in Rs ZERO driedelig in Rs ZERO, vier stuk in Rs 5 LAT geld maar ze vergeten dat de partij niet bestaat. Sex specialisten noemen van Illahabad (UP) voor magneet, arts oproep voor de HAJMOLA poeder vorige week trekken rijst upto 9 centimeter, twee mond slang van Bulandshahar, uitgebreid veldwerk en continu onderzoek met nonstop werken maakte me de enige geautoriseerde persoon om een ​​hulplijn te maken maar ik ben weer in de war om de hoeveelheid munt geest vinden in een algemene dorpeling. Overval in magneet munt naast het meer door een ingenieur die zelf geconstrueerd dat pond, waardoor kokosnoot winkel bedrijf voor Rs 10 twee pauw, gemiste oproep van indult te kopen hetzelfde en adiwasi buit verward me, wie is MAYA. Mijn voortdurende Faller verward dat Mayawati niet wordt CM, ze is gevonden in gangarivier maar ze is niet een geld als Laxmi bai gevonden in Jhansi cantt. in Rs. hari patti.
Anker (21): - Je hebt drie aantal politieagenten geslagen in Thana van Thane, een advocaat in de rechtbank, twee artsen in ziekenhuizen, twee dorpelingen in de straat en ook uw ambtenaren in functie. Deze wekelijkse herstel beweert dat je crimineel van Ipc 294
Divesh Bhatt: - Zoals u weet dat ik een manager en producent cum verkoper van koeler en Jalpari motor voordat rijksbouwkundige maar de huur van rust finaced genaamd week dwazen. De politieagenten versloeg me en at 's avonds mijn neus als van Indira Gandhi, ik voelde me 20 op die 19. Artsen genoten van de droom van mijn kidni verkopen. Deze 16 jaar oude LLB student droomde en berekende de winst van de verkoop van kind in camel race in arabieren en de dorpelingen waren woonplaats van maya staat UP.Nu let ik zal een computer verkoper in de winkel te verslaan, een groente verkoper in auto, wanbetaler fabriek managers in hun woonplaats cum fles productie-eenheden. India is een bal, het uitrollen van het spoor, sparen anders zal vallen. Ik heb er bang voor de 25 soort politieagenten, 50 soort TI en 5-10 sp-dsp aangezien de bescherming is een andere zaak toch.
Anker (22): - Je brak slot van uw kantoor en van de LIG 07, H 18, G2, G35, F2 en definiëren ook MIG II 36, HIG 378, 11 niet. makan en lift wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - Ik was nog maar een bemiddelaar in het aangaan van nieuwe kantoorgebouw volgens de mondelinge last van de wijk verzamelaar. LIG 07 is een tempel van de munt zakenlieden, H18 is een picknickplek voor een verhaal van een paar uur, G2 is een residentie van 2500 / wanbetaler, werd G35 dubbel slot in plaats van breken als van G38 en ten slotte F2 is de enige vergoeding vande collector aan de lezer en volgelingen en ook een centrum van de groep eten hosten. MIG36 & 11 geen makan zijn gemaakt door SADA en 378 is een verhuur eigendom bungalow. Lift Wala Bunglow achter collector bungalow is een joint venture droom van mezelf met advocaat KN Singh, die een nieuwe grondwet, waarin hij uitlegt IPC 448 gebouwd.
Vandaag is het weer opgeladen te Bhatt Divesh dat hij veel spreekt, maar tevergeefs.
Anker (23): - U verbindt KOE ..................
Divesh Bhatt: - Cow gevonden gelaten, maar als de eigenaar van de koe (politieagent) ontmoet, sloeg hem veel.
Anker (24): - Je plegen als 5 zeestraat ...............
Divesh Bhatt: - Als 5 is recht, het is een handel van 220 Arabische som geld. Als Satyamev JAYTE aan de voorkant geschreven, het is een handel van 30 tc. Als 1995 gedrukt, het is een handel van 1L dollar en als de aero vliegtuig wordt crash als we onthullen de belangrijkste plaat, kan het artikel 17725 K gekost, maar het is een must om de aanwezigheid van de blaffende hond in dat die nota in plaats van te eten schapenvlees en latrines hetzelfde.
Anker (25): - Dat DOG ................
Divesh Bhatt: - DOG in de straat gegeten 15.000 som geld. Zitten nu en wachten tot de hond latrine, omdat hij alleen maar geld zal halen.

Anker (26): - Dit betekent dat u zich verbinden een hoop, maar tevergeefs.
Divesh Bhatt: - In de cyclus van de munt spel het is een beleid om de goederen die niet beschikbaar zijn en als een soort van goederen gevonden in de markt in de buurt van rivier Ganga, de dwaze personen plegen veel ontbreekt in dat eist. De formules's van de scheepvaart worden geformuleerd om het hele systeem te vernietigen, maar niemand is de koper. Alle levende mensen zijn te vinden in een cyclus van fool-mediator-tester-financier-partij, maar de partij niet overleeft eindelijk. Lieve aap merk mannen, denken, Rs 1 is niet voldoende om het medicijn van de moeder te kopen. Rs 5 is niet in staat voldoende melk kopen voor de baby. Twee en een half roepies doet geen geldige geld. Rs 10 sticht in twee pauw en Rs 100 indien bevat eagle mag niet draaien in de markt als gevolg van enorme a 4 formaat. We kunnen geen medicijnen van de moeder gezet in 3 kg fles en aslso kan geen water drinken dat. De fles is niet een paspoort van Pakistan en indien genomen met een emmer, kan men gevangen in smokkelen. Dus waarom is dit gretig en honger? Je weet dat de helft van onze bevolking is vrouwen en de helft van hen zijn kinderen. Het is een beleid van de Engelsen om niet overleven India door habituating gemenebest, cricket, geslacht, satt, munt en fles naar de 20% werkende personen.gelieve eer mijn diepe studies anders zullen we onszelf vernietigen.Dit is de conclusie van mijn boeken.
Nu zullen we het resultaat van publiek na de pauze te testen.
Anker (27): - Nu geef dan altijd een boodschap aan de Indische via dit forum.
Divesh Bhatt: - Om het gerucht van geld regen te verwijderen, zijn er slechts alternatieven voor het systeem ruilhandel of om de munt te ontwerpen door DK Bhatt foto. Dit zal ook oplossing voor zwart geld en inflaflation met economische gelijkheid ook veroorzaken.
Anker (28): - Wat zijn uw verwachtingen van de overheid door middel van dit forum?
Divesh Bhatt: - Sinds Dantewada is een Naxal district, is het must om politiebescherming voor ons allemaal TIENER Murti hebben.
                                             VOLCABILIRY
VOORBEELD: - koper van mijn boeken, internet-gebruikers, kijkers en het publiek gedwongen in munt bedrijf.
ZHANDUBAM: - Mastermind van 6 tot 8 personen, kosten geld
Koper: - Niet beschikbaar naked BABA plegen 20 L van 20.
BOLOBABA: - Earned 6 L, eist Deshmukh oom.
Tank van Rampur: - Het is de laatste creatie van mijn vader.
Patiënt van Kolhapur: - Zoekt twin for money regen niet op goooooo. Ze zijn verplicht om Bareli transfer van Agra Onmiddellijk.Rest van de details van de vragenlijst kan vinden in mijn boeken.
                                            VRAGENLIJST
1 - Alleen dream - Alleen Rs. 1 india .......
2 - Hobby - Biscuits in bolero
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film
4 - Voertuigen droomde - Xylo E 8 red & bolero m2dii
5 - Film - Daulat ki Jung
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - logo Verkiezing - Fati ondergoed
10 - Dier - Nijlpaard & dear
11 - Bird - Peahen & Eagle
12 - Koning - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor
13 - Dokter - Tortoise specialist ASIM
14 - Bark - Nano reis
15 - Boeken - 1. '90 Crore ki Barsaat '
                                                     2. 'Asimit noto ki dhanwarsha'

                                             Conlusion

       Het forum ontkent alle kosten over de schrijver. Ze beweert de fysieke en mentale arbeid zoveel mogelijk te beperken in de parameters om meer kwalitatieve werk uitvoeren. Het forum stelt de kijker om de munt spel direct te verlaten en bestellingen 09425636422 + 0992695795 als alle India hulplijn voor alle aangelegenheden. Het forum zal proberen politiebescherming aan de groep en aan de details van de actie dan kunt u bellen Randhir Prakashan om boeken van de schrijver te kopen. Alle rechten voorbehouden door Ricepullers.in HULPLIJN NO. : 09425636422, 09981011455 Email: dbdkbhatt39@gmail.com