Go to content Go to menu
 


Javanese

 

Top of Form

www.ricepullers.in
0425636422 + 09981011455
Aku dokumen tantangan kanggo kabeh sing aku ora wala chai utawa daruwala nanging mechanical engineer gadhah pengalaman saka riset ing manca negara kanthi rolas buku ditulis kalebu 90 crore ki barsaat & asimit noto Ki dhanwarsha diterbitake dening Randhir Prakashan, Haridwar, kang wis ngadeg ing nomer siji ing posisi kuwi jinis buku. Jejere dasawarsa ing engineer pengalaman Proyek lan jurusan ekonomi doktoral ing manawa aku sing Gandhi ZINDA. Manufacturing saka liwat ewu saka gendul, luwih saka satus saka botol pabrik lan patta, cddeshmukh kabeh cathetan jinis, neel kimia, 1970 siji rupee duwit receh 12 gram nimbang lan atusan kuwi cetha item sing nunjukaké kreta kanggo hota woy nahi iku.Sing nuntut punika kasedhiya & Viva ayat. Mangga kaurmatan sandi pasinaon jero digunakake kita bakal numpes dhiri kita lan nggawe sandi seluler nomer 09425636422-09926395795 lan kabeh India helpline kanggo kabeh prakara sing ana hubungane.Aku dhewe Engineer Divesh Bhatt diprodhuksi 52 eic gendul. I have salib Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kimia, botol pangisi daya, 20, Manuk hueg, Rs1 saka 1964,82 & kabeh kalebu RPLPNMPMMIRROR. Monggo ngunjungi situs web download ADALAT LOK ing Hindi lan ngundhuh video sing sadurunge ora kanggo kantun telpon 09425636422 + 09926395795 dadi bagean saka operasi Simp India.

Engineer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-layang - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Pengacara K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             Public Forum

Kabeh bukti lan bebener iki Broadcast iku sejatine sifate maye lan sing meh podo wae Format minangka kedadean.

Ing forum umum dina korban punika Panyerat saka "90 crore ki barsaat" lan "asimit noto Ki dhanwarsha diterbitake dening Randhir Prakashan haridwar. Buku iki nggawe watu anyar Publishing India.Panyerat punika engineer Gazette ing Departemen Public Health of Chhattisgarh pemerintah nanging tawaran ing botol, duwit receh, Antique item lan aktivitas kang sah dilarang; sanajan kang hobby sing riset lan nindakake bab ingkang anyar karo kang pengalaman riset ing manca negara . Ing Public Category iku kanggo ngisi Shri Divesh Kumar Bhatt minangka writer kritis.

                                            Kritis Writer

Mancep (1): - Hellow & Hai kanggo saben nonton LOK ADALAT / AAP Ki Ek ADALAT MULAKAT urip lan eksklusif ing Saluran sing paling disenengi?. Dina korban sing Shri Divesh Kumar Bhatt, sing mestine dadi writer kritis utawa wong gemblung kanggo nulis ing prakara kang gemblung.

Divesh Bhatt: - Good morning kanggo kabeh nonton / pamirso. Ing kawitan ngritik buku'' 90 crore Ki BARSAAT "isi ana riset nganti sarjana dening introduksi kanggo ing prakara. Afterword iku ngandhut unsur perlu saka methodology riset lan gambaran saka macem-macem dhuwit recehan sawise sisih ageng ing survey. Kang ageng kalebu kethèk account taun 1818 nganti duwit receh, Anna saka 1962, gandhian duwit receh, Sun account 20 paisa, fish account siji rupee, Dear account limang rupee, Horse duwit receh account & koleksi kathah luwih jahat dhuwit recehan lan akèh cara kanggo extract nomer Satta gawe gumun lan dhuwit udan . bab sabanjuré klebu silky donya mudhun saka lair, kaelokan saka HARJOD, pisanan saka endhog pitik ireng, Dipped dhuwit, tortoise 20 kuku, IMLI Ka BANDA, sangang titik lima inci tembaga kaca, hypnotism dening ireng kunir, ngandika Manuk hueg, supaya kulaGusti, emas pabrik, sade saka putih PALASH, insurance saka 90 Lake, Unlimited dhuwit udan am RAM LALU MAMTA formula saka forgery. bagean pungkasan saka theses ngemot udjute kaelokan lan tanggal wicaksana kempalan SATT nomer. Ing sisih sabanjurésaka kerumitan klebu ing'' ASIMIT NOTO Ki DHANWARSHA'' ing prakara iku ndhuwur nganti dening 50 hippopotamus paisa duwit receh, singa lan CHIND waktu Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 siji rupee, iklan VI, Victoria, waktu Anna lan akeh liyane babagan duplikasi lan identifikasi, rampokan lan pensiun saka salesmen jatah toko, tank drama RAMPUT saka desa lan uga gosip dhuwit udan antarane desa. Afterword ngandhut sing HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, pitik BHANWARMALI pembunuh & GARUD lan menehi testing, endhog saka Manuk hueg-peahen lan dynosour & pangisian daya lan roberry liwat duwit receh, botol taun 1818 eic, chain pranala rencana, penegakan 8 logam, Lebo, utensils & Patta pabrik, aplikasi saka engineering advance, rampokan ing emas liwat ping dhuwit ing nem sasi lan ing Employment, iklan ing warta kertas saka seluler rampokan, E rampokan, E HAWALA etc bagean pungkasan ing tesis ngandhut Satta nomer ateges sing artikel punika nuntut kasedhiya lan dikarepake ing barang kasedhiya punika nil. lan barang duplikatuga ora diprodhuksi dening aku liya digunakake ing bakul uga ora kasedhiya. orane partai uga ngimpi apa daya punika sanadyan bisa utawa kimia ana. Ana mung gosip rampokan lan kalebu sembrani lan jendhela. Mbok iku cara numpes India rampung liwat pangalihan saka labors menyang nirlaba aktivitas. Excluding ing ndhuwur sandi kawitan riset'' BAL PARYAWARAN'', PhD riset'''' UNICEF, research paper 'wutah model ", ing publikasi'' TANTRA Mantra''," aplikasi saka advance engineering'','' masyarakat lan sosial engineering'','' advance ekonomi'','' advance drawing lan aplikasi'' etc iku kanyatan ing layanan ing masyarakat.

Mancep (2): - Yagene kowe padha sing kanggo nulis akeh liyane lan wiwit panentu saka income Royalty punika paket luwih apik ing Poems, crita lan ing buku umum? Apa sing cilik saka gangguan loro kang nulis ing wong punggung?

Divesh Bhatt: - aku nulis mung bebener lan lepat ing raos. Ing ijin saka nulis ing kasalahan bisa ora bakal diwenehake dening sandi tuwane. Aku ngrungokake kanyatan ing, nganggo bebener lan aku apa ngandika lan pracaya ing kanyatan. Aku melu kanggo ngumpulake Inggris 5-6, matématika utawa Sociology buku nganti dening mboten umum publication + agensi lan ora aman jinis crita.Ing panentu saka Royalty income ora dileksanakake dening sandi juragan nanging siji uga sing Wigati sembarang buku ing donya ora bisa terkenal liyane saka Kaca sembarang siji ditulis dening kula.Maneh iku tantangan kanggo kabeh mbuktekaken sandi pasinaon jero minangka mboten umum, aku bakal mungkasi nulis luwih. Sing alesan kanggo wis allah tinimbang watu reco dening Managers defaulter kalebu Baba saka KHANDWA, PUSKAR lan desa ing KORAPUT, KOTPAD lan sakcedhake ANDHAR ORRISA. Aku dibiayai loro papat Wheeler nano mobil + 2 Pit motor kanggo nggampangake sandi pandherekipun wuta lan penak menyang tekan Gusti ing wektu DIWALI & EED.

Mancep (3): - Sampeyan disalahake kanggo mbaleni prakara lan uga kanggo suggest / 120 - rampokan sawise 250 / - entuk.

Divesh Bhatt: - ing wektu publikasi saka kitab kapisan, aku iki kasedhiya ing India. Aku lunga menyang manca negara kanggo ndeleng cara antuk giliran saka aktivitas riset nanging aku bali menyang India, aku wis ndeleng sandi mboten pepak buku diterbitake dening Randhir Prakashan, Haridwar minangka ngirim sandi Pandhuan NISHAD KL (BHAIRAMGADI). Aku nampa ing lack of kualitas lan jumlahe, ngasilaken menyang liyane edition ing seri buku. Siji maneh uga Wigati yen ora ketemu nilai dhuwit kanggo, aku bakal bali Rs.250 Rs.120 plus perangan kang adil Rs. 370 saka 25t + ...........

Mancep (4): - Ing proses nomenclature ing buku (TITLE) ora cara ngelmu.

Divesh Bhatt: - Jembatan pasamuan ing gapura iki ilang lan kethek sing kasedhiya ing BANDRA. Yen aku palsu kanggo nambah India kanggo Monggo tengen, aja padha ngrungokake? Yen aku Nulis 'dhuwit ora bisa rained' boten iku bakal ngedol? Yen ora bisa selled cara umum bisa maca? Yen ora bisa maca cara bisa tumindak operasi Simp India? Padha maca lan obeyed nanging klompok robbers wis terus-terusan rumoring RP LP MP nm MP minangka pangilon ing crita lan Doro Dadi WALE Baba G. Aja Patriot, kita ora bakal ngadhepi mung bebener nanging Allah mung uga, sawise break. LOK ADALAT claims ing Panyerat sijine karya ing hard ngluwihi kang fisik watesan kasil sing kualitas saka output.





                                    Nemen Hard buruh

Mancep (5): - Mangga marang kita Yours pendidikan kualifikasi.Menapa writer legal utawa wong gemblung? Apa model ndhuwur?

Divesh Bhatt: - Aku ngadeg ing posisi kapisan ing sekolah ing HSC, bebarengan nyebrang PPT 'dasar qualifier saka engineering' nganti dening AMIE (senior Teknisi) & Bachelor of Arts sarta. Ing ijin saka juragan aku maneh jumeneng Universitas Top ing ekonomi (medali emas). Ing kualifikasi dhasar saka Dosen UGC NET & VYPM SLET mbuktekaken dhewe minangka writer Hukum lan kakiyatan saka ndhuwur model lan nano ls BS4 ditetepake ing cleaver kanggo tekan ing ndhuwur. Aku wis kirim sandi ing tesis "UNICEF'' ngakoni anak seksual ekploitasi minangka bukti dokumen foto nanging muspra amarga dingerteni homo konsep dening sandi Pandhuan wong wadon. Aku uga dielingake NITHARI cilik kanggo nyimpen anak karo rolas saka gesang nanging oleh pracaya sandi swara.

Mancep (6): - please njlentrehake gesang ing bocah kanthi rinci?

Divesh Bhatt: - gemblung TANTRIK saka dhamtari (chattisgarh) ora mung claimer dhuwit udan liwat tali nanging sawijining dealing ing 25000 / - uga ing awis. Gugus 3 anak (umur antarane 10 y 16 y) Rajapati disababaké saka 12 taun anak minangka nggandhol ampe mati dening liyane nganti paten pinaten telu asil menyang expansion of Gang minangka rolas saka jahat kriminal. Klompok mboten mangertos sing oleh iku bakul lan kabeh gosip nanging pulish distrik murub 302, 304 IPC lan sijine ing murderers konco tembok saka kunjara bastar minangka diterbitake ing warta makalah. Ing chain telas saka angkara, yen aku bisa kanggo pendekatan wong - bisa nyimpen gesang ing langsung saka rolas saka anak kalebu kunjara pengunjung.



Mancep (7): - Sampeyan dhewe tahap MCDOWELL 8 PM indults ngiring dening Nano ring conto karo mutton 12 nomer?

Divesh Bhatt: - Public abdi lan Birokrat ana habitual saka corruption ing pengeling-eling saka Mahatma Gandhi utawa PM, cm, BM etc ing Advisor legal VN Gadgil kita mung Lady Ex AM. Indira Gandhi digawa sepuluh Million Inggih rencana kalebu blumbang lan Lake karo ngagetne saka pouring padha ing mangsa kanggo mbukak sistem saka Employment. Bener ngandika ing privasi ana Nobel nanging iki salah siji underestimated utawa trocoh ing bearcats, saéngga kanthi ing makalah mung. Ing padha DKBRY wahana kanggo kutha lan garing kanggo wong deso yakuwi kanggo nyimpen India dening Manufaktur duplikat artikel nyimpen India dening wong njaba negoro lan Englishmen. Bab iki aktivitas sing entuk saka 5000 / saka bablu Sahu pemilik 100 max MC nandur modhal kanggo survey ing destroyers India mbuktekaken duwe bathi sapisan nanging tiyang ingkang ahli waris saka Tata INDICA lelampahan dening Sepur dening Andhra Doctors nerusake sing nyolong saka rolas saka beras lan clove pari-parian saka toko merchandiser? Padha maneh korban saka ZHADI (377) lan langit kunjungan menyang asil tiyang kemewahan, ora ana sing gawe gumun.

Mancep (8): - lan piye kabarmu njupuk roti ing BOLERO?

Divesh Bhatt: - Nalika aku ngadhepi Interview menyang klompok non defaulters diwasa ing daptar acara Artha, padha ngrancang kanggo dituku Mahindra Bolero ing 48 apa jam conto. ing ana kasil sing uwal saka dhewe dening ngemis liwat jumlah HARI PATTI ing sawetara menit kanggo nedha isuk. Miturut cara aku mlayu wuda tanpa pangilon lan jeroan ngiwa, asli lan genuine siyap kanggo lelangan lan GANJA smugglers sing diundang karo Scorpio. Yen burglars ana kasil sing ing goal, aja padha tuku Xylo E 8, punika mitos. Mangga golek dhaptar biscuit kendaraan kanggo n.a.





Commercial kendaraan pribadi Kendaraan

        Alfa bolero

        gio reva

        navistar scorpio

        maxicab thar

        genio verito

        maximo actyon

               tourister ketua
korando, kyron, rexton, rodius, xuv 500 lan ZLX m2dicor Sato
        Cetha sing aku paling cleaver India Mahindra. Dadi wis menehi saran salah siji kanggo njupuk roti emas utawa kanggo njupuk telusur (iku) ing Panglima tanpa makutha rem nanging pamungkas yen mangan PARLE - BOLERO punika paling apik.
Mancep (9): - Sampeyan dijaluk kanggo kindly ngringkes survey ing tinimbang sing Memorandum dawa.
Divesh Bhatt: - Metu saka dhaptar 12500 seluler nomer karo jeneng lan alamat aku asuransi sing kabeh defaulters excluding bajrang.
Mancep (10): - Hellow. iki wong iku BAJRANG Baghel, ing Gusti?
Bajrang: - Iki kasunyatan saka lakh wong nliti dening pejabat lan abstracted kula ing pakurmatan mung ing donya, nanging uga siji Wigati sing pungkasan iku kang melu Anand Rajak - mekanik kang kaping pindho biaya tanpa nutup engine iki cukup setya. Liyane cedhak saka wong pengacara KN Singh durung asor ngono wae awit kang laku.
Mancep (11): - Singh Saheb punika kasedhiya nanging dhisik marang kita cara kang biasa sukses saka pengacara.
Divesh Bhatt: - Saben wong ing bisnis iku wuta yen jaran kanca reged apa ngirim wong mangan? Aku Advisor lan translator saka Singh Saheb, sing ing juragan saka rolas saka cilik lan abdi. Iki minangka pengacara applicator internet ing keluwihan lan atusan hukum buku. Ing kawitan kang njupuk cilik sinau nganti dening seng luweh tuwo maringi pitutur kalebu Bilaspur lan Supreme Pengadilan lawers. Panjenenganipun ndarbeni Suzuki mobil lan Pit motor, hadiah dening rama ing hukum lan pahlawan Honda karo Nano nyedhiyakake penak nyedhak ing kasunyatan. Uga njaluk fasilitas saka Laptop Samsung Samsung karo AC kamar lan paling kang sheet cathetan sing salah siji disiapake dening kula utawa disetujoni dening kula. Mangkono kabeh pancasan ing sih saka wong iku rahasia saka sukses nanging njupuk kabèh 100% Fees in advance lan ana kasempatan saka bali saka Fees amarga menang. Saiki sawetara korban pratelan defaulter utawa non ownest nanging iku WAKIL 1 No.
Aja kantun Baba G PRAVACHAN Ke nanging sawise break.
         Writer nyariosaken wektu mismanagement!
Mancep (12): - Sampeyan njupuk aktif ing WIB, tangi am 10. Nalika sampeyan tangi ponsel nemu nonstop 12 + h digunakake.
Divesh Bhatt: - Iki bener kang aku njaluk tangi akhir-akhir iki. Iki alesan sing sandi wektu telpon kanggo 9 12 am. Ing kabeh saka India helpline nomer kanggo disadvantaged wong iku 09425636422 + 09926395795. Iki nomer sing ditemokaké ing huruf dialpad, jeneng plate, pejabat segel lan uga internet facebook.com. Iki nomer uga aktif ing script saka Interview. I have volunteer helpers ing survey lan pembalap + Helper + meson sing wis kasedhiya ing doorstep. Aku upaya sandi paling apik malah lawang kanggo lawang layanan kabeh nonton nanging kawruh sethitik punika cekap mbebayani minangka ing crita ABHIMANYU.Mulane aku tetep ing seluler nganti baterei kari sethithik saka panelpon lan nomer tansah sibuk ing wayahe. Aku duwe rahasia Vodaphone nomer pribadi. Kita sijine Panggonan supaya sing kuat kanggo njupuk ijin saka dhewe sadurunge ngetik menyang duwit receh bisnis.
Mancep (13): - lan apa sing kesimpulan telas? EG njlèntrèhaké India ing ngimpi?
Divesh Bhatt: - Ana klompok seluler robbers mangan 17000 83000 kanggo saben customer minangka kanggo advance finance. Padha njamin a laptop, worth 6999 Rs, supaya ora DK Bhatt iku atine separo kanggo tuku padha kanggo 15000 Rs. Klompok malah claims solusi apa wae kalebu jenis masalah asal konflik, Satta, gadadhan lan daya saka duwit receh. Padha nggunakake E-mail id, HDFC mriksa lan kabeh sing modern fasilitas saka E LOOT.Nomer telu ing urip mati ing badan Geedam kutha Chattisgarh, munggah formula (emas) saka traktor specialist, Manoj Rs.2500 Dammur, 1360 ing sembrani lan rampokan parrarel langsung kula kanggo nulis ing jero. Wong paling jujur ​​ing India (Bhagwan g) pangandikane Sang rolas saka Jwellers ing ibukutha chattisgarh bisa uwal sadurunge diwali.
Mancep (14): - Sampeyan padha daya saka teledor ing umum karya dening tataran divisional pejabat ing 2002. A mad pejabat kakuwatan nglalu lan SDO dadi digawe. Apa iki drama? Sampeyan njaluk gaji nggantheng saka 25 t saben sasi lan F Tipe amba bungalow. Apa kowe tundhuk teledor ing karya?
Divesh Bhatt: - Sajrone proses universal bukti hipotesis required polisi verifikasi kanggo passport. Ing Komisioner wayahe polisi, kutha, Hoshangabad katahan kula ing ditahan kanggo jam 72 +. Iki ana alesan kanggo kula anané saka kanggo minggu ngasilaken menyang kuwi katerangan ing Sekak karo burglar kontraktor claims pikiraning winates saka wong-wong India. Yen dadi pejabat dadi mad sawise diperlokaké a kabar kanggo kula utawa sopo wae nyoba mangan pangan allotted kanggo ZINDA Gandhi lan sarujuk lampus, punika ing gangguan sistem. Yen seng njogo gawang wektu drive kang siklus ing alur utawa trek mlaku ing platform karo setengah SDO pikiran utawa bakul sayur-sayuran kurang awake konco otomatis Piggeo (dinten dening kula), kabeh akibat saka sistem. Sampeyan menarik kanggo Wigati sing asu ora menowo kang pindah mbalikke ing kendaraan. Padha katon kabeh kendaraan ing nerusake mlaku mung lan laku kang barking wis tak dening wong-wong mau ing alam. Panyerat punika habitual saka mbuwang asu ing mbalikke. Dheweke wis 15 taun kanggo pengalaman kuwi aktivitas nanging ing gati ing rama guru mbengung iku kanggo Wigati yen anak saka 19 abad th mirengke crita milkman lan kethèk, tortoise lan terwelu, dear lan Onta etc nanging saiki dina ing abad 21st tinimbang komputer lan teknologi, lagi nyedhak latihan praktis saka jendhela, sembrani, surgery lan forgery. Sapa sing DONGRE? Sapa sing mastermind of India budhak? Sapa sing matur marang kudu saka hippopotamus ing 50 paisa? Sapa marang kanggo nulis JAYTE SATYAMEV ing salah siji saka rupee 1970? Maneh iku mokal kanggo ndeteksi mastermind ing palsu itungan utawa Techniques liyane Testing itungan conto TV, bohlam, tabung cahya. Vasco d Gama lan Englishmen padha sebagian sukses ing nyedhak India budhak nanging ing 2 h taun. Sang waé mung saka jero riset iku kanggo ngenali masalah antarane desa lan investasi saka 25 t saben sasi saka pungkasan dasawarsa ateges saben kaca saka buku kanggo ngganti RAMAYAN, MAHABHARAT, Kitab Suci, KURAN, Geeta lan iku Ajaib sajarah nambahi ing saben perpustakaan.
Mancep (15): - Apa ing Manajemen wektu?
Divesh Bhatt: - 18 + h nggarap 100% efficiency punika Manajemen wektu.
Biaya sing terus ing Shri Bhatt lan ora bisa mbusak mau dening wong.
LOK ADALAT biaya D K Bhatt minangka rusak GUNDA.


Mancep (16): - Kita ngrungokake sing diet luwih saka kaping pindho saka wong normal. Sampeyan isih luwe, ngapa?
Divesh Bhatt: - Sadurunge ngetik menyang pemerintah Proyek, aku PAPPU PAHALWAN ing Vijay Health Tani, Hoshangabad (MP).Afterword diet tetep dhuwur & lawas looking daging iku tandha saka nambah kawruh. Sachin Tendulkar digawe saka abad abad nanging isih keluwen kang lumaku, ing cara aku ngumpulake kawruh.
Mancep (17): - Iki tegese sampeyan ngombe kathah a!
Divesh Bhatt: - aku ora tahap ing kabeh gesang. Aku uga am ora kasengsem ing keluwen jinis.
Mancep (18): - sampeyan jomblo, mestine dadi un believable.
Divesh Bhatt: - aku siap ngrungokake defaulter, ora faitfull, tukang mlayu, eater, cheater, mad, nonsence etc. Iku maneh kanggo sok dong mirsani yen wektu tundha ing marriage amarga alasan kulawarga lan BABAg iku podho rupo nomenclatures.
Mancep (19): - Apa iki babababa?
Divesh Bhatt: - clearks ana domicile India wiwit Inggris aturan. Baba sing ditemokaké ing footpath cedhak stasiun gadhah readymade pasuryan rambut. Iki Baba padha nyedhak bisnis Dharma nanging padha kejiret forgery kang kaping pindho dhuwit. Saiki iki kang bakal Baba reburying babu iku 1 dina St saka sasi liwat mediator saka engineer nyebabake long term mundhut saka iman manungsa ing Baba & babu.
Mancep (20): - Sampeyan wis diwenehi 5t, 5t, 12t, 11t corruption kanggo PhD, passport, manca lelampahan, wektu uji cobo, Govt.bunglaw. sing nandur modhal 85h + 24h +125000 ing botol, 8500 / ing PATTA, 70 +80 h ing neel kimia, 20t + nano ing Rs. 10.Sampeyan ketemu 6t sade biaya saka 13t tuku Nilai cddeshmukh salib limang 3 dear. Ing 6t sampeyan mbayar 3t kanggo icici firozabad kanggo luwih bisnis lan liyane 3 t please netepake Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar lan Biowar bis ngadeg
Divesh Bhatt: - kaya aku marang ana rong alternates saka karya, salah siji utawa nul ngerti. Aku dokumen wara-wara kang 11 taun iku Proyek engineer, aku durung njaluk malah RS 10 minangka corruption. Aku ora entuk dhuwit wae malah RS 5 ing Proyek lan kabeh sandi kualitas padha dienggo ing anané saka sumbangan.Siji bisa mriksa Takeran nomer buku 119 & 120 kanggo sing nganggo notepad saka 3500 / kaparingaken déning contractor kanggo kula ora minangka bagean corruption nanging rugi China seluler dituku ing delhi worth Rs 8500 /. Iki Pande contractor (G kudu) nggambaraké Amérika metode ingkang CSR + nyurung nanging muspra amarga alasan sing ceramah wong ing tahap lan uga disaranake nyampur watu jeruk karo jumlah sethithik saka Gypsum kanggo nggawe semen sulih lan construction perdata sing miturut kurang biaya karo high quality.
        Saiki siji bisa ngrungokake sing iki 3 L penggantos uga expended menyang 10 awis L saka gaji lan saklawasé setengah jumlah entuk ing sade iki item. Iki gunggung exceeds 15 lakh rupees lan iki ana dipped investasi kanggo nyimpen India.
        Kasebut jeneng sing mirengke ing sawetara stasiun railway, ngendi aku ketemu telu anyar comer saka duwit receh bisnis, kang siji ana LAMBU lan liyane ana TINGU. Padha dhateng kula kanggo visit internet kanggo ndeleng 9 inci beras narik Bowl, dealing 1 t crore, koin kanggo dijupuk 10 crore sadurunge ana. Aku marang RP kanggo hota woy nahi iku, kanggo C hota woy nahi kang, Gorakhpur punika 3 dina mlaku dening Sepur, dina iku ana .............!Lambu g ngandika Aero bidang njupuk 6 jam, pembayaran punika bakal diklumpukake dening mriksa .................! saiki Tingu G mestine kula sing ZANDU.
        Ing cara aku lunga Ajmer makkamadina ing India kanggo mbalikke telas kanggo tuku Piece 2 3 dear 5 salib ing 15900 +16700 +22000 expenses. Ing itungan siji saka dear iki lungguh ana alesan omongan kosong. Sembarang cara lawas wong loro umur 65-70 taun kang siji ana Bengali, kang Persahabatan iki saka 65 taun, urip ing biover saklawasé 70 km saka Ajmer, disebut kula teka. Nalika aku ngrambah ing kutha, padha matur: we have purchased12 buku saka munna Kabadi. Kabeh sing seluler Jumlah writer, kita Miss disebut kanggo kabeh. 6 ngrambah kanggo sandi mlaku wiwit esuk, kalih ing railway stasiun lan kalih ing bis ngadeg.Siji bakal dening Aero bidang lan teka 2 jam pungkasan. Punika kita penggalihipun dhumateng kanggo njupuk saka SBI chowk.Saiki excluding rasah ceramah, aku wus atusan DADAR gaya itungan, padha marang siji rupee cathetan tanda tangan RA NA Malhotra uga ngedol Piece siji Zero Rs, loro Piece ing Rs Zero telu Piece ing Zero Rs, papat Piece ing Rs 5 Lat awis nanging padha lali sing partai ora ana. Jinis specialists nelpon saka Illahabad (munggah) kanggo sembrani, dhokter iku telpon kanggo wêdakakêna HAJMOLA narik beras sampek 9 inci minggu kepungkur, loro cangkeme ula kang Bulandshahar, ekstensif kolom karya lan fokus riset karo nonstop digunakake digawe kula wong mung sah kanggo nggawe helpline a nanging aku bingung maneh kanggo nggoleki jumlahe ing atine duwit receh ing villager umum.Rampokan ing sembrani duwit receh jejere Lake dening engineer sing awake didhekake sing pound, ninggalake klapa toko bisnis kanggo Rs 10 loro Peacock, telpon ora kejawab saka indult tuku sing loot padha lan adiwasi bingung kula, kang Maya. Kula fokus faller bingung sing mayawati ora cm, dheweké wis ketemu ganga kali nanging dheweke ora dhuwit minangka Laxmi bai ketemu ing Jhansi cantt. ing Rs. hari patti.
Mancep (21): - Sampeyan wis diantemi telung nomer policemen ing thana saka Thane, siji pengacara ing distrik pengadilan, loro Doctors ing rumah sakit, loro desa ing werna lan uga Panjenengan perwira ing kantor. Iki Recovery saben minggu claims sampeyan pidana saka 294 Ipc
Divesh Bhatt: - Nalika sampeyan ngerti aku ana manager lan Produsèn lan bakul saka ngadhemke lan Jalpari motor sadurunge pemerintah engineer nanging lease saka liyane finaced dijenengi minggu dening wong punggung. Ing policemen beated kula lan eated sandi irung ing Indira Gandhi, aku felt 20 sing 19. Doctors sante ing ngimpi saka kidni sade. Iki 16 taun LLB mahasiswa ngimpi lan diwilang ing MediaWiki saka anak sade ing Onta lomba ing Arab lan desa padha domicile saka Maya negara munggah.Saiki monggo cathetan aku bakal ngalahake sales komputer ing toko, sing bakul sayur-sayuran ing otomatis, defaulter pabrik Managers ing panggonan sing cum botol Unit Manufaktur. India minangka werni, Rolling metu saka trek, nyimpen digunakake bakal tiba. Aku Wd saka 25 policemen Tipe, 50 Tipe TI lan 5 - 10 SP-DSP wiwit Proteksi liya prakara tho.
Mancep (22): - Sampeyan nyuwil kunci saka kantor lan 07 LIG, 18 H, G2, G35, F2 lan uga netepake MIG II 36, HIG 378, 11 ora. makan lan angkat wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - aku mung mediator ing ngetik sing anyar bangunan kantor minangka saben ing supaya langsung saka Penagih distrik.07 LIG iku Gréja saka duwit receh businessmen, H18 minangka titik piknik kanggo crita a Pasangan jam, G2 minangka panggonan saka 2500 / defaulter, G35 iki dikunci pindho tinimbang bejat ing G38 lan pamungkas F2 iku rugi mung ing Penagih tuan rumah maca lan pandherekipun lan uga tengah grup mangan. MIG36 & 11 ora makan sing digawe Sada lan 378 iku rental diduweni bungalow.Angkat Wala Bunglow konco Penagih bungalow punika peserta sukan ngimpi saka aku karo pengacara KN Singh, sing didhekake a konstitusi anyar ing kang nerangake 448 IPC.
Dina iki lagi maneh daya kanggo Divesh Bhatt sing padha ngandika kathah nanging muspra.
Mancep (23): - Sampeyan tundhuk cow ..................
Divesh Bhatt: - cow ketemu kiwa nanging yen pemilik ing cow (policeman) meets, ngalahake wong kathah.
Mancep (24): - Sampeyan tundhuk yen 5 Selat ...............
Divesh Bhatt: - Yen 5 punika sakcara langsung, iku dealing saka 220 Arab jumlah dhuwit. Yen SATYAMEV JAYTE ditulis ing ngarep, punika dealing 30 TC. Yen 1995 dicithak, punika dealing saka 1L dollar lan yen bidang Aero dadi nabrak kita unveil plate utama, artikel uga biaya K 17725 nanging iku kudu dadi ngarsane saka asu barking ing cathetan sing mangan tinimbang mutton lan latrines padha.
Mancep (25): - sing asu ................
Divesh Bhatt: - asu ing werna dipangan 15000 jumlah dhuwit. Saiki njagong & ngenteni kanggo latrine asu ing, awit iku bakal extract dhuwit mung.

Mancep (26): - Iki tegese sampeyan tundhuk kathah nanging muspra.
Divesh Bhatt: - Ing siklus saka duwit receh game iku privasi kanggo panjaluk ing barang kang ora kasedhiya yen sawetara Urut barang ketemu ing pasar cedhak Ganga kali, wong gemblung tundhuk kathah kang kurang ing. Ning formula saka kapal sing dirumuske numpes sistem wutuh nanging ora ana siji iku bakul. Kabeh sing manggen wong sing ketemu ing siklus saka wong gemblung-mediator-tester-financer katelu nanging partai ora tahan ing pungkasan. Dear kethèk wong account, mikir, 1 Rs ora cekap kanggo tuku medicine saka ibu. 5 Rs ora saged cekap kang tuku susu kanggo bayi. Loro setengah & rupees ora ora dhuwit bener.Rs 10 founds ing loro Peacock lan 100 Rs yen ngandhut eagle uga ora mbukak ing pasar amarga ageng a 4 ukuran. Aku ora sijine medicine saka ibu ing 3 botol kg lan aslso bisa ngombé banyu ing.Ing botol ora passport Pakistan lan yen sing dijupuk nganggo ember, siji uga kejiret ing smuggling. Supaya apa iki semangat lan keluwen? Sampeyan ngerti sing setengah kita Pedunungé ana wanita lan setengah wong iku anak. Punika privasi saka Englishmen kanggo ora tahan India dening habituating persemakmuran, jangkrik, jinis, satt, duwit receh lan botol menyang 20% ​​wong apa. please kaurmatan sandi pasinaon jero digunakake kita bakal numpes ourself. Iki kesimpulan saka buku.
Saiki kita bakal nyoba kasil saka umum sawise break.
Mancep (27): - Saiki please Kutip pesan menyang India liwat forum iki.
Divesh Bhatt: - Kanggo mbusak desas desus ing dhuwit udan, ana mung alternatives kanggo barter sistem utawa kanggo desain itungan kanthi DK Bhatt foto. Iki bakal nimbulaké uga solusi kanggo ireng dhuwit lan inflaflation karo ekonomi podo derajatae sarta.
Mancep (28): - apa sampeyan pengarepan dening pemerintah liwat forum iki?
Divesh Bhatt: - Awit Dantewada minangka distrik naxal, iku kudu duwe Proteksi polisi kabeh kita rumaja MURTI.
                                             VOLCABILIRY
SAMPLE: - bakul saka buku, internet kedhaftar, pamirso lan umum dipeksa menyang duwit receh bisnis.
ZHANDUBAM: - Mastermind saka 6 kanggo 8 wong, expenses dhuwit
Bakul: - kasedhiya wuda Baba tundhuk 20 L 20.
BOLOBABA: - entuk 6 L, panjaluk deshmukh lik.
Tank of Rampur: - punika pungkasan tumitah kang rama.
Patient saka Kolhapur: - Searches kembar kanggo dhuwit udan ora goooooo. Lagi dibutuhake kanggo mindhah Bareli saka Agra Immediately. Liyane saka rincian questionnaire uga ditemokake ing buku.
                                            Questionnaire
1 - Mung ngimpi - Mung Rs. 1 india .......
2 - hobi - roti ing bolero
3 - Drama - tank drama SHOLEY film
4 - Kendaraan ngimpi - Xylo 8 E abang & bolero m2dii
5 - Wayang Golek - Daulat Ki Jung
6 - Pahlawan `- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - Pemilihan logo - Fati jeroan
10 - Animal - Hippopotamus & dear
11 - Manuk - Peahen & Eagle
12 - Sang Prabu - CDDeshmukh, RA na malhotra, JP Taylor
13 - Doctor - Tortoise spesialis ASIM
14 - babakan - Nano lelampahan
15 - Buku - 1. '90 Crore ki barsaat '
                                                     2. 'Asimit noto Ki dhanwarsha'

                                             CONLUSION

       Forum nolak kabeh biaya liwat writer. Dheweke claims supaya pegawe ing fisik lan mental kanggo watesan ing paramèter kanggo output karya liyane nurut kwalitase. Forum nyaranake ing panampil kanggo ninggalake game duwit receh sing cepet lan pesenan 09425636422 + 0992695795 minangka kabeh helpline India tumrap prakara. Forum bakal nyoba Proteksi polisi kanggo grup banjur ngerti rinci ing tumindak monggo nelpon Prakashan Randhir kanggo tuku buku saka writer. All Rights Reserved dening Ricepullers.in HELPLINE NO. : 09425636422, 09981011455 Email: