Go to content Go to menu
 


HUNGARIAN

 

Top of Form

www.ricepullers.in
09425636422 + 09981011455
Én ezennel kihívást jelent minden, hogy nem vagyok egy chai wala vagy daruwala hanem gépészmérnök tapasztalattal a kutatás külföldi egy tucat könyvet írt, beleértve 90 crore ki barsaat & asimit noto ki dhanwarsha által közzétett Randhir Prakashan, Haridwar, ami áll az első helyet az ilyen típusú könyveket. Mellett egy évtizedes mérnöki munka tapasztalat és a doktori fokozatot közgazdaságtanból Biztos magam Zinda GANDHI. Gyártása több mint ezer palack, több mint száz üveg Gyárak és patta, cddeshmukh mindenféle megjegyzés, Neel kémiai, 1970 egyik rúpia érme 12 grammos súlya, és több száz ilyen tételek világosan jelzik, hogy a Kréta Hota hi nahi ő. A követelt nem elérhető és viva vers. Kérjük tiszteletére őszinte tanulmányok különben elpusztítja a saját, és a hogy a mobil számom 09425636422-09926395795 egy egész India segélyvonal valamennyi kapcsolódó kérdésben. Én magam Mérnök Divesh Bhatt gyártott 52 EIC palackok. Van több Rs. 5 JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kémiai, üveg töltő, 20, bagoly, az RS1 az 1964,82 és minden, beleértve RPLPNMPMMIRROR. Kérjük, látogasson weboldalak letölthető LOK ADALAT hindi és letölthető videó előtt, hogy ne hagyja hívást 09425636422 + 09926395795, hogy egy része a működési mentés India.

Mérnök Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-mail - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             Nyilvános fórum

A tények és az igazság a sugárzás tisztán képzeletbeli és minden hasonlít bármilyen formában, egy esemény.

A nyilvános fórum mai áldozat az író "90 crore ki barsaat" és "asimit Noto ki dhanwarsha közzétett Randhir Prakashan Haridwar. Ezek a könyvek egy teljesen új köveket az indiai könyvkiadás. Az író a közlöny mérnök Közegészségügyi Minisztérium Chhattisgarh kormány, de ő foglalkozik a palackban, érme, antik tárgyak és a tevékenységek, amelyek jogilag tiltott, bár a hobbija is a kutatás és, hogy valami újat az ő kutatási tapasztalattal külföldi . A nyilvános fórumon, hogy a díjat Shri Divesh Kumar Bhatt, mint a kritikus író.

                                            KRITIKUS író

Anchor (1): - Hellow és hai mindenki nézni LOK ADALAT / AAP KI ADALAT? EK MULAKAT élő és exkluzív a kedvenc csatorna. A mai áldozat Shri Divesh Kumar Bhatt, akik feltételezik, hogy a kritikus író, vagy bolond, aki írni az ostoba kérdésekkel.

Divesh Bhatt: - Jó reggelt mindenkinek az olvasók / nézők. Az én első kritika könyv'' 90 Crore KI BARSAAT "tartalma kutatók tudósok majd bevezetése az ügyet. Utószó tartalmaz szükségszerű eleme a kutatási módszertan és leírását a különböző érméket, miután a nagy része a felmérés. A hatalmas tartalmazza majom márka 1818 érme, Anna 1962, Gandhi érme, V. márka 20 Paisa, Fish márka egy rúpiát, Kedves márka öt rúpia, lovas márka érme és sokkal több gyűjtemény hírhedt érmék és sok módszer kivonat Satta száma és hihetetlen pénzt az eső . A következő fejezet a selymes világát le születési csodák HARJOD, első tojás fekete tyúk, tompított pénz, teknős 20 köröm, imli KA BANDA, kilenc pont centi bronz üveg hipnózis a fekete kurkuma, beszéd bagoly, rend megisten, arany gyár, értékesítése fehér Palash, biztosítás 90 tó, korlátlan pénzt eső vagyok RAM LALU Mamta képletek a hamisítás. Az utolsó része az értekezés tartalmazza az igazság, a csodák és a dátum bölcs gyűjteménye SATT számokat. A következő rész A komplexitás foglalt'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' kérdések a fent majd víziló 50 Paisa érme, az oroszlán és CHIND negyed Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 egy rúpiát, hirdetés VI, Victoria, negyedév Anna és sokkal többet átfedések és annak megállapítását, rablás és nyugdíjas értékesítők az adag üzlet, tartály drámája RAMPUT falusiak és a pletykák a pénz eső között falusiak. Utószó tartalmaztak HATTAJODI, SIYARSINGI, megfordul NUKH, tyúk gyilkos BHANWARMALI & GARUD és a tesztelés, tojás bagoly-pávatyúk és dynosour & töltés és roberry keresztül érme, üveg EIC 1818, láncszem rendszerek alapszabály 8 fémek Lebo, eszközök és Patta gyár, az alkalmazások az előleg mérnöki, rablás arany a kettős pénzt hat hónap és a foglalkoztatás, reklám újság mobil rablás, rablás E, E Hawala stb Az utolsó része az értekezés Satta számot megállapítja, hogy a követelt cikk érhető el, és a kereslet a rendelkezésre álló áru nulla. A másodpéldány áruk nem lehet gyártani magam más különben a vevő szintén nem áll rendelkezésre. léte a párt is egy álom, hogy a töltés nem lehetséges és nem kémiai létezik. Csak rablás és a pletykák, beleértve a mágnes és az ablak. Talán ez egy módja annak, hogyelpusztítani India teljesen keresztül eltérítése munkájával a nonprofit tevékenységeket. Áfa A fenti az első kutatási'' BAL PARYAWARAN'', PhD kutatási'''' UNICEF, a kutatás "Növekedés modellek", megjelenés alatt'' Tantra MANTRA'', "alkalmazáselőzetes mérnöki'','' társadalom és a social engineering'','' előre közgazdasági'','' előzetes rajz és alkalmazása'' stb én tényeket szolgálatában a társadalom.

Anchor (2): - Miért van szüksége, hogy írni sok, és több, mert a rendelkezés a jogdíj jövedelem egy jobb csomagot versek, történetek és általában könyveket? Mi a helyzet a zavar mellett az írás a bolondok?

Divesh Bhatt: - Én írni csak az igazat, és semmi baj az én értelme.Az engedély az írás hibák nem lehetett biztosítani a szüleim. Én engedelmeskednek a tények, az igazat, és azt csinálni, amit az említett, és hiszek tényeket. Nem tudok összegyűjteni 5-6 angol, matematika vagy a szociológia könyvek után szokatlan kiadvány + fordítás és biztonságos szex történeteket. A rendelkezés a jogdíj bevétel nem engedélyezi a munkáltatók, hanem az egyik lehet megjegyezni, hogy a könyv a világon, nem lehet több, értékesebb, mint egyetlen oldalt írtam. Ismét egy kihívás, hogy minden bizonyítani a mély tanulmányok, mint egy szokatlan, én leáll a további írás. Ez az oka, hogy nekem egy isten, hanem kőszobor a mulasztó vezetői, beleértve az Khandwa BABA, Puskar és lakói Koraput, KOTPAD és környéke ANDHAR Orrisa. Én finanszírozott két négy Wheeler nano autó + 2 motorkerékpár elősegítése a vak követői, és a kényelmet, hogy elérjék isten időben Diwali & EED.

Anchor (3): - Ön vádolják, hogy ismételje meg a kérdést, és azt is, hogy azt sugallják, 120 / - rablás után 250 / - kereső.

Divesh Bhatt: - Abban az időben a kiadvány az első könyv, én nem érhető el Indiában. Mentem külföldre, hogy a tésztát módja a kutatási tevékenységek, de ahogy visszatért Indiába, már láttam a teljes könyv által közzétett Randhir Prakashan, Haridwar as Levél a vezetőm KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Elfogadom, hogy nincs minőségi és mennyiségi eredményeként a másik változat a könyvsorozat. Ismét az egyik lehet megjegyezni, ha nem található ár-érték arány, visszatérek Rs.250 plusz Rs.120 egyenlő Rs. 370 az én 25t + ...........

Anchor (4) - a folyamat nómenklatúra a könyvek (TITLE) nem tudományos módon.

Divesh Bhatt: - A kapu a templom kapu hiányzik, és a majmok nem érhetők el Bandra. Ha én nem hamis, hogy javítsák az indiai kérjük hogy igaza van, nem engedelmeskednek? Ha én meg a "pénz nem esett az eső" nem azt kell eladni? Ha nem eladta, hogy a nyilvánosság is olvasni? Ha nem olvassa el, hogyan lehet végezni működés menteni India? Azt olvasni, és engedelmeskedett, de a csoport a rablók folyamatosan rumoring RP LP MP NM MP TÜKÖR, mint a történet galamb és DADI Wale BABA G. Legyen hazafi, akkor nem lépnek fel csak az igazságot, de az egyetlen isten is, a szünet után. LOK ADALAT állítja az író, hogy a kemény munka meghaladja a fizikai korlátokat eredmények A kimenet minőségét.

                                    EXTREME HARD WORKER

Anchor (5): - Kérjük, mondja el tiéd iskolai végzettség. Ön jogi író, vagy bolond? Mi a csúcsmodell?

Divesh Bhatt: - Nem állt az első helyen az iskola HSC egyidejűleg átkelés PPT "az alap minősítő engineering" majd AMIE (vezető technikus) és Bachelor of Arts is. Az engedélyt a munkáltatói megint álltam EGYETEM TOP közgazdász (aranyérem). Az alapvető minősítése oktató UGC NET & VYPM SLET bizonyítani magamnak, mint a jogi író, és ez az intenzitás felső a modell és a nano LS BS4 meg a fejsze, hogy elérjük a tetején. Én be a disszertációját "UNICEF'' állítva a gyermekek szexuális kizsákmányolása, mint dokumentumfilm fotó bizonyítja, de hiába miatt ismeretlen GAY koncepció a nő vezető. Azt is figyelmeztetett NITHARI CASE menteni gyermekek egy tucat ember életét, de senki sem hisz a hangom.

Anchor (6): - kérjük, tisztázza a gyermekek életét részletesen?

Divesh Bhatt: - ostoba tantrikus of dhamtari (Chattisgarh) nemcsak igénylőtől pénzt eső a kötelet, de a szó, a 25000 / - szintén készpénzben. Egy csapat 3 gyermek (kor között 10 év és 16 év) miatt gyilkosság egy 12 éves gyermek a lógó halálig követi a másik három gyilkosság következtében történő bővítése banda, mint egy tucat hírhedt bűnözők. A csoport nem érthető, hogy senki sem a vásárló, és minden olyan pletykák, de a kerületi pulish lőtt 302, 304 IPC és tedd a gyilkosok mögött a falon a Basta börtönbe közzétett hírek papírok. A végtelen lánc a bűnözés, ha tudtam megközelíteni őket - tudta megmenteni az életét közvetlenül egy tucat gyermek beleértve Jail látogatókat.Anchor (7): - Te magad részeg MCDOWELL 20:00 a indults majd NANO látogatása minták birka a 12 szám?

Divesh Bhatt: - köztisztviselők és bürokraták szokásos a korrupció az emlékek Mahatma Gandhi vagy PM, CM, BM stb jogtanácsosa VN Gadgil a mi egyetlen hölgy PM ex. Indira Gandhi végzett tízmillió Nos rendszer, beleértve tó és a tó meglepő öntés ugyanazon az idényen belül kell futtatni a rendszert a foglalkoztatás. Valójában beszélő politika a Nobel, de volt, vagy alábecsült vagy kiszivárgott Bearcats, így az egész csak papíron. Ugyanebben az összefüggésben DKBRY a városi és a vidéki emberek DRY célja, hogy mentse Indiába feldolgozóipar párhuzamos cikkek megtakarítás India külföldiek és angolok. Ilyen tevékenységek a keresete 5000 / a Bablu Sahu tulajdonosa max 100 mc fektetett felmérni az indiai rombolók jövedelmezőnek bizonyult egyszer, de akiknek a kedvezményezettek Tata Indica utazás vonat andhra orvosok eljárás a lopás egy tucat a rizs és a szegfűszeg szemek, a forgalmazókra boltban? Ezek ismét áldozatai ZHADI (377), és az ég, felkeresi eredményeket akiknek luxus, hihetetlen sem.

Anchor (8): - És hogyan csinálod, hogy kekszet BOLERO?

Divesh Bhatt: - Amikor szembe interjú a csoport a nem felnőtt defaulters a Dip pénz, azt tervezték, hogy megvásárolt Mahindra Bolero 48 munkaóra pl. A csütörtökön, így a menekülés a magam könyörög összege feletti HARI PATTI néhány perc alatt a reggeli.Mellesleg futottam meztelenül nélkül tükör a bal fehérnemű, eredeti és valódi készen állnak aukciós és GANJA csempészek várják a Skorpió. Ha a betörők is sikeres a cél, mégis vásárol Xylo E 8, csak egy mítosz. Keresse meg a listát keksz járművek nincs adat

HASZONGÉPJÁRMÛVEK személyi járművek

        alfa bolero

        gio Reva

        Navistar scorpio

        maxicab thar

        Genio verito

        Maximo Actyon

               Tourister elnöke
Korando, Kyron, Rexton, RODIUS, XUV 500 ZLX m2dicor hibrid
        Nyilvánvaló, hogy én vagyok a leginkább fejsze indiai Mahindra. Ezért javasoljuk, hogy vagy az arany kekszet, vagy hogy PAN (iku) A parancsnok korona nélkül fék, de végül, ha enni PARLE - Bolero a legjobb.
Anchor (9): - Azt kérjük, hogy kedvesen össze a felmérés, hanem egy hosszú memorandumot.
Divesh Bhatt: - Out of listájának 12500 mobil számok nevét és címét, én biztosítani, hogy mindenki defaulters kivéve Bajrang.
Anchor (10): - Hellow. ez a fickó Bajrang Baghel, az isten?
Bajrang: - Ez a tény, hogy a százezer ember által megkérdezett a tiszt és elvont nekem csak megtiszteltetés a világon, de az egyik lehet, vegye figyelembe, hogy a kései követője Anand Rajak - Mechanikus dupla futásteljesítmény érintése nélkül a motor elég hűséges. Másik közeli rá ügyvédje KN Singh nem legyőzni minden esetben, mivel a gyakorlatban.
Anchor (11): - Singh Saheb nem érhető el, de kérjük, mondja el nekünk az utat a rendszeres sikere az ügyvéd.
Divesh Bhatt: - Minden ember az üzleti életben is, ha vak ló barátok bruttó mit eszik? Én vagyok a tanácsadója cum fordítója Singh Saheb, aki a munkáltató egy tucat junior és a szolgák. Ez az ügyvéd egy applikátor az internet feletti, és több száz jogi könyvek. Először vesz esettanulmány követte idősek tanácsot beleértve Bilaspur és a Legfelsőbb Bíróság Lawers. Övé Suzuki autó-és motorkerékpár, ajándéka apósa és Hero Honda az én Nano biztosít kényelmet közeledik a tényt. Ő is kap lehetőséget, egy samsung laptop samsung ac kamara és a legtöbb a jegyzet lap amelyek vagy általam készített vagy jóváhagyott nekem. Tehát az összes döntések javára őt, a siker titka, de elveszi a teljes 100%-os díj előre, és nem lesz visszatérés a fizetendő díjak nyerni. Most néhány áldozatok állítják mulasztó vagy nem ownest de ő Wakil No. 1.
Ne hagyja ki BABA G KE PRAVACHAN de a szünet után.
         Writer állította idő hűtlen!
Anchor (12): - Veszel egy alvás am, kelj fel 10:00. Ahogy felkel a mobil lesz nonstop 12 + óra munka.
Divesh Bhatt: - Ez igaz, hogy én nem kap nyomán az utóbbi időben.Ez az oka annak, hogy az időm a hívás 9-12 óráig. Az egész Indiában segélyvonal számát a hátrányos helyzetű személyek 09425636422 + 09926395795. Ezek a számok találhatók levelemben pad, névtábla, hivatalos pecsét és az interneten facebook.com. Ezek a számok is fut a script az interjú. Én önkéntes segítők felmérés vezető + segítő + mezon már rendelkezésre állnak az én küszöbén. Mindent megtettem, sőt háztól házig minden olvasó, de egy kis tudás nagyon veszélyes, mint a története Abhimanyu. Ezért marad a mobil akár lemerült akkumulátor a hívó és saját számok mindig elfoglalt ebben a pillanatban. Van egy titkos Vodafone számos személyes használatra. Lehet tenni a szigorú érdekében engedélyt magam hogy mielőtt érme üzlet.
Anchor (13): - És mi az a végtelen következtetés? pl leírja India az álmod?
Divesh Bhatt: - Van egy csoport a mobil rablók enni 17000-83000 egy ügyfél, mint egy előre finanszírozás. Ők biztosítják a laptop ér Rs 6999, így azt DK Bhatt egy fél elme vásárolni ugyanezt Rs 15.000. A csoport azt állítja, még a megoldás bármilyen probléma beleértve az otthoni konfliktus Satta, gadadhan és a töltés egy pénzérme. Használnak E mail id, HDFC ellenőrzése és a modern létesítmények E zsákmányt. Három számban élő holttestet Geedam város Chattisgarh, UP képletek (arany) traktor specialista, Manoj Dammur Rs.2500, 1360-ben, és a mágnes parrarel rablás irányított, hogy írjak a mély. A legőszintébb ember india (Bhagwan g) azt mondja, a tucatnyi Jwellers fővárosában Chattisgarh lehet menekülni, mielőtt Diwali.
Anchor (14): - A vádolták a gondatlanság közmunka az Ön sub divizionális tiszt 2002-ben. Mad tiszt öngyilkos lett és SDO készült.Mi ez a dráma? Kapsz egy csinos fizetést 25 t havonta, és egy F típusú nagy bungaló. Miért elkövetni gondatlan munkában?
Divesh Bhatt: - A folyamat az egyetemes bizonyítéka hipotézisek szükséges rendőri ellenőrzés az útlevél. Abban a pillanatban, biztos a rendőrség, a város, Hoshangabad tartotta bennem alatt őrizetbe, 72 + óra. Ez volt az oka számomra távollét a munkából egy hétig vezetett egy ilyen magyarázat a sakk betörő vállalkozók azt állítja, a korlátozott elme indiánok. Ha egy tiszt lesz őrült égetés után egy értesítést, hogy nekem, vagy bárki próbál eszik kiosztott Zinda GANDHI és öngyilkos lesz, ez a zavar a rendszer. Ha idő állattartó vezeti a ciklus a vasúti pályán, vagy sétál platformon fél elme SDO vagy növényi eladónak bújik mögé a Piggeo automatikus (megajándékozott engem), mind következménye a rendszer.Érdekes megjegyezni, hogy a kutya nem ismeri a hátramenet járművekben. Mindent láttak a jármű előre fut, és csak azt a gyakorlatot, ugatás kapott az általuk a természetben. Az író a szokásos dobott kutyák fordított. Ő 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ilyen tevékenységek, de tekintetében a guru drone meg kell jegyezni, hogy a gyerekek a 19. század történetét hallgatta tejesember és majom, teknős és a nyúl, kedves és a teve, stb, de most egy nap a 21. században, hanem számítógépes és a technológia, kapnak gyakorlati képzést ablak, mágnes, a műtét és a hamisítás. Ki a DONGRE? Ki az elme az indiai rabszolga? Ki mondta, az szükségképpen a víziló 50 paisa? Ki mondta, hogy írjon SATYAMEV JAYTE egy rúpia 1970? Ismét lehetetlen felismerni az elme hamis pénz, vagy a különböző technikákat vizsgálati valuta pl. tv, izzó, cső fény. Vasco Gama d és az angolok is részben sikeres abban, hogy India rabszolga, de 2 óra években. Így az egyetlen célja az én mély kutatás a problémás között falusiak és a beruházás 25 t havonta az elmúlt évtizedben a következtetést vonja le minden oldalon a könyvem helyett Ramayan, Mahabharat, biblia, Kuran, Geeta és ez egy történelmi csoda, hogy tartalmazza minden könyvtárban.
Anchor (15): - Mi az időgazdálkodás?
Divesh Bhatt: - 18 + óra munka 100%-os hatékonyság időgazdálkodás.
Díjak továbbra is az Shri Bhatt, és nem lehetséges, hogy törölje őket tőle.
LOK ADALAT díjak D K Bhatt mint sérült GUNDA.


Anchor (16): - Már hallgatni, hogy az étrend több mint kétszerese egy normális ember. Még éhes, miért?
Divesh Bhatt: - Mielőtt a kormányzati munka, én Pappu PAHALWAN a Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Utószó étrend magas maradt és a régi keresi test jele gyarapítsa. Sachin Tendulkar készült évszázad évszázadok, de még mindig az éhség az fut, ugyanúgy én gyűjteni tudás.
Anchor (17): - Ez azt jelenti, hogy sokat iszik!
Divesh Bhatt: - nem ittam életemben. Én is nem érdekel a szex éhség.
Anchor (18): - ha nem házas, állítólag un hihető.
Divesh Bhatt: - Én kész vagyok meghallgatni mulasztó, nem faitfull, futó, evő, csaló, őrült, nonsence stb. Ez ismét észre, hogy a késedelem a házasság családi okok miatt, és BABAg azonos nómenklatúra.
Anchor (19): - Mi ez babababa?
Divesh Bhatt: - clearks van székhelye az indiai brit uralom óta. Baba találhatók gyalogút környékén állomások, amelyek readymade szőr az arcon. Ezeket a baba kezdtek üzleti Dharma, de elkapta hamisítása kettős pénzt. Most ezek a baba-k reburying Babu 1-jén a hónap a közvetítő mérnök okoz hosszú távú elvesztése a hit egy férfi Baba & Babu.
Anchor (20): - adtál 5t, 5t, 12t, 11t korrupció PhD, útlevél, külföldi utazás, próbaidő, kormányok. bunglaw. Ha befektetett 85H + 24 125000 palackban, 8500 / a PATTA 70 80 h Neel kémiai, 20t + Nano Rs. 10. Megtalálta 6t értékesítés költsége 13t beszerzési érték cddeshmukh cross öt 3. kedvesem. Ebben 6t fizetett 3t Icici Firozabad további üzleti és a többi 3 t kérem meg Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar és Biowar busz áll
Divesh Bhatt: - Mint mondtam, két helyettest a munka, vagy nulla, vagy tudja. Én ezennel kijelentem, hogy a 11 év mérnök feladata, nem tudtam még rs 10 a korrupció. Én nem keresnek pénzt, még rs 5 munkám és az én színvonalú pályamunkák érkeztek hiányában adomány. Lehet ellenőrizni mérés könyv száma 119 és 120, hogy a jegyzettömb a 3500 / adott vállalkozó nekem nem része a korrupció, de a kompenzációt a China Mobile vásárolt Delhiben érdemes Rs 8500 /. Ez a vállalkozó Pande (G must) illusztrálja amerikai módszer a CSR + ösztönző, de hiába, mégpedig azért, hogy előadásokat részegen azt is javasolta, hogy mix mészkő egy kis mennyiségű gipsz, hogy alternatív cement és hogy építőipari alatt alacsony költségű, kiváló minőségű.
        Most az egyik is figyelj, hogy ez a 3 L forgalmuk fordított, 10 L készpénz a fizetésem, és közel fele mennyiségű kereső értékesítési ezeket az elemeket. Ez az összeg meghaladja 15 százezer rúpiát, és ezek a tompított beruházás menteni India.
        Ezek a nevek hallgatta egyes vasútállomások, ahol találtam három új jövevény az érme vállalkozás, amelyben az egyik volt LAMBU és más volt TINGU. Azt mondták nekem, hogy látogassa meg interneten, hogy 9 inches rizs húzza tálban foglalkozik 1 t crore, token kell venni 10 crore előtt szombaton. Mondtam RP Hota hi nahi ő C Hota hi nahi ő, Gorakhpur 3 nap fut vonattal, ma hétfő van .............! Lambu g mondta aero repülőgép vesz 6 óra, a fizetés kell gyűjteni csekken .................! Most Tingu G kellene nekem ZANDU.
        Ugyanígy jártam Ajmer a makkamadina india a végtelen fordított vásárolni 2 db 3 kedves kereszt 5 15900 16700 22000 költségeket. Abban, hogy az árfolyam az egyik kedves ült volt az ostobaság oka. Bármilyen módon két régi évesek 65-70 év, amikor egy volt bengáli, akinek barátsága volt 65 éves, élt Biover mintegy 70 km-re Ajmer, hívott, hogy jöjjek. Ahogy elérte a várost, azt mondták, hogy purchased12 könyveket munna kabadi. Minden tartalmazott mobilszámát az író, mi hiányzik az úgynevezett minden.6 ért a lábam reggel óta, kettő a vasútállomás és a kettő a busz áll.Az egyik jön a aero sík és eljöttetek 2 órát késett. Ez a mi öröm, hogy Önt SBI chowk. Most kivéve felesleges előadások, láttam több száz Dadar stílusú valuta, azt mondták egy rúpiát figyelmét aláírt RA NA Malhotra lehet eladni egy darab R ZERO, két darab R ZERO három darab R ZERO négy darab RS 5 LAT készpénz de felejtsük el, hogy a párt nem létezik. Sex szakemberek hívja a Illahabad (UP) a mágnes, orvosi felhívását a HAJMOLA port húz rizs akár 9 hüvelyk a múlt héten, két száj kígyó Bulandshahar, széleskörű gyakorlati munka és a folyamatos kutatás és nonstop működő engem az egyetlen engedélyezett személy, hogy a segélyvonalat de én megint zavaros, hogy megtalálják a mennyiséget érme elme általános falusi. Rablás a mágnes érme a tó mellett egy mérnök, aki maga is legyártani, hogy fél kiló, így a kókusz üzlet üzleti Rs 10 két páva, nem fogadott hívás indult vásárolni az azonos, és adiwasi zsákmány zavaros nekem, aki MAYA. My folyamatos Faller zavaros, hogy Mayawati nem CM, ő talált Gangesz folyó, de ő nem a pénz, mint Laxmi Bai talált Jhansi Cantt. RS. hari Patti.
Anchor (21): - Ön verték három száma rendőrök Thana a Thane, egy ügyvéd a kerületi bíróság, két orvos a kórházakban, két falu az utcai és a tisztek irodában. Ez a heti fellendülés azt állítja, büntetőjogi IPC 294
Divesh Bhatt: - Mint tudod, hogy én egy menedzser és a gyártó cum eladó hűvösebb és Jalpari motor előtt, a kormány, hanem a mérnök bérleti többi finaced elemzi heti bolondok. A rendőrök beated engem és eated orrom mint Indira Gandhi, úgy éreztem, 20. a 19.Az orvosok élvezte az álom az én kidni értékesítés. Ez a 16 éves diák LLB álmodott és számított nyereség gyermek értékesítés teve verseny arabok és a falusiak székhelye maya állami UP. Most kérjük, vegye figyelembe fogom verni a számítógép eladó a boltban, a zöldség eladó auto, mulasztó gyár vezetők lakóhelyük cum üveg gyártási egységeket. India egy labda, gördülő ki a pálya, kivéve különben nem fog esni. Én affraid 25 típusú rendőr, 50-es típus TI és 5-10 SP-DSP óta védelem egy másik kérdés egyébként.
Anchor (22): - A tört zár az irodai és LIG 07, H 18, G2, G35, F2 is meghatározhat MIG II 36, HIG 378, 11. sz. makan és emelje Wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - Én csak egy közvetítő lépő új irodaház, mint egy verbális sorrendben a kerület kollektor. LIG 07 egy templom érme üzletemberek, H18 egy piknik hely egy történet egy pár óra, G2 a lakóhelye 2500 / mulasztó, G35-ben dupla záras hanem a törés, mint a G38 és végül F2 az egyetlen kompenzáció a kollektor a fogadó az olvasó, és követői, valamint a központ csoport eszik.MIG36 és 11 nem makan készülnek SADA és 378 a bérleti tulajdonú bungaló. Emelje Wala Bunglow mögött kollektor bungalow egy közös vállalat álma magam ügyvédje KN Singh, aki épített egy új alkotmány, amelyben elmagyarázza IPC 448.
Ma ismét terheli Divesh Bhatt, hogy beszél sokat, de hiába.
Anchor (23): - A elkövetni COW ..................
Divesh Bhatt: - Cow találtak maradt, de ha a tulajdonos a tehén (rendőr) találkozik, megverte sokat.
Anchor (24): - A elkövetni, ha 5-szoros ...............
Divesh Bhatt: - Ha az 5 egyenes, ez a kereskedőktől a 220 arab pénzösszeg. Ha SATYAMEV JAYTE írt előtte, ez egy foglalkozó 30 tc. Ha 1995 nyomtatott, ez egy 1 literes foglalkozó dollár és amennyiben a aero repülőgép szerencsétlenség lesz, ahogy leleplez a fő lemez, a cikk díja 17.725 K, de ez kell, hogy legyen jelen az ugató kutya, hogy akik esznek megjegyzés helyett birka-és latrina ugyanaz.
Anchor (25): - Az a kutya ................
Divesh Bhatt: - kutya az utcán evett 15.000 pénzösszeg. Most ül és várja, hogy a kutya WC, hiszen ő akkor kivonat csak a pénz.

Anchor (26): - Ez azt jelenti, hogy kötelezzék el sokat, de hiába.
Divesh Bhatt: - A ciklus érme játék ez egy politika megköveteli a terméket, amely nem áll rendelkezésre, és ha valamilyen áru található piac közelében Ganga folyó, az ostoba emberek elkövetni sok hiányzik, hogy. A képletek a szállítási fogalmazták meg, hogy elpusztítsa az egész rendszer, de senki sem a vásárló. Minden élő emberek találnak a ciklus bolond-közvetítő-teszter-finanszírozó fél, de fél nem éli túl végre. Kedves majom márka férfi, gondolom, R 1, nem elegendő ahhoz, hogy megvásárolja a gyógyszert az anya. Rs 5 nem képes elegendő mennyiségű tejet vásárlás a baba. Két és fél rúpiát nem érvényes pénzt. Rs 10 megalapítja két páva és R 100, ha tartalmazza a sas nem fut a piacon, mivel a hatalmas 4 méretben. Nem tudunk gyógyszert az anya 3 kg-palackot, és aslso nem iszik vizet, hogy. A palack nem útlevél Pakisztán és ha azt a vödör, lehet fogott csempészet. Akkor miért ez a lelkes és az éhség? Tudod, hogy a fele a lakosság és nők fele gyermek. Ez a politika az angolok, hogy nem éli túl India szoktassuk nemzetközösség, krikett, szex, satt, érme és üveg a 20%-os dolgozó személyek. kérjük tiszteletére őszinte tanulmányok különben el fogja pusztítani magunkat. Ez a következtetés a könyveimet.
Most próbára eredményét nyilvánosságra a szünet után.
Anchor (27): - Most kérlek, idézve egy üzenetet, hogy az indiai keresztül ezen a fórumon.
Divesh Bhatt: - Vegyük le a pletyka a pénz eső, már csak alternatívák barter rendszer vagy tervezni a valuta DK Bhatt fotó. Ez is okozhat megoldást fekete pénz és inflaflation a gazdasági egyenlőség is.
Anchor (28): - Mik a várható kormányzati e fórumon keresztül?
Divesh Bhatt: - Mivel Dantewada egy Naxal kerületben, akkor kell, hogy rendőri védelem mindannyiunk Teen Murti.
                                             VOLCABILIRY
MINTA: - Vevő könyvemet, internetezők, a nézők és a közönség kénytelen érme üzlet.
ZHANDUBAM: - Mastermind A 6-8 fő, költségek pénz
Vevő: - Nem elérhető naked BABA elkövetni 20 L 20.
BOLOBABA: - Szerzett 6 L, követeli, Deshmukh nagybátyja.
Tank Rampur: - Ez az utolsó létrehozása az apám.
Beteg Kolhapur: - keresés két arány eső nem goooooo. Szükség van rájuk, hogy át Bareli Agra azonnal. Külföld részleteket a kérdőív megtalálható a könyveimben.
                                            KÉRDŐÍV
1 - csak álom - Only Rs. 1 india .......
2 - Hobby - Biscuits Bolero
3 - Dráma - Tank dráma SHOLEY film
4 - Járművek álmodott - Xylo E 8 piros és bolero m2dii
5 - Film - Daulat ki Jung
6 - Hero '- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - Választási logo - Fati fehérnemű
10 - Animal - Víziló és kedves
11 - Bird - pávatyúk & Eagle
12 - King - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor
13 - Doctor - Tortoise szakember ASIM
14 - Bark - Nano utazás
15 - Könyvek - 1. '90 Crore ki barsaat "
                                                     2.. "Asimit Noto ki dhanwarsha"

                                             CONLUSION

       A fórum tagadja a vádakat az író. Azt állítja, hogy a fizikai és szellemi munka a határ paraméterek kibocsátás több minőségi munkát. A fórum azt javasolja a nézőt, hogy elhagyja az érme játék azonnal és megrendelések 09425636422 + 0992695795, mint az összes indiai segélyvonal bármely ügyben. A fórum megpróbálja rendőri védelem a csoport, és tudni, hogy a részleteket a cselekvés hívja Randhir Prakashan vásárolni könyvet az író. Minden jog fenntartva Ricepullers.in SEGÉLYVONAL NO. :