Go to content Go to menu
 


Norwegian

 

Top of Form

www.ricepullers.in 09425636422 + 09981011455 ईस्टइंडियाकंपनी 1818 चावल खींचने सिक्के से असीमित पैसा बारिश, लौंग टचर, 2 बिच्छू 5 + kg शराब बोतल रु. 32000 विक्रेता & बल्ब ट्यूबलाइट क्रेता, 20 नाखून कछुआ, डबल इंजन दो मुंह सर्जरी साँप, बोलता उल्लू - मोर के अंडे, लाल प्याज, इमलीपलाशहर्बल पेड़पौधों, लिलिपुट, नंगा दर्पण, पीतल गिलास, काली हल्दी, इंदिरा गाँधी सिक्का, 5-10 -100 रु, अखबार में विज्ञापन - मोबाइल डकैती, श्रृंखला कड़ी योजनाओं - डकैती और अन्य अफवाहों से लुटने से पह्ले कॉल करो - ENG. भट्ट g
Jeg herved utfordre til alle at jeg er ikke en chai wala eller daruwala men en mekanisk ingeniør som har erfaring med forskning i utlandet med et dusin av bøker skrevet inkludert 90 crore ki Barsaat & asimit noto ki dhanwarsha utgitt av Randhir Prakashan, Haridwar, som står på nummer én posisjon i slike typer bøker. Ved siden av et tiår med ingeniør jobb erfaring og en doktorgrad i økonomi sikker selv en Zinda Gandhi. Produksjon på over tusen flasker, mer enn hundre av flaske Fabrikker og patta, cddeshmukh alle slags notat, neel kjemiske, 1970 ett rupi mynt 12 gram veier og hundrevis av slike elementer tydelig viser at kreta til hota hi nahi han. Den DEMANDED er UTILGJENGELIG & viva vers. Vennligst hedre mine dype studier ellers vil vi ødelegge vårt selvbilde og min gjøre mitt mobilnummer 09425636422-09926395795 en all India hjelpetelefon for alle relaterte saker. Jeg selv Engineer Divesh Bhatt produsert 52 EIC flasker. Jeg har kryss Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kjemiske, flaske lader, 20, ugle, Rs1 av 1964,82 og alt inkludert RPLPNMPMMIRROR. Vennligst besøk nettsteder laste ned LOK Adalat i hindi og laste ned video før ikke å gå glipp av anrop 09425636422 + 09926395795 å være en del av operasjon lagre India.

Ingeniør Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-post - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             Offentlig forum

Alle fakta og sannheten av denne sendingen er rent imaginære og noen ligner i alle formater er en hendelse.

I offentlig forum dagens ofrene er forfatter av "90 crore ki Barsaat" og "asimit noto ki dhanwarsha utgitt av Randhir Prakashan Haridwar. Disse bøkene opprettet en ny steiner av den indiske publisering. Forfatteren er en gazette ingeniør i Public Health Department of Chhattisgarh regjeringen, men han avtaler i flaske, mynt, antikke gjenstander og er de aktivitetene som er lovlig forbudt, selv om hans hobbyer er å forske og å gjøre noe nytt med sin forskningserfaring i utlandet . I offentlig forum er det å lade Shri Divesh Kumar Bhatt som en kritisk forfatter.

                                            KRITISK MANUS

Anker (1): - Hellow & hai for alle å se LOK Adalat / AAP KI Adalat EK MULAKAT levende og eksklusive på din favorittkanal?. Dagens offer er Shri Divesh Kumar Bhatt, som er ment å være en kritisk forfatter eller en tosk person til å skrive på tåpelige saker.

Divesh Bhatt: - God morgen til alle lesere / seere. I min første kritisert boken'' 90 crore KI Barsaat "innholdet er forskere forskere etterfulgt av introduksjon til saken. Etterord den inneholder nødvendige elementer av forskningsmetodikk og en beskrivelse av ulike mynter etter den enorme delen av undersøkelsen. Den enorme inkluderer ape brand 1818 mynt, anna av 1962, Gandhian mynt, SUN merkevare 20 paisa, Fisk merke en rupee, Dear merkevare fem rupi, Horse merkevare mynt og mye mer samling av beryktede mynter og en rekke metoder for å trekke ut Satta nummer og utrolig penger regn . Den neste kapitlet inneholder silkeaktig verden av ned fødsel, mirakler av HARJOD, første egg av svart høne, Dyppet penger, skilpadde av 20 negler, Imli KA BANDA, ni poeng fem inches bronse glass, hypnose av svart gurkemeie, snakke ugle, for meg gud, gull fabrikk, salg av hvite PALASH, forsikring av 90 innsjø, ubegrenset penger regn am RAM Lalu Mamta formler for forfalskning. Den siste delen av teser inneholder sannheten om mirakler og dato klok samling Satt tall. I neste del av kompleksiteten inkludert i'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' sakene er det over etterfulgt av flodhest 50 paisa mynt, løve og CHIND kvartal Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 en rupee,, Victoria annonse VI,kvartal Anna og mye mer om dobbeltarbeid og dens identifikasjon, ran og pensjonerte selgere av RATION butikk, tank drama av RAMPUT landsbyboere og også ryktene om penger regn blant landsbyboerne. etterordet inneholder er HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, høne drapsmann BHANWARMALI & Garud og sin testing, egg av ugle-peahen og dynosour & lading og roberry gjennom mynt, flaske EIC 1818, kjeden link ordninger, lov av 8 metaller, Lebo, kjøkkenutstyr og Patta fabrikken, applikasjoner på forhånd prosjektering, ran i gull gjennom dobbelt så mange pengerseks måneder og i sysselsettingen, annonsering i avisen av mobil ran, E ran, E hawala osv. Den siste delen av oppgaven inneholder Satta tall konkluderer med at det krevde artikkelen er utilgjengelig og etterspørselen av de tilgjengelige varene er lik null. Duplikatene varer kan ikke være produsert av meg selv ellers ellers kjøperen er heller ikke tilgjengelig. Eksistensen av partiet er også en drøm om lading er verken mulig eller kjemisk eksisterer. Det er bare ran og rykter inkludert magnet og vindu. Kanskje det er en måte åødelegge India helt via avledning av arbeid i nonprofit aktiviteter. Eksklusiv ovenfor min første forskning'' BAL PARYAWARAN'', PhD forskning'' UNICEF'', forskning papiret Growth modeller ", under publisering'' TANTRA MANTRA''," søknad av forskudd prosjektering'','' samfunn og social engineering'','' forhånd økonomi'','' forhånd tegning og søknad'' osv. er mine fakta i tjeneste for samfunnet.

Anchor (2): - Hvorfor trenger du å skrive mye og mer siden bestemmelsen i royalty inntekt er en bedre pakke i dikt, historier og generelt bøker? Hva som er tilfelle for forstyrrelser din fra hverandre med å skrive idioter?

Divesh Bhatt: - Jeg skriver bare sannheten og ingenting galt i forstand min. Tillatelse fra å skrive i feil kunne ikke bli innvilget av mine foreldre. Jeg adlyder fakta, si sannheten og jeg gjør hva du sier og tror på fakta. Jeg klarer ikke å samle 5-6 engelsk, matematikk eller sosiologi bøker etterfulgt av uvanlig publikasjon + oversettelse og usikker sex historier. Bestemmelsen av royalty inntekt ikke tillates av mine arbeidsgivere, men man kan merke seg at noen bok i verden ikke kan være mer verdifullt enn noen enkelt side skrevet av meg. Igjen er det en utfordring for alle å bevise mine dype studier som en uvanlig, vil jeg stoppe videre skriving. Det er grunn til å gjøre meg en gud i stedet for stein statue av defaulter ledere inkludert BABA av Khandwa, puskar og landsbyboerne i Koraput, KOTPAD og omgivelser ANDHAR Orrisa. Jeg finansiert to fire hjuling nano bil + 2 motorsykkelen til rette for mine blinde tilhengere og bekvemmelighet til dem å nå gud på tidspunktet for Diwali & EED.

Anchor (3): - Du får skylden for å gjenta saken og også til å foreslå 120 / - ran etter 250 / - opptjening.

Divesh Bhatt: - På tidspunktet for utgivelsen av den første boken, var jeg utilgjengelig i India. Jeg dro til utlandet for å se røren måte forskningsaktiviteter, men som jeg vendte tilbake til India, jeg har sett min ufullstendig bok utgitt av Randhir Prakashan, Haridwar som sende min guide KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Jeg godtar mangel på kvalitet og kvantitet, resulterte i en annen utgave i serien av bøker. Igjen kan man merke seg hvis han ikke fant verdi for pengene, jeg kommer tilbake Rs.250 pluss Rs.120 tilsvarer Rs. 370 fra min 25t + ...........

Anker (4): - Prosessen med nomenklatur av bøkene dine (tittel) er ikke en vitenskapelig måte.

Divesh Bhatt: - Gate i kirken gate mangler og aper er utilgjengelige i Bandra. Hvis jeg gjør falske for å bedre indiske å vær rett, adlyder de? Hvis jeg gjør write "penger kan ikke regnet 'gjorde det selger?Hvis ikke selled hvordan det offentlige leses? Hvis ikke leses hvordan det er mulig å gjennomføre operasjonen lagre India? De leser og lystret men gruppen av ranerne er kontinuerlig rumoring RP LP MP NM MP MIRROR som i fortellingen om duen og DADI Wale BABA G. Vær patrioter, vil vi ikke møte bare sannheten, men den eneste gud også, etter pause. LOK Adalat hevder forfatteren å sette hardt arbeid ut over sine fysiske grenser resultatene i kvaliteten på produksjonen.

                                    EXTREME slitar

Anker (5): - Fortell oss yours pedagogiske kvalifikasjoner. Er du en juridisk forfatter eller en tosk? Hva er toppmodellen?

Divesh Bhatt: - Jeg sto på første plass i skolen i HSC, samtidig krysset PPT 'basen kvalifiseringskamp av engineering' etterfulgt av AMIE (senior tekniker) og Bachelor of arts i tillegg. Under tillatelse fra arbeidsgiver igjen jeg sto UNIVERSITY TOP i samfunnsøkonomi (gullmedalje). Den grunnleggende kvalifisering av foreleser UGC NET & VYPM SLET bevise meg selv som en juridisk forfatter og denne intensiteten i toppen av modell og nano LS BS4 definert cleaver å nå toppen. Jeg har sendt min avhandling om "UNICEF'' hevder seksuell utnytting av barn som dokumentar bilde bevis, men forgjeves på grunn av ukjent GAY konseptet ved min kvinne guide. Også jeg advarte NITHARI CASE å redde barn med et dusin av liv, men ingen tror stemmen min.

Anker (6): - vennligst avklare barns liv i detalj?

Divesh Bhatt: - Foolish TANTRIK av dhamtari (Chattisgarh) ikke bare claimer penger regn gjennom ROPE men det handla 25000 / - også i kontanter. En gruppe på tre barn (alder mellom 10 y til 16 y) forårsaket drapet på en 12 år barn som henger til døden etterfulgt av ytterligere tre mord som fører til utvidelse av gjengen som et dusin av notoriske kriminelle. Gruppen kunne ikke forstått at ingen er kjøperen, og alle er rykter men distriktet pulish sparken 302, 304 IPC og sette morderne bak veggen av bastar fengsel som er publisert i aviser. I den endeløse kjede av kriminalitet, hvis jeg var i stand til å nærme seg dem - kunne lagre direkte livet av et dusin av barn, inkludert Jail besøkende.Anker (7): - Du selv drukket MCDOWELL 20:00 til indults etterfulgt av NANO besøk til prøver med fårekjøtt av 12 tallet?

Divesh Bhatt: - Offentlige tjenestemenn og byråkrater er vanlig for korrupsjon i minnene om Mahatma Gandhi eller PM, CM, BM osv. juridisk rådgiver VN Gadgil av vår eneste dame PM ex. Indira Gandhi gjennomført ti millioner Well Scheme inkludert Pond og Lake med overraskende å helle det samme i sesongen for å kjøre systemet av sysselsettingen. Egentlig snakker politikken var en Nobel men det var enten undervurdert eller lekket i Bearcats, og dermed hele på papir bare. I samme forbindelse DKBRY for by-og TØRR for bygdefolk som mål å spare India ved produksjon kopiere artikler lagring India av utlendinger og engelskmenn. Under disse aktivitetene opptjening av 5000 / fra Bablu Sahu eier av maks 100 mc investert for å kartlegge av de indiske jagere vært lønnsomt gang, men hvem er de som nyter godt av TATA INDICA reise med tog etter andhra leger fortsetter et tyveri av et dusin av ris og nellikkorn fra merchandiser butikken? De er igjen ofrene for ZHADI (377) og himmelen besøker resultatene i hvem luksus, utrolig ingen.

Anker (8): - Og hvordan gjør du ta kjeks i BOLERO?

Divesh Bhatt: - Da jeg møtte intervju til gruppen av ikke voksen avbrot på Dip penger, planla de å kjøpte Mahindra Bolero innen 48 arbeidstimer f.eks. på torsdag, noe som resulterer i utslipp av meg selv ved å tigge over beløpet HARI PATTI i noen få minutter til frokost. Forresten jeg løp naken uten speil og venstre undertøy, original og ekte er klar for auksjon og Ganja smuglere er invitert med Scorpio. Hvis tyvene har lykkes i sitt mål, kjøper de Xylo E 8, er en myte. Du finner en liste over kjeks kjøretøyer for N.A.

NYTTEKJØRETØY personlige kjøretøy

        alfa bolero

        gio reva

        Navistar skorpion

        maxicab thar

        genio verito

        Maximo Actyon

               Tourister formann
Korando, Kyron, Rexton, rodius, XUV 500 og ZLX m2dicor hybrid
        Det er klart at jeg er mest cleaver indiske av Mahindra. Så det anbefales enten å ta gull kjeks eller å ta PAN (iku) i commander uten krone brems, men til slutt hvis du skal spise PARLE - BOLERO er den beste.
Anker (9): - Du blir bedt om å vennligst oppsummere undersøkelsen i stedet for en lang memorandum.
Divesh Bhatt: - Ut av en liste med 12 500 mobilnumre med navn og adresse gjør jeg sørge for at alle er defaulters eksklusive Najrang.
Anchor (10): - Hellow. denne fyren er Bajrang Baghel, guden?
Najrang: - Dette er det faktum av en lakh av deltakerne i undersøkelsen av offiseren og abstrahert meg den eneste ære i verden, men man kan merke seg at hans etterfølger sent Anand Rajak - Mechanic av dobbel kjørelengde uten rørende motoren var ganske trofast. En annen utgangen av ham argumentere KN Singh ikke beseire alle fall siden sin praksis.
Anchor (11): - Singh Saheb er utilgjengelig, men kan du fortelle oss veien for vanlig suksessen til advokat.
Divesh Bhatt: - Hver person i virksomheten er blind hvis hesten venner brutto hva skal han spise? Jeg er rådgiver cum oversetteren av Singh Saheb, som er arbeidsgiver for et dusin av juniorer og tjenere. Denne advokaten er en applikator av internett i overkant og har hundrevis av loven bøker. Ved første han tar casestudie etterfulgt av seniorer råd inkludert Bilaspur og Høyesterett Lawers.Han eier Suzuki bil og motorsykkel, gave av svigerfar og Hero honda med Nano min gir bekvemmelighet i nærmer faktum. Han får også innretningen av en samsung laptop med samsung ac kammer og de fleste av hans notat arket er enten utarbeidet av meg eller godkjent av meg. Dermed alle beslutninger er i favør av ham er hemmeligheten bak suksessen, men han tar hele 100% avgifter på forhånd, og det er ingen sjanse for retur av avgifter på grunn til å vinne. Nå noen ofre hevder defaulter eller ikke ownest men han er Wakil nr. 1..
Ikke gå glipp av BABA G KE pravachan men etter pause.
         Writer hevdet tid vanstyre!
Anchor (12): - Du tar en søvn i am, våkne opp 10 am. Som du får opp din mobil blir nonstop 12 + timers arbeidsdag.
Divesh Bhatt: - Det er sant at jeg får kjølvannet siste. Dette er grunnen til at min tid samtalen være 9 til 24:00. Det hele India hjelpetelefon tall for vanskeligstilte personer er 09425636422 + 09926395795. Disse tallene er funnet i mitt brev pad, navneskilt, offisielt stempel og også på internett facebook.com. Disse tallene er også kjører i manuset av intervjuet. Jeg har frivillige hjelpere i undersøkelsen og sjåfør + Helper + meson er allerede tilgjengelig i dørstokken min. Jeg prøvde mitt beste selv dør til dør tjeneste for alle leserne, men litt kunnskap er ganske farlig som i historien om Abhimanyu. Derfor vil jeg bo på mobil opp til lavt batteri på den som ringer og mine tall er alltid opptatt for øyeblikket. Jeg har en hemmelig Vodaphone nummer for personlig bruk. Vi kan sette sted en streng for å ta tillatelse fra meg før inngåelse mynt virksomhet.
Anchor (13): - Og hva er den endeløse konklusjonen? f.eks beskrive India i drømmen din?
Divesh Bhatt: - Det er en gruppe av mobile ranerne å spise 17000-83000 per kunde som forskudd for finans. De forsikrer en laptop verdt Rs 6999, så betyr DK Bhatt er en halv tankene å kjøpe den samme for Rs 15000. Gruppen hevder selv en løsning av noen form for problem inkludert hjem konflikt, Satta, gadadhan og lading av en mynt. De bruker E post id, hdfc sjekk og alle moderne fasiliteter av E LOOT. Tre tall av levende døde kropper i Geedam byen Chattisgarh, UP formler (gull) på traktoren spesialist, Manoj Rs.2500 Dammur, 1360 i magneten og parrarel ran ledet meg til å skrive i dyp. Den mest ærlige personen i india (Bhagwan g) sier dusin av Jwellers i hovedstaden i Chattisgarh kan unnslippe før Diwali.
Anchor (14): - Du ble belastet for uaktsomhet i offentlig arbeid av din sub divisjons offiser i 2002. En gal offiser begikk selvmord og en SDO ble gjort. Hva er dette dramaet? Du får en kjekk lønn på 25 t per måned og en F typen stor bungalow. Hvorfor bryter du uaktsomhet i jobben?
Divesh Bhatt: - Under prosessen med universell bevis på hypoteser som kreves politiet bekreftelse for pass. I øyeblikket kommissær for politiet, by, holdt Hoshangabad meg under varetekt i 72 + timer.Dette var årsaken til meg fravær fra arbeidet for en uke resulterte i en slik forklaring i sjakk med innbruddstyv entreprenører hevder den begrensede sinn indianere. Hvis en offiser blir gal etter avfyring en melding til meg eller noen prøver å spise mat tildelt Zinda Gandhi og begår selvmord, er det forstyrrelse av systemet. Hvis en gang keeper kjører sitt sykle på skinnegang eller går på plattformen med en halv tanke SDO eller en grønnsak selger skjuler seg bak Piggeo auto (begavet av meg), alle er konsekvens av systemet. Det er interessant å merke seg at hunden ikke er kjent av revers i kjøretøyer. De har sett alle kjøretøyene i fremover kjører bare og praktisering av bjeffing har fått av dem i naturen. Forfatteren er vanlig å kaste hunder i revers. Han har 15 års erfaring for slike aktiviteter, men i forhold til guru DRONE er det å merke seg at barn av 19. århundre lyttet historien om melkemannen og ape, skilpadde og kanin, kjære og kamel etc. men nå dagene i det 21. århundre i stedet for datamaskin og teknologi, at de får en praktisk opplæring av vinduet, magnet, kirurgi og forfalskning. Hvem er dongre? Hvem er mesterhjernen av indisk slave? Hvem fortalte nødvendigvis av flodhest i 50 paisa? Hvem beskjed om å skrive SATYAMEV JAYTE i ett rupee av 1970? Igjen er det umulig å oppdage mesterhjernen av falske valuta eller de ulike teknikker for å teste valuta f.eks tv, pære, tube lys. Vasco d gama og engelskmenn var delvis suksess i å få India slave, men i 2 t år. Dermed er den eneste hensikten med min dype forskning er å identifisere problem blant landsbyboere og en investering på 25 t per måned fra siste tiåret konkluderer hver side av boken min for å erstatte Ramayan, Mahabharat, BIBELEN, Kuran, GEETA og det er en historisk mirakel for å inkludere i hvert bibliotek.
Anchor (15): - Hva er tid ledelse?
Divesh Bhatt: - 18 + timers arbeidsdag med 100% effektivitet er tid ledelse.
Kostnader fortsetter på shri Bhatt, og det er ikke mulig å fjerne dem av ham.
LOK Adalat belaster D K Bhatt som skadet GUNDA.


Anchor (16): - Vi har hør at du kosthold er mer enn dobbelt av en normal person. Fortsatt du er sulten, hvorfor?
Divesh Bhatt: - Før inngåelse regjering jobb, var jeg Pappu PAHALWAN i Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Etterord diett var høy og gamle ser kroppen er tegn på økt kunnskap. Sachin Tendulkar gjort århundre med århundrer, men fortsatt sult i går, på samme måte som jeg gjør samle kunnskap.
Anchor (17): - Dette betyr at du drikker mye!
Divesh Bhatt: - Jeg har ikke drukket i hele mitt liv. Jeg er ikke interessert i sult sex.
Anchor (18): - du er ugift, ment å være un troverdig.
Divesh Bhatt: - Jeg er klar til å lytte defaulter, ikke faitfull, løper, eater, juksemaker, sint, nonsence osv.. Det er igjen å legge merke til at forsinkelsen i ekteskapet på grunn av familiære årsaker og BABAg er identiske nomenklatur.
Anchor (19): - Hva er dette babababa?
Divesh Bhatt: - clearks er bostedet til India siden britisk styre. Baba er funnet på gangsti nær stasjonene har ferdighus hår på ansiktet.Disse baba var å få virksomheten til Dharma, men de fanget forfalskning av dobbel penger. Nå er disse baba-er reburying babu er den 1. dag i måneden gjennom formidler av ingeniør forårsaker langvarig tap av tro på en mann på baba & babu.
Anchor (20): - Du har gitt 5t, 5t, 12t, 11t korrupsjon for Phd, pass, utenlandsk reise, prøvetid, govt. bunglaw. du investert 85H + 24 125 000 i flasken, 8500 / i patta, 70 +80 t på neel kjemiske, 20t + nano i Rs. 10. Du fant 6t selge kostnaden for 13T kjøp verdien cddeshmukh kryss fem tre kjære. I denne 6t betalte du 3t til icici Firozabad for videre virksomhet og for resten 3 t kan du definere Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, dahisar og Biowar buss stativ
Divesh Bhatt: - Som jeg fortalte det to varamedlemmer arbeid, enten null eller du vet. Jeg erklærer herved at i 11 års ingeniør jobb, jeg fikk ikke engang rs 10 som korrupsjon. Jeg gjorde ikke tjene noen penger selv rs 5 i jobben min og alle mine kvalitet verk var i fravær av donasjon. Man kan sjekke måling bok nummer 119 og 120 for det med notepad av 3500 / gitt av entreprenør for meg ikke som en del av korrupsjon, men en kompensasjon på China Mobile kjøpte i Delhi verdt Rs 8500 /. Denne entreprenøren Pande (G must) illustrerer amerikansk metode for CSR + insentiv men forgjeves grunn av årsaken til at han underviser i full og han foreslo også å blande kalk stein med en liten mengde gips for å gjøre alternative sement og for å gjøre sivile anlegg i henhold til lav pris med høy kvalitet.
        Nå kan man høre at dette 3 L omsetning kan forbrukt i 10 L kontanter av min lønn og nesten halvparten mengde tjene på å selge disse elementene. Dette totalt overstiger 15 lakh rupees og disse er dyppet investering for å redde India.
        Disse navnene blir lyttet som av enkelte jernbanestasjoner, hvor jeg fant tre nye comer av mynt virksomhet, hvor en var LAMBU og en annen var TINGU. De fortalte meg å besøke internett for å se 9 inches ris trekke bolle, arbeider i en t crore, token tas 10 crore før lørdag. Jeg fortalte RP til hota hi nahi han, C til hota hi nahi han er Gorakhpur tre dager kjører med tog, er i dag mandag .............!Lambu g sa aero fly tar på seks timer, betaling skal samles med sjekk .................! nå Tingu G ment meg en ZANDU.
        På samme måte gikk jeg AJMER den makkamadina av india for endeløs revers for å kjøpe to stykke tre kjære kryss 5 i 15 900 16 700 22 000 utgifter. I denne valutaen en av de kjære ble sittende var tull grunn. Noen måte to gamle personer i alderen 65-70 år hvor en var Bengali, hvis vennskap var 65 år, bodde i biover nesten 70 km fra Ajmer, ringte meg for å komme. Da jeg kom til byen, sa de vi har purchased12 bøker fra Munna Kabadi. Alle inneholdt mobilnummeret til forfatter, savner vi kalt til alle. 6 nådde til foten min siden morgenen, to er på jernbanestasjonen og to er på bussen stå.En vil komme med aero flyet og du kom to timer for sent. Det er vår glede å ta deg fra SBI chowk. Nå unntatt unødvendige forelesninger, har jeg sett hundrevis av Dadar stylet valuta, fortalte de en rupiseddelen signert av RA NA Malhotra kan selge en brikke i Rs ZERO, to stykke i Rs ZERO tre stykke i Rs ZERO, fire stykke i Rs 5 LAT kontanter men de glemmer at partiet ikke eksisterer. Sex spesialister kaller for Illahabad (UP) for magnet, legens oppfordring til den HAJMOLA pulver trekke ris opptil 9 inches i forrige uke, gjorde to munn slange av Bulandshahar, omfattende feltarbeid og kontinuerlig forskning med nonstop arbeider meg den eneste autoriserte personen til å lage en hjelpelinje men jeg er igjen forvirret å finne mengden av mynt sinn i en generell landsbyboer.Ran i magnet mynt ved innsjøen av en ingeniør som selv konstruert at pund, forlater kokos butikken virksomhet for Rs 10 to påfugl, ubesvart anrop fra indult å kjøpe den samme og adiwasi tyvegods forvirret meg, hvem er MAYA. Min kontinuerlig Faller forvirret at Mayawati ikke cm, hun er funnet i ganga elva, men hun er ikke penger som Laxmi bai funnet i Jhansi cantt. i Rs. hari patti.
Anchor (21): - Du har slått tre antall politimenn i thana av Thane, en talsmann i tingretten, to leger i sykehus, to landsbyboere i gata og også dine offiserer i kontoret. Dette ukentlige utvinning hevder du kriminell av IPC 294
Divesh Bhatt: - Som du vet at jeg var en leder og produsent cum selger av kjøligere og Jalpari motor før regjeringen ingeniør, men leie av resten finaced oppkalt uke av dårer. Politimennene beated meg og flere ganger for min nese som av Indira Gandhi, følte jeg 20 på de 19. Legene likte drømmen min kidni selger. Denne 16 år gamle LLB student drømt og beregnet overskudd på barnet selger i kamel race i arabere og landsbyboerne var bosted for maya state UP. Vær oppmerksom på nå vil jeg slå en datamaskin selger i butikken, en grønnsak selger i auto, tall for avbrutt fabrikken ledere i deres bolig cum flaske produksjonsenheter. India er en ball, rulle ut av sporet, lagre ellers vil det falle. Jeg affraid av 25 typen politimenn, 50 typen TI og 5-10 sp-DSP siden beskyttelse er en annen sak uansett.
Anchor (22): - Du brøt lås av kontoret og 07 LIG, H 18, G2, G35, F2 og også definere MIG II 36, 378 HIG, 11 no. makan og heis wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - Jeg var bare en mellommann i inngåelse av nye kontorbygg i henhold til verbal orden i distriktet samleren. LIG 07 er et tempel for mynt forretningsmenn, er H18 en rasteplass for en historie om et par timer, er G2 en bolig for 2500 / defaulter, ble G35 dobbel låst stedet for å bryte fra og med G38 og til slutt F2 er den eneste kompensasjon på samleren å være vert for leseren og tilhengere, og også et senter for gruppen spise. MIG36 & 11 ingen makan er laget av SADA og 378 er en utleie eid bungalow. Lift Wala Bunglow bak samleren bungalow er et joint venture drøm av meg selv med advokat KN Singh, som bygde en ny grunnlov der han forklarer IPC 448.
I dag er det igjen belastet Divesh Bhatt at han snakker mye, men forgjeves.
Anchor (23): - Du forplikter COW ..................
Divesh Bhatt: - Ku funnet igjen, men hvis eieren av kua (politimannen) møter, slo ham mye.
Anchor (24): - Du begår hvis 5 sundet ...............
Divesh Bhatt: - Hvis 5 er rett, er det en arbeider av 220 arabiske sum penger. Hvis SATYAMEV JAYTE skrevet foran, er det en arbeider på 30 tc. Hvis 1995 skrives ut, er det en arbeider med 1L dollar og hvis aero fly blir krasj som vi avsløre den viktigste plate, kan artikkelen koste 17 725 K, men det er et must å være nærvær av bjeffende hund i det som spiser notat i stedet for fårekjøtt og latriner det samme.
Anchor (25): - Det DOG ................
Divesh Bhatt: - DOG i gata spist 15 000 sum penger. Nå sitte og vente til latrine hunden, siden han vil trekke ut bare penger.

Anchor (26): - Dette betyr at du begår mye, men forgjeves.
Divesh Bhatt: - I syklus av mynt spillet er det en politikk for å krever varene som ikke er tilgjengelig og hvis noen slags varer som finnes i markedet nær Ganga elven, ufornuftige mennesker begår mye mangler i det. Formlene er for frakt er formulert for å ødelegge hele systemet, men ingen er kjøperen. Alle de levende menn er funnet i en syklus av fool-megler-tester-financer-parti, men partiet overlever ikke endelig. Kjære ape merkevaren menn, tenke, Rs en er ikke nok til å kjøpe medisin av mor. Rs 5 er ikke i stand til tilstrekkelig melk kjøp for baby. To og en halv rupees ikke en gyldig penger. Rs 10 grunnla i to påfugl og Rs 100 hvis inneholder eagle kan ikke kjøre i markedet på grunn av stor en 4 størrelse. Vi kan ikke sette medisin av mor i 3 kg flaske og aslso kan ikke drikke vann i det.Flasken er ikke et pass fra Pakistan og hvis tatt med bøtte, kan man fanget i smugling. Så hvorfor er dette ivrige og sult? Du vet at halvparten av vår befolkning er kvinner, og halvparten av dem er barn. Det er en politikk for engelskmenn å ikke overleve India ved å tilvenne samvelde, cricket, sex, Satt, mynt og flaske til de 20% som arbeider personer. behage hedre mine dype studier ellers vil vi ødelegge oss selv. Dette er konklusjonen i bøkene mine.
Nå skal vi teste resultatet av publikum etter pause.
Anchor (27): - Nå må du oppgi en melding til den indiske gjennom dette forumet.
Divesh Bhatt: - For å fjerne ryktet om penger regn, det er eneste alternativ å byttehandel systemet eller for å utforme valutaen ved DK Bhatt bilde. Dette vil også medføre at svarte penger og inflaflation med økonomisk likestilling også.
Anchor (28): - Hva er dine forventninger av regjeringen gjennom dette forumet?
Divesh Bhatt: - Siden Dantewada er en Naxal distrikt, er det must å ha politibeskyttelse for oss alle Teen Murti.
                                             VOLCABILIRY
PRØVE: - Kjøper av mine bøker, internett brukere, seere og offentlige tvunget inn i mynt virksomhet.
ZHANDUBAM: - Mastermind på 6 til 8 personer, utgifter penger
Kjøper: - Utilgjengelig naken BABA begår 20 L 20.
BOLOBABA: - tjente 6 L, Krever Deshmukh onkel.
Tank av Rampur: - Det er den siste etableringen av min far.
Pasient for Kolhapur: - Søker to for penger regnet ikke på goooooo.De er pålagt å overføre Bareli fra Agra Umiddelbart. Resten av detaljene i spørreskjemaet kan finnes i bøkene mine.
                                            Spørreskjema
1 - Bare drøm - Bare Rs. 1 india .......
2 - Hobby - Kjeks i bolero
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film
4 - Kjøretøy drømt - Xylo E 8 red & bolero m2dii
5 - Film - Daulat ki Jung
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - Valg logo - Fati undertøy
10 - Animal - Hippopotamus & kjære
11 - Bird - Peahen & Eagle
12 - King - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor
13 - Doctor - Tortoise spesialist ASIM
14 - Bark - Nano reisen
15 - Bøker - 1. '90 Crore ki Barsaat '
                                                     2. 'Asimit noto ki dhanwarsha'

                                             Conlusion

       Forumet benekter alle anklagene over forfatter. Hun hevder at den fysiske og mentale arbeidskraft til en grense i parametere for å sende ut mer kvalitative arbeidet. Forumet foreslår betrakteren å forlate mynt spillet umiddelbart og ordrer 09425636422 + 0992695795 som alle India hjelpetelefon for enhver sak. Forumet vil prøve politibeskyttelse til gruppen og å kjenne detaljene i handlingen du ringe Randhir Prakashan å kjøpe bøker av forfatteren. Alle rettigheter reservert av Ricepullers.in HELPLINE NO. : 09425636422, 09981011455 E-post: dbdkbhatt39@gmail.com