Go to content Go to menu
 


finnish

 

Top of Form

www.ricepullers.in 
09425636422 + 09981011455 
En täten haaste kaikille, että en ole chai wala tai daruwala mutta koneinsinööri, joilla on kokemusta tutkimuksen ulkomailla kymmenkunta kirjoittamia kirjoja lukien 90 crore ki barsaat & asimit noto ki dhanwarsha julkaisema Randhir Prakashan, Haridwar, jokaseisoo ykkönen niin erilaisia ​​kirjoja. Rinnalla vuosikymmenen insinööri työkokemusta ja tohtorin tutkinnon taloustieteessä varma itsestäni Zinda GANDHI. Valmistamaan yli tuhat pulloa, yli sata pullo Tehtaat ja patta, cddeshmukh kaikenlaisia ​​huomata, Neel kemian, 1970 yksi rupia kolikon 12 grammaa painavat ja satoja tällaisia ​​kohteita osoittavat selvästi, että kreta on hota hi nahi hän.Vaadittavia ei ole käytettävissä & viva jae. Ole hyvä kunnioittaa syvän tutkimukset muuten me tuhoamme itsemme ja minun tehdä minun matkapuhelinnumero 09425636422-09926395795 kaikki Intian puhelinneuvonta kaikissa tähän liittyvissä asioissa. Olen itse insinööri Divesh Bhatt valmistettu 52 eic pulloja. Minulla on cross Rs. 5 JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemian, pullo laturi, 20, pöllö, RS1 on 1964,82 ja kaikki kuten RPLPNMPMMIRROR. Käy verkkosivuilla ladata LOK Adalatin hindi ja lataa video ennen ei menetä puhelua 09425636422 + 09926395795 olla osa toiminnan save Intiassa. 

Engineer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795 

Sähköpostit - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com 

Julkisasiamies K.N. Singh - 09425595831,07697128497 

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184 

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227, 
               

                             Julkinen foorumi 

Kaikki tosiasiat ja totuus tässä lähetyksessä ovat puhtaasti kuvitteellisia ja kaikki muistuttavat missä tahansa muodossa on tapaus. 

Vuonna julkinen foorumi päivän uhrit ovat kirjailija "90 crore ki barsaat" ja "asimit noto ki dhanwarsha julkaisema Randhir Prakashan Haridwar. Nämä kirjat loi uuden kiviä Intian julkaisu.Kirjoittaja on lehdessä insinööri Public Health Department of Chhattisgarhissa hallituksen, mutta hän käsittelee pullossa, kolikko, antiikkiesineitä ja ovat toimintoja, jotka ovat laissa kielletty, vaikka hänen harrastukset ovat tutkimukseen ja tehdä jotain uutta hänen tutkimusta kokemusta ulkomailla . Julkisen foorumi on periä Shri Divesh Kumar Bhatt kriittinen kirjailija. 

                                            KRIITTINEN KÄSIKIRJOITTAJA 

Ankkuri (1): - Hellow & hai kaikille katsomassa LOK ADALAT / AAP KI ADALAT? EK MULAKAT eksklusiivisesti livenä suosikki kanava. Tänään uhri ovat Shri Divesh Kumar Bhatt, jotka on tarkoitus olla kriittinen kirjailija tai tyhmä henkilö kirjoittaa typerää asioista. 

Divesh Bhatt: - Huomenta kaikille lukijoille / katsojille. Minun ensimmäinen arvosteli kirja'' 90 crore KI BARSAAT "sisältö tutkijat oppineet jälkeen johdatus asiaan. Afterword se sisältää tarvittavat elementit tutkimusmenetelmät ja kuvaus eri kolikoita jälkeen suuri osa kyselyyn. Valtava sisältää apina brändi 1818 kolikko, anna 1962 gandhilaisen kolikon, SUN brändi 20 paisa, Kala brändistä yhden rupia Hyvä brändi viisi rupia Horse brändi kolikon ja paljon enemmän kokoelma pahamaineinen kolikoita ja paljon menetelmiä poimia SATTA numero ja uskomaton rahaa sade . seuraava luku sisältää silkkinen maailmaan alas syntymän ihmeitä HARJOD ensin muna musta kana, upotetaan rahaa, kilpikonna 20 kynnet, Imli KA BANDA, yhdeksän pisteen viisi tuumaa pronssi lasi, hypnoosi on musta kurkuma, puhuminen pöllö, jotta minut jumala, kulta tehdas, myynti valkoinen Palash, vakuutus 90 järvi, rajoittamaton rahaa sade am RAM Lalu Mamta kaavoja väärennös. viimeinen osa opinnäytetöiden sisältää totuuden ihmeitä ja päivämäärä viisas kokoelma SATT numeroita. Seuraavassa osassamonimutkaisuuden mukaan'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' asiat ovat edellä jälkeen virtahepo 50 paisa kolikon, leijona ja CHIND neljänneksellä Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 yksi rupia, ilmoitus VI, Victoria, vuosineljänneksen Anna ja paljon enemmän päällekkäisyyttä ja sen tunnistaminen, ryöstö ja eläkkeellä myyntimiehet RATION kauppa, säiliö draama RAMPUT kyläläiset ja myös huhuja rahaa sateen joukossa kyläläisille. Afterword sisältämät HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, kana tappaja BHANWARMALI & Garud ja testaus-, muna pöllö-peahen ja dynosour ja latauksen ja roberry kautta kolikon, pullo eic 1818, ketjun järjestelmiä, perussääntö 8 metallien, Lebo, astiat ja Patta tehdas, sovelluksia etukäteen suunnittelu, ryöstö kultaa kautta kaksinkertainen rahaa kuusi kuukautta ja työllisyyden, mainonta sanomalehti mobiili ryöstö, E ryöstö, E hawala jne. viimeinen osa opinnäytetyön sisältää SATTA numerot päättelee, että vaati artikkeli ei ole käytettävissä ja kysynnän käytettävissä tavaroiden on nolla. kahtena tavarat ei voi valmistaa itse muuten muuten ostaja ei myöskään ole saatavilla. olemassaolo puolue on myös unelma, onko lataus ei ole mahdollista eikä kemiallisia olemassa. On vain ryöstö ja huhujen mukaan lukien magneetti-ja ikkuna. Ehkä se on tapa tuhota Intia täysin kautta kulkeutuminen työnsä osaksi aatteellisen toiminnan. Ilman edellä ensimmäinen tutkimus'' BAL PARYAWARAN'', PhD tutkimusta'' UNICEFin'', tutkimus paperi "Kasvu malleja", alla julkaistaan'' Tantra MANTRA'', "sovellusennakko suunnittelu'','' yhteiskunnan ja social engineering'','' etukäteen taloustieteen'','' ennakkokäytön ja soveltaminen'' jne. ovat minun tosiasiat palveluksessa yhteiskunnassa. 

Ankkuri (2): - Miksi sinun tarvitse kirjoittaa paljon ja koska säännös rojaltitulot on parempi paketti runoja, tarinoita ja yleensä kirjoja?Mikä on kyse oman häiriöitä toisistaan ​​kirjoittaa hölmöjä? 

Divesh Bhatt: - En kirjoita vain totuus ja mitään vikaa minun mielessä. Lupaa kirjallisesti virheitä ei voida myöntää vanhempani.En tottele tosiasiat, totuuden ja teen mitä sanoi ja uskotte tosiasiat.En pysty keräämään 5-6 Englanti, matematiikan tai sosiologian kirjoja seurasi epätavallisia julkaisu + käännös ja suojaamatonta seksiä tarinoita. Säännös rojaltitulojen ei salli minun työnantajat mutta voidaan todeta, että minkä tahansa teoksen maailma ei voi olla arvokkaampaa kuin mikään yksittäinen sivu kirjoittanut minulle.Taas se on haaste kaikille todistaa syvän tutkimuksia epätavallinen, lopetan vielä kirjallisesti. Tämä on syytä tehdä minulle jumala eikä kivi patsas laiminlyöjän johtajat mukaan lukien Baba Khandwa, puskar ja kyläläiset Koraput, KOTPAD ja ympäristössä ANDHAR ORRISA. I rahoitti kahta neljä Wheeler nano auto + 2 moottoripyörä helpottaa minun sokeasti ja mukavuutta heitä saavuttamaan jumala ajoissa Diwali ja TE. 

Ankkuri (3): - Olet syytti toista asiaa ja myös ehdottaa 120 / - ryöstö jälkeen 250 / - ansaita. 

Divesh Bhatt: - Tuolloin julkaistiin ensimmäinen kirja, olin poissa Intiassa. Kävin ulkomaille nähdä taikina tapa tutkimustoiminnan mutta palasin Intiaan, olen nähnyt minun puutteellisia julkaisema kirja Randhir Prakashan, Haridwar kuin lähetän opas KL Nishad (BHAIRAMGADI). Hyväksyn huono laatu ja määrä, johti toiseen painos sarjan kirjoja. Jälleen yksi voi huomata, jos hän ei ole löytänyt vastinetta rahalle, palaan Rs.250 plus Rs.120 vastaa Rs.370 minun 25t + ........... 

Ankkuri (4): - Prosessi nimikkeistön kirjoista (otsikko) ei ole tieteellinen tapa. 

Divesh Bhatt: - Gate kirkon portti puuttuu ja apinat ovat saatavilla Bandra. Jos en fake parantaa Intian miellyttää olla oikeassa, he tottelevat? Jos en kirjoita "rahaa ei voi sataa" ei sitä saa myydä?Jos ei selled miten yleisö voi lukea? Jos ei voida lukea, miten on mahdollista suorittaa operaation save Intiassa? He lukevat ja totteli, mutta ryhmä rosvoja jatkuvasti rumoring HE LP MP NM MP MIRROR kuin tarina kyyhkynen ja DADI wale Baba G. Ole patriootteja, emme kohdata vain totuutta, vaan ainoastaan ​​Jumala, tauon jälkeen. LOK ADALAT väittää kirjailija laittaa kovaa työtä yli hänen fyysiset rajat tulokset otetaan tuotoksen laadun. 

                                    EXTREME kova työntekijä 

Ankkuri (5): - Kerro meille omaksesi koulutustasoa. Oletko oikeudellinen kirjailija vai tyhmä? Mikä on huippumalli? 

Divesh Bhatt: - seisoin ensimmäinen asema koulun HSC samanaikaisesti rajan PPT "base karsinnassa tekniikan" jälkeen AMIE (vanhempi teknikko) ja Bachelor of Arts samoin. Alle lupaa työnantajan minä taas seisoi YLIOPISTO TOP taloustieteen (kultaa).Perustutkinto lehtori UGC NET & VYPM SLET todistaa itselleni oikeudellisena kirjailija ja tämä intensiteetti päälle malli ja nano LS BS4 määritelty suojakiila päästä alkuun. Olen esittänyt minun väitöskirja "UNICEFin'' väittäen lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö dokumentti valokuvavedosarkin mutta turhaan tuntemattomasta GAY käsite minun nainen opas. Olen myös varoittanut NITHARI ASIA säästää lasten kymmenkunta ihmishenkiä, mutta kukaan ei usko minun ääneni. 

Ankkuri (6): - täsmentää lasten elämää yksityiskohtaisesti? 

Divesh Bhatt: - Foolish tantrik of dhamtari (Chattisgarh) paitsi claimer rahaa sateen läpi KÖYSITELINE mutta sen tekemisissä 25000 / - myös käteisellä. Ryhmä 3 lasta (ikä välillä 10 y 16 y) aiheutti murhasta 12 vuotta lapsen roikkuu kunnes kuolema seuraa toinen kolmen murha johtaa laajenemiseen jengi kuin kymmenkunta pahamaineinen rikollisia. Ryhmä ei voinut ymmärtää, että kukaan on ostaja ja kaikki ovat huhuja, mutta piirin pulish potkut 302, 304 IPC ja laittaa murhaajien taakse seinään Bastar vankilasta julkaistu lehtiin. Vuonna loputon ketju rikos, jos pystyin lähestyä heitä - voisi pelastaa suoraan elämää tusinaa lasta kuten Jail kävijää. Ankkuri (7): - Sinä itse humalassa MCDOWELL kaksikymmentä ja indults jälkeen NANO vierailu näytteiden lampaan 12 numeron? 

Divesh Bhatt: - Virkamiehet ja byrokraatit ovat tavanomaista korruptiosta muistoja Mahatma Gandhi tai PM, CM, BM jne. oikeudellisena neuvonantajana VN Gadgil meidän ainoa nainen PM ex. Indira Gandhi tehty kymmenen miljoonaa No Scheme kuten Lampi ja Lake yllättävää kaatamalla saman vuodenajoittain suorittaa järjestelmän työllisyyden. Oikeastaan ​​puhuminen politiikka oli Nobel, mutta se on joko aliarvioitu tai vuotanut Bearcats, siis koko papereita vain. Samassa yhteydessä DKBRY kaupunkien ja kuiva maaseudun ihmisiä pyritään säästämään Intia valmistamalla päällekkäisiä artikkeleita säästää Intian ulkomaalaisten ja englantilaiset. Näissä toimintaa ansainta 5000 / alkaen Bablu Sahu omistajan max 100 mc investoinut kartoittaa Intian tuhoajia osoittautui jälleen kannattava mutta joista hyötyvät Tata Indica matkaa junan andhra lääkärit etenee varkaus kymmenkunta riisin ja kynsi jyvät myyntitelineessä shop? Ne ovat jälleen uhreja ZHADI (377) ja taivaan vierailee tulokset otetaan joille ylellisyyttä, uskomatonta mikään. 

Ankkuri (8): - Ja miten teet ottaa keksejä BOLERO? 

Divesh Bhatt: - Kun kohtasin haastattelun ryhmään kuin aikuisten defaulters Dip rahaa, he aikoivat ostaa Mahindra Bolero 48 työtuntia esimerkiksi. torstai, mikä tulee paeta itseäni kerjäämällä yli määrän HARI PATTI muutaman minuutin aamiaiseksi. Muuten juoksin alasti ilman peili ja vasen alusvaatteet, aito ja ovat valmiita huutokauppa ja GANJA salakuljettajat kutsutaan Skorpioni. Jos murtovarkaat ovat onnistuivat tavoitteissaan, ne ostavat Xylo E 8, on myytti. Ohessa luettelo keksi ajoneuvojen Tieto puuttuu 

HYÖTYAJONEUVON henkilöautoista 

        alfa bolero 

        gio Reva 

        Navistar skorpioni 

        maxicab Thar 

        genio verito 

        Maximo Actyon 

               Tourister puheenjohtaja 
Korando, Kyron, Rexton, Rodius, xuv 500 ja ZLX m2dicor hybridi 
        On selvää, että olen eniten suojakiila Intian Mahindra. Joten on suositeltavaa joko ottaa kultaa keksejä tai ottaa PAN (Iku) in komentaja ilman nuppia jarrua, mutta lopuksi jos syödä parle - BOLERO on paras. 
Ankkuri (9): - Sinua pyydetään ystävällisesti yhteenveto kyselyn sijasta pitkän muistion. 
Divesh Bhatt: - Out of luettelon 12500 matkapuhelinnumeroita nimellä ja osoite teen vakuuttaa, että kaikki ovat defaulters ilman Bajrang. 
Ankkurin (10): - Hellow. tämä kaveri on Bajrang Baghel, jumala? 
Bajrang: - Tämä on tosiasia lakh ihmisten valvoma upseeri ja hajamielinen minulle vain kunnia maailmassa, mutta yksi voi huomata, että hänen seuraaja myöhään Anand Rajak - Mechanic kaksinkertaisen mittarilukema koskematta moottori oli varsin uskollinen. Toinen lähellä häntä kannattavat KN Singh ei voittaa riippumatta, koska hänen käytäntö. 
Ankkuri (11): - Singh Saheb ei ole käytettävissä, mutta kerro meille tapa säännöllisesti menestys asianajaja. 
Divesh Bhatt: - Jokainen liike on sokea, jos hevonen ystäviä brutto mitä hänen pitäisi syödä? Olen neuvonantajana cum kääntäjä Singh Saheb, joka on työnantaja tusinaa juniorit ja palvelijoita. Tämä asianajaja on asetin internetin yli ja on satoja lakikirjat. Ensin hän ottaa tapaustutkimus seurasi eläkeläiset neuvovat myös Bilaspur ja korkeimman oikeuden Lawers. Hän omistaa Suzuki auton ja moottoripyörän, lahja appensa ja Hero Honda minun Nano tarjoaa mukavuutta lähestyy sitä. Hän myös saada laitoksen samsung Laptop Samsung ac kammioon ja suurin osa hänen huomata arkista valmistettiin joko minulle tai hyväksynyt minua. Näin kaikki päätökset ovat hyväksi hänelle on menestyksen salaisuus, mutta hän ottaa koko 100% maksuista etukäteen, eikä ole mitään mahdollisuutta paluuta maksujen voittaa. Nyt jotkut uhrit väittävät rikkoja tai ei ownest mutta hän on Wakil Nro 1. 
Älä missaa Baba G KE PRAVACHAN mutta tauon jälkeen. 
         Kirjailija väitti aika huonoon! 
Ankkuri (12): - Otat nukkua am, herää klo 10. Kun saat oman mobiililaitteille nonstop 12 + h työtä. 
Divesh Bhatt: - Tämä on totta, että en saa vanavedessä tapahtumat.Tämä on syy, että minun puhelun kesto on 9-12 um. Ympäri Intiaa puhelinpalvelun numerot heikossa asemassa olevia henkilöitä ovat 09425636422 + 09926395795. Nämä numerot löytyvät minun kirjeen pad, nimikilpi, virallinen sinetti ja myös internet facebook.com. Nämä numerot ovat myös käynnissä käsikirjoituksen haastattelussa. Olen vapaaehtoisjoukon kyselytulokset sekä kuljettaja + Helper + meson ovat jo saatavilla kotiovelle. Yritin parhaani jopa ovelta ovelle palvelua kaikille lukijoille, mutta vähän tietoa on melko vaarallinen kuin tarina Abhimanyu. Siksi pysyn mobiili jopa akun alhainen soittajan ja omat numerot ovat aina kiireinen tällä hetkellä. Minulla on salainen Vodafonen määrä henkilökohtaiseen käyttöön. Voimme laittaa paikalleen tiukasti ottamiseksi lupaa itseni ennen kuin hän kolikon liiketoimintaa. 
Ankkuri (13): - Ja mitä on loputon johtopäätös? esimerkiksi kuvata Intia unelmiesi? 
Divesh Bhatt: - On joukko mobiili rosvoja syödä 17000-83000 per asiakas etukäteen rahoitusta. He vakuuttavat kannettavan arvoinen Rs 6999, joten ei DK Bhatt on puoli mieli ostaa sama Rs 15000.Ryhmä jopa väittää, liuosta minkäänlaisia ​​ongelmia kuten kodin konflikti, Satta, gadadhan ja latauksen kolikon. He käyttävät E mail id, HDFC tarkistus ja kaikki modernit mukavuudet E LOOT. Kolme määriä eläviä ruumiita Geedam kaupungin Chattisgarh, UP kaavat (kulta) Traktorin asiantuntija, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 magneetti ja parrarel ryöstö ohjasi minut kirjoittamaan syvässä.Kaikkein rehellinen henkilö Intiassa (bhagwan g) sanoo kymmenkunta Jwellers pääkaupungissa Chattisgarh voi paeta ennen Diwali. 
Ankkuri (14): - Sinä syytettiin laiminlyönneistä julkisen työn sub divisioonien upseeri vuonna 2002. Hullun upseeri itsemurhan ja SDO tuli tehdä. Mikä on tämä draama? Saat komea palkka 25 t kuukaudessa ja F-tyypin iso bungalow. Miksi sitoutua huolimattomuudesta työssä? 
Divesh Bhatt: - aikana prosessin yleisen todiste hypoteeseja tarvitaan poliisin tarkastusta varten passi. Tällä hetkellä komissaari poliisin, kaupungin, Hoshangabad piti minut säilytyksessä 72 + tuntia. Tämä oli syy minun poissa töistä viikon johtanut tällaiseen selitys shakkia murtovaras urakoitsijoiden väittää rajallinen mieli intiaaneja. Jos virkamies tulee hulluksi ammunnan jälkeen ilmoitus minulle tai kenellekään yrittää syödä ruokaa varattu Zinda GANDHI ja tekee itsemurhan, se on häiriö järjestelmän. Jos kerran maalivahti ajaa hänen sykli radan tai kävelee lavalla puoli mielessä SDO tai kasvis myyjä kätkeytyy takana Piggeo auto (lahjakas minulle), kaikki ovat seurausta järjestelmän. On mielenkiintoista huomata, että koira ei ole tuttu peruutusvaihde ajoneuvoissa. He ovat nähneet kaikki ajoneuvojen eteenpäin käynnissä vain ja käytäntö haukkuminen on saanut niitä luonnossa. Kirjoittaja on vakituinen heittää koiraa taaksepäin. Hänellä on 15 vuoden kokemus tällaisesta toiminnasta, mutta osin guru DRONE on huomata, että lapset 19-luvulla kuunnellut tarinan maitomiehen ja apina, kilpikonna ja jänis, rakas ja kameli jne. mutta nyt päivää 21. vuosisadan sijaan tietokone-ja teknologia, he saavat käytännön koulutukseen ikkunan, magneetti, leikkaus ja väärentäminen. Kuka on DONGRE? Kuka on sielu Intian orja? Kuka kertoi välttämättä virtahepo 50 paisa? Kuka käski kirjoittaa SATYAMEV JAYTE yhdessä rupia 1970? Jälleen on mahdotonta havaita sielu fake valuutan tai erilaisia ​​tekniikoita testata valuutan esim. tv, lamppu, putki valoa. Vasco d Gama ja englantilaiset olivat osittain läpimurto Intiassa orja, mutta 2 h vuotta.Niinpä ainoa tarkoitus syvän tutkimus on tunnistaa ongelma keskuudessa kyläläisiä ja investoinnit 25 t kuukaudessa viime vuosikymmenen päättelee jokaisen sivun teokseni tilalle Ramayan, Mahabharat, raamattu, Kuran, Geeta ja se on historiallinen ihme sisällyttää kussakin kirjastossa. 
Ankkuri (15): - Mikä on ajankäytön hallinta? 
Divesh Bhatt: - 18 + h työskentelee 100% hyötysuhde on ajanhallinta. 
Maksut jatkuvat shri Bhatt ja se ei ole mahdollista tyhjentää ne hänelle. 
LOK ADALAT perii D K Bhatt vioittuneeksi Gunda. 


Ankkuri (16): - Olemme kuunnella, että ruokavalio on yli kaksinkertaiseen normaali ihminen. Silti olet nälkäinen, miksi? 
Divesh Bhatt: - Ennen kuin hän hallituksen työtä, olin Pappu PAHALWAN vuonna Vijay Health Club, Hoshangabad (MP).Afterword ruokavalio pysyi korkeana ja vanhan näköinen laitos on merkki tiedon lisäämiseen. Sachin Tendulkar teki vuosisadan vuosisatojen ajan, mutta silti nälkää juoksua, samalla tavalla minä kerätä tietoa. 
Ankkuri (17): - Tämä tarkoittaa sitä, juot paljon! 
Divesh Bhatt: - En ole juonut koko elämässäni. Olen myös en ole kiinnostunut nälkä seksiä. 
Ankkuri (18): - olet naimaton, pitäisi olla un uskottava. 
Divesh Bhatt: - Olen valmis kuuntelemaan rikkoja, ei faitfull, juoksija, syöjä, huijari, hullu, nonsence jne.. On jälleen huomata, että viivästyminen avioliitto perhesyistä ja BABAg ovat samat luokitusten mukaisesti. 
Ankkuri (19): - Mikä on tämä babababa? 
Divesh Bhatt: - clearks ovat kotipaikan Intiassa vuodesta British sääntö. Baba löytyvät vaellusreitti lähellä asemilla ottaa valmiin karvat kasvot. Nämä baba oli saada liiketoiminnan Dharma mutta ne kiinni väärentäminen kaksinkertainen rahaa. Nyt nämä Baban ovat reburying Babu n 1 st kuukauden päivä läpi välittäjänä insinööri aiheuttaa pitkän aikavälin menetys uskon mies baba & Babu. 
Ankkuri (20): - Olet antanut 5t, 5t, 12t, 11t korruptio jatko, passi, ulkomaan matka, koeaika, valtiot. bunglaw. olet sijoittanut 85h + 24h +125000 pullossa, 8500 / in patta, 70 +80 h Neel kemian, 20t + nano Rs. 10. Löysit 6t myynti kustannukset 13t hankinta-arvon cddeshmukh rajat viisi 3 rakas. Tässä 6t olet maksanut 3T ICICI Firozabad edelleen liiketoiminnan ja loput 3 t ota määritellä Dadra, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar ja Biowar linja stand 
Divesh Bhatt: - Kuten kerroin on kaksi varajäsentä työtä, joko nolla tai tiedät. En Vakuutan, että 11 vuoden insinööri työtä, en saanut edes rs 10 turmelemaan. En ansaitse mitään rahaa edes rs 5 työssäni ja kaikki laatua teokset olivat ilman lahjoitus. Yksi voi tarkistaa mittaus varausnumero 119 ja 120, että muistio 3500 / annetaan urakoitsijan minulle ei osana korruption mutta korvaus China Mobile ostaa Delhi arvoinen Rs 8500 /. Tämä urakoitsijan Pande (G must) esittää amerikkalainen tapa CSR + kannustin, mutta turhaan, koska syystä, että hän luennoi humalassa ja hän ehdotti myös sekoittaa kalkki kivi pieni määrä Kipsi tehdä vaihtoehtoinen sementin ja tehdä rakennustoiminnan alle edullisia laadukkaita. 
        Nyt yksi voi kuunnella tämän 3 L liikevaihto voi kulutettu osaksi 10 L käteisellä minun palkka ja lähes puolet määrästä ansaita myymällä näitä kohteita. Tämä summa ylittää 15 Lakh rupiaa ja nämä kastetaan investointi säästää Intiaan. 
        Nämä nimet ovat kuunteli noin rautatieasemilla, jossa löysin kolme uutta tulija kolikon liiketoimintaa, jossa yksi oli Lambu ja toinen oli TINGU. He kertoivat minulle käydä Internetissä nähdä 9 tuumaa riisi vetämällä kulhoon, jossa käsitellään 1 t crore, merkki otetaan 10 crore ennen lauantaita. Sanoin RP hota hi nahi hän, C hota hi nahi hän Gorakhpur on 3 päivää käynnissä junalla, tänään on maanantai .............! Lambu g sanoi aero kone kestää 6 tuntia, maksu kerätään sekillä .................! nyt Tingu G piti minua ZANDU. 
        Samoin menin Ajmer makkamadina Intian loputon käänteinen ostaa 2 pala 3 rakas rajat 5 15900 +16700 +22000 kulut.Kyseisessä valuutassa yksi rakas istui oli hölynpölyä syy. Mitenkään kaksi vanhaa vuotiaiden 65-70 vuotta, jossa yksi oli Bengali, joiden ystävyys oli 65 vuotta, asui Biover lähes 70 km päässä Ajmer, kutsui minua tulemaan. Kun pääsin kaupunkiin, he sanoivat meillä purchased12 kirjoja Munna Kabadi. Kaikki sisälsi matkapuhelinnumero kirjailija, kaipaamme kutsuttu kaikki. 6 pääsi minun jalka koska aamulla, kaksi rautatieasemilla ja kaksi linja-jalusta. Yksi tulla aero plane ja tulit 2 tuntia myöhässä. Meillä on ilo ottaa sinut SBI chowk. Nyt ilman turhia luentoja, olen nähnyt satoja dadar tyylistä valuutta, he kertoivat yhden rupia allekirjoituksella RA NA Malhotra voi myydä yhden palan Rs ZERO, kaksiosainen Rs ZERO kolme kpl Rs ZERO neliosaiset Rs 5 LAT käteistä mutta he unohtavat, että osapuoli ei ole olemassa. Sex asiantuntijat Call of Illahabad (UP) ja magneetti, lääkärin kehotusta HAJMOLA jauhe vetää riisi Jopa 9 tuumaa viime viikolla kaksi suun käärme Bulandshahar, laajan kenttätyön ja jatkuva tutkimus nonstop työ sai minut vain valtuutettu henkilö tehdä puhelinpalvelun mutta olen taas sekaisin löytää määrä kolikon mielessä yleisesti kyläläinen. Ryöstö magneetti kolikon vieressä järven insinööri, joka itse rakennettu, että punnan, jolloin kookos Yrityskauppa Rs 10 kahden riikinkukko, jäi puhelun indult ostaa sama ja adiwasi ryöstää sekoittaa minua, joka on MAYA. Oma jatkuva faller sekaisin, että Mayawati ei CM, hän löytyy Ganga-joen, mutta hän ei ole rahaa Laxmi Bai löytyy Jhansi Cantt. Rs. Hari patti. 
Ankkuri (21): - Olette voittaneet kolme useita poliiseja thana Thane, yksi puolestapuhuja käräjäoikeudessa, kaksi lääkäriä sairaaloissa, kaksi kyläläistä kadulla ja myös virkamiehet tehtävissään. Tämä viikoittain elpyminen vaatii sinua rikollinen Ipc 294 
Divesh Bhatt: - Kuten tiedätte, että olin johtaja ja valmistaja cum myyjä viileämpi ja Jalpari moottori ennen hallituksen insinööri, mutta vuokrasopimus loput finaced nimetty viikolla tyhmät. Poliisit beated minua ja syödään nenäni kuin Indira Gandhi, tunsin 20 näistä 19.Lääkärit nautti unelma minun kidni myynti. Tämä 16-vuotias LLB opiskelija haaveillut ja laskettu voitto lapsen myydä kameli rodun arabit ja kyläläiset olivat kotipaikka maya valtion UP. Nyt huomaa, voitanko tietokone myyntimies shop, vihannes myyjä auto, rikkoja tehtaan johtajat asuinpaikkansa cum pullo tuotantoyksikköä. Intia on pallo, liikkuvan pois radan, säästää muuten se laskee. En affraid 25 tyyppiä poliiseja, 50 tyyppi TI ja 5-10 sp-DSP suojaus on toinen asia muutenkin. 
Ankkuri (22): - Sinä rikkoi lukko toimiston ja LIG 07, H 18, G2, G35, F2 ja myös määritellä MIG II 36, HIG 378, 11 ei. Makan ja nosta wala bunglaw. 
Divesh Bhatt: - Olin vain välittäjänä aloittavat uuden toimistorakennuksen kohti sanallinen järjestyksessä piirin keräilijä.LIG 07 on temppeli kolikon liikemiehiä, H18 on piknik paikka tarina pari tuntia, G2 on asuinpaikka 2500 / rikkoja, G35 on kaksinkertainen lukittu eikä rikkoa kuin G38 ja lopuksi F2 on vain korvaus keräilijä isännöidä lukija ja seuraajia ja myös keskustan ryhmän syöminen. MIG36 ja 11 ei Makan tehdään SADA ja 378 on vuokra omistama bungalow. Hissi Wala Bunglow takana keräilijä bungalow on yhteisyritys unelma itseni puolestapuhuja KN Singh, joka rakennettiin uusi perustuslaki, jossa hän selittää IPC 448. 
Nykyään se on taas peritään Divesh Bhatt että hän puhuu paljon, mutta turhaan. 
Ankkuri (23): - Sinä sitoutua lehmä .................. 
Divesh Bhatt: - Cow löytyi jäljellä, mutta jos omistaja lehmän (poliisi) täyttää, hakkasi häntä paljon. 
Ankkuri (24): - Olet tehnyt jos 5 salmi ............... 
Divesh Bhatt: - Jos 5 on suora, se on tekemisissä 220 Arab summan rahaa. Jos SATYAMEV JAYTE eteen kirjoitetaan, se on tekemisissä 30 kp. Jos 1995 painettu, se on tekemisissä 1L dollarin ja jos aero plane tulee Crash me paljastaa tärkein levy, artikkeli voi maksaa 17725 K, mutta se on välttämätöntä olla läsnä haukkuva koira, että jotka syövät merkille sijaan lampaan ja käymälöiden sama. 
Ankkuri (25): - se koira ................ 
Divesh Bhatt: - koira kadulla syödään 15000 summan rahaa. Nyt sit & odottaa käymälä koira, koska hän purkaa vain rahaa. 

Ankkuri (26): - Tämä tarkoittaa sitoudut paljon, mutta turhaan. 
Divesh Bhatt: - In sykli kolikkopeli on politiikka vaatii tavaroita, jotka eivät ole käytettävissä ja jos jonkinlaista tavaroita löytyy markkinoilla lähellä Ganga joen, typerää henkilöt syyllistyvät paljon puuttuu siitä.Kaavat: n toimitus on muotoiltu tuhota koko järjestelmän, mutta kukaan ei ostaja. Kaikki elävät miehiä löytyy sykli tyhmä välittäjänä-testeri-rahoittaja-puolue, mutta puolue ei selviydy vihdoinkin. Rakas apina brändin miesten, ajatella, Rs 1 ei riitä ostaa lääkettä äiti. Rs 5 ei kykene riittävästi maitoa ostaa vauvalle. Kaksi ja puoli rupiaa ei voimassa rahaa. Rs 10 loisi kaksi riikinkukon ja Rs 100, jos sisältää kotka ei välttämättä toimi markkinoilla, koska valtava 4 koko. Emme voi laittaa lääkettä äidin 3 kg pullo ja aslso voi juoda vettä, että. Pullo ei ole passia Pakistanin ja jos otetaan ämpäri, voidaan kiinni salakuljetuksesta. Miksi tämä innokas ja nälkä?Tiedät, että puolet väestöstä on naisia ​​ja puolet heistä on lapsia. Se on politiikkaa englantilaiset olemaan hengissä Intiaan tottuminen Commonwealth, kriketti, sukupuoli, satt, kolikon ja pullo 20% työskentelee henkilöitä. ota kunnioittaa syvän tutkimukset muuten tuhoamme itsestämme. Tämä on tekemistä minun kirjoja. 
Nyt voimme testata tulosta julkisen tauon jälkeen. 
Ankkuri (27): - Nyt pyydämme viesti Intian kautta tällä foorumilla. 
Divesh Bhatt: - Jos haluat poistaa huhu rahaa sade, on vain vaihtoehtoja vaihtokaupassa järjestelmän tai suunnitella valuuttaa DK Bhatt kuva. Tämä aiheuttaa myös ratkaisun pimeää rahaa ja inflaflation kanssa taloudellista tasa-arvoa samoin. 
Ankkuri (28): - Mitkä ovat odotuksesi valtion läpi tällä foorumilla? 
Divesh Bhatt: - Koska Dantewada on Naxal alueella, se on must on poliisin suojeluksessa meille kaikille TEEN Murti. 
                                             VOLCABILIRY 
NÄYTE: - Ostaja kirjani, internetin käyttäjät, katsojat ja julkisen pakotetaan kolikon liiketoimintaa. 
ZHANDUBAM: - Mastermind of 6-8 henkilöä, kulut rahaa 
Ostaja: - ei saatavilla alasti Baba sitoutua 20 L 20. 
BOLOBABA: - ansaittu 6 L, vaatii Deshmukh setä. 
Säiliö Rampur: - Se on viimeisin luomus isäni. 
Potilaan Kolhapur: - Hakee twin-laatusuhde sade ei goooooo. Niitä täytyy siirtää Bareli Agra heti. Loput tiedot kyselyyn voi löytyy kirjoissani. 
                                            KYSELY 
1 - Vain unelma - Vain Rs. 1 intia ....... 
2 - Hobby - Keksit ja bolero 
3 - Draama - Tank draamaa SHOLEY elokuva 
4 - Ajoneuvot haaveillut - Xylo E 8 punainen & bolero m2dii 
5 - Movie - Daulat ki Jung 
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor 
7 - Gadi - Platina ATCT 
8 - Pakwan - khyali pulao 
9 - Election logo - Fati alusvaatteet 
10 - Eläinten - virtahepo ja rakas 
11 - Bird - riikinkukkonaaras & Eagle 
12 - Kuningas - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp Taylor 
13 - Doctor - Tortoise asiantuntija ASIM 
14 - Bark - Nano matka 
15 - Kirjat - 1. '90 Crore ki barsaat " 
                                                     2. "Asimit noto ki dhanwarsha" 

                                             CONLUSION 

       Foorumi kiistää kaikki syytteet yli kirjailija. Hän väittää pitää fyysistä ja henkistä työvoimaa raja parametrit tuotanto on laadullinen työ. Foorumi ehdottaa katsoja jättää kolikon peli heti ja tilauksia 09425636422 + 0992695795 kuin kaikki Intian puhelinneuvonta tahansa. Foorumi yrittää suojelupoliisi ryhmään ja tietää yksityiskohtaisesti toiminnan soita Randhir Prakashan ostaa kirjoja kirjailija. Kaikki oikeudet pidätetään by Ricepullers.in HELPLINE NO. : 09425636422, 09981011455 Sähköposti: dbdkbhatt39@gmail.com