Go to content Go to menu
 


Slovenian

 

Top of Form

www.ricepullers.in 09425636422 + 09981011455 ईस्टइंडियाकंपनी 1818 चावल खींचने सिक्के से असीमित पैसा बारिश, लौंग टचर, 2 बिच्छू 5 + kg शराब बोतल रु. 32000 विक्रेता & बल्ब ट्यूबलाइट क्रेता, 20 नाखून कछुआ, डबल इंजन दो मुंह सर्जरी साँप, बोलता उल्लू - मोर के अंडे, लाल प्याज, इमलीपलाशहर्बल पेड़पौधों, लिलिपुट, नंगा दर्पण, पीतल गिलास, काली हल्दी, इंदिरा गाँधी सिक्का, 5-10 -100 रु, अखबार में विज्ञापन - मोबाइल डकैती, श्रृंखला कड़ी योजनाओं - डकैती और अन्य अफवाहों से लुटने से पह्ले कॉल करो - SLO. भट्ट g
Jaz se mu je, da vse, kar jaz nisem chai wala ali daruwala vendar inženir strojništva, ki imajo izkušnje na področju raziskav v tujih državah z ducat knjig pisnih vključno 90 crore kem barsaat & asimit Noto kem dhanwarsha z Randhir Prakashan, Haridwar, objavljenem ki stoji na številka ena položaj v teh vrstah knjig. Poleg desetletje inženir delovnih izkušnjah in doktorat iz ekonomije prepričana sem Zinda GANDHI. Proizvodnjo več kot tisoč steklenic, več kot sto tovarn steklenic in PATTA, cddeshmukh vse vrste opomba, Neel kemične, 1970 eden rupija kovanec 12 gramov stehtamo in na stotine takih predmetov jasno kažejo, da je Kreta, da Hota hi Nahi he. Zahteval, ni na voljo in viva verz. Prosimo, čast moje globoke študije drugače bomo uničili našo sebe in moje bi moj mobilno številko 09425636422-09926395795 vse India linijo za pomoč v vseh zadevah, povezanih. Sam sem inženir Divesh Bhatt proizvaja 52 EIC steklenic. Imam navzkrižni Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemične, polnilnik za steklenice, 20, sova, RS1 od 1964,82 in vsi, vključno RPLPNMPMMIRROR. Obiščite spletne strani prenesete LOK Adalat v hindujščini in prenos video, preden ne zamudite klica 09425636422 + 09926395795 biti del operacije save Indiji.

Inženir Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-pošta - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Zagovornik K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             JAVNI FORUM

Vsa dejstva in resnice o tej oddaji so zgolj namišljena in vsa podobna v kakršni koli obliki, je incident.

V javnem forumu so današnje žrtve pisatelj "90 crore kem barsaat" in "asimit Noto kem dhanwarsha z Randhir Prakashan Haridwar objavljen. Te knjige ustvaril novo kamne v Indijskem založništva.Pisatelj je glasilo inženir pri Ministrstvu za javno zdravje Chhattisgarh vlade, ampak se ukvarja v steklenice, kovance, starinske predmete in so dejavnosti, ki so zakonsko prepovedane, čeprav njegovi hobiji so za raziskave in narediti nekaj novega s svojimi raziskovalnimi izkušnjami v tujini . V javnem forumu je za polnjenje Shri Divesh Kumar Bhatt kot kritični pisatelj.

                                            KRITIČNI WRITER

Sidro (1): - Pozdravljeni & hai vsem gledal LOK Adalat / AAP KI Adalat EK MULAKAT živeti in izključno na vaš najljubši kanal?.Današnja žrtev so Shri Divesh Kumar Bhatt, ki naj bi bili kritični pisatelj ali norec oseba, ki pišejo o neumnih zadevah.

Divesh Bhatt: - Dobro jutro vsem bralcem / gledalcem. V moji prvi knjigi kritiziral'' 90 crore Ki BARSAAT vsebina "so raziskovalci, znanstveniki sledi uvodu k zadevi. Spremna beseda vsebuje potrebne elemente raziskovalno metodologijo in opisom različnih kovancev po velikem delu raziskave. Ogromen vključuje opicoZnamka 1818 kovanec, anna iz leta 1962, Gandhian kovanec, SUN blagovno znamko 20 Paisa, Ribja blagovna znamka ena rupija, Dragi znamko pet rupij, Horse znamko medalje in še veliko več zbiranja razvpitih kovancev in veliko načinov za pridobivanje Satta številko in neverjetno denarja dež . Naslednje poglavje vsebuje svilnato svet navzdol rojstva, čudežev HARJOD, najprej jajce črne kokoši, dnevne denarja, Tortoise 20 žebljev, IMLI KA Banda devet točko pet centimetrov bron stekla, Hipnotizam s črnim kurkuma, ki govori sovo, odredbe meni Bog, zlato tovarne, prodaja belega PALASH, zavarovanje 90 jezera, neomejeno denarja dež sem RAM Lalu MAMTA formule ponarejanja. Zadnji del tez vsebuje resnico o čudežih in datum pametno zbiranje SATT številk. V naslednjem delukompleksnosti vključenih v'' ASIMIT Noto KI DHANWARSHA'' zadeve so zgoraj sledi povodnega 50 Paisa kovanec, levov in CHIND četrtletje Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 ena rupije, oglas VI, Victoria, četrtletje Anna in še veliko več o podvajanja in njegovo identifikacijo, ropa in upokojenci Prodajalci v obroku shop, rezervoar dramo RAMPUT vaščanov in tudi govorice o denarnem dežja med vaščani. spremna beseda vsebuje, so HATTAJODI, SIYARSINGI, Veer NUKH, kokoš morilec BHANWARMALI & GARUD in njegovo testiranje, jajce sova-peahen in dynosour & Polnjenje in roberry s kovancem, steklenica EIC 1818, sheme verige, statut 8 kovin, Lebo, orodje in PATTA tovarne, aplikacije za vnaprejšnjo inženiringa, rop v zlatu z dvojnim denarja šest mesecev in pri zaposlovanju, oglaševanje v časopisu novice mobilne ropa, ropa E, E Hawala itd Zadnji del diplomske naloge vsebuje Satta številke, ugotavlja, da je zahteval članek ni na voljo in povpraševanje po razpoložljivih dobrin je nič. Dvojnik blagone sme biti izdelan sam drug drugače kupec tudi ni na voljo. Obstoj stranke je tudi sanje, ali ni mogoče niti kemične obstaja polnjenje. Obstaja samo rop in govoric, vključno z magnetom in okna. Morda je to način, da se uničiti Indija popolnoma preko preusmerjanja porodov v nepridobitne dejavnosti. Brez nad mojo prvo raziskave'' BAL PARYAWARAN'', dr raziskave'''' UNICEF, raziskovalna naloga "modeli rasti", pod objavo tantra'''' mantro, "Uporaba vnaprejšnje inženiringa'','' družba in socialni inženiring'','' vnaprej ekonomija'','' vnaprej risanje in uporaba'' itd so moji dejstva v službi družbe.

Sidro (2): - Zakaj so jo zahtevajo, da napišete veliko in še več, saj na določbo prihodek od licenčnine je bolje paket v pesmi, zgodbe in v splošnih knjig? Kaj je v primeru vaše motenj poleg pisanja bedaki?

Divesh Bhatt: - pišem samo resnico in nič narobe v mojem smislu.Dovoljenje pisno napak ni mogoče odobriti po mojih staršev. Jaz ubogati dejstva, govoriti resnico in jaz kaj rekel in verjamem v dejstvih. Ne morem zbrati 5-6 angleščino, matematiko ali sociologije knjige sledi nenavadno objave + prevajanja in nevarnih seksualnih zgodb. Določba prihodek od licenčnine je po mojih delodajalcev ni dovoljena, vendar lahko je omeniti, da vsaka knjiga na svetu ne more biti bolj dragocena kot vsako posamezno stran od mene pisno. Spet je izziv za vse, da dokaže svoje globoke študije kot nenavadno, bom ustaviti nadaljnje pisanje. To je razlog, da bi me bog namesto kamen kip upravljavci dolžnike, vključno Baba z KHANDWA, Puškár in vaščani KORAPUT, KOTPAD z okolico ANDHAR ORRISA. Jaz financira dva štiri wheeler nano avto + 2 motocikel lažje moje slepe privržence in priročno, da dosežejo boga na čas Diwali & EED.

Sidro (3): - Vi ste krivi, da zadevo ponoviti in tudi predlagati, 120 / - rop po 250 / - zaslužek.

Divesh Bhatt: - Ob objavi prve knjige, sem bil na voljo v Indiji. Sem šel v tujino za ogled testo način raziskovalne dejavnosti, ampak kot sem se vrnil v Indijo, sem videla mojo nepopolno knjigo Randhir Prakashan, Haridwar, objavljena pošljem KL NISHAD vodnik (BHAIRAMGADI). Strinjam pomanjkanje kakovosti in količine, prišlo v drugi izdaji v seriji knjig. Spet lahko omeniti, če ne bo pokazala, vrednost za denar, se bom vrnil Rs.250 plus Rs.120 enako Rs. 370 iz mojega 25T + ...........

Sidro (4): - Proces nomenklature vaših knjig (NASLOV) ni znanstveno pot.

Divesh Bhatt: - Vrata na cerkvi vratih manjka in opice so na voljo v Bandra. Če naredim ponaredek izboljšati indijski, da si je prav, ne pa ubogati? Če pišem "denar ne more biti deževalo", ni treba prodati? Če se ne selled, kako se berejo javno? Če ne sme razumeti, kako je mogoče izvesti postopek obramba Indiji? Berejo in poslušali, ampak skupina roparjev je nenehno rumoring RP LP MP NM MP ogledalo kot v zgodbi o goloba in Dadi Wale Baba G. Bodite domoljubi, ne bodo soočile samo resnico, ampak samo Bog tudi po premoru. LOK Adalat trdi pisatelj dal trdo delo, ki presega njegove fizične rezultate Omejitve v kakovosti proizvodnje.

                                    EXTREME delaven

Sidro (5): - Prosim, povejte nam, tvoje izobrazbe. Ali ste pravna pisatelj ali norec? Kaj je top model?

Divesh Bhatt: - stal sem na prvo mesto v šoli v HSC, hkrati prehod PPT "osnovno kvalifikator in'eniring sledi Amie (višji tehnik) in diplomiral iz umetnosti, kot tudi. Na podlagi dovoljenja delodajalca sem ponovno stopila UNIVERZA NA VRH v ekonomiji (zlata medalja). Osnovna usposobljenost predavateljev UGC NET & VYPM SLET se dokažem kot pravna pisatelj in s tem intenzivnosti vrhu modela in nano LS BS4 opredelil Cleaver, da dosežejo vrh.Sem predložil svoj tezo o "UNICEF'' trdi spolnem izkoriščanju otrok kot dokumentarnega fotografskega dokaza, ampak zaman zaradi neznanega GAY koncepta mojega ženska vodnika. Sem tudi opozoril, NITHARI CASE rešiti otroke z ducat življenj, vendar nihče ne verjame moj glas.

Sidro (6): - vas pojasniti življenja otrok podrobno?

Divesh Bhatt: - norčavi tantrični od dhamtari (chattisgarh) ne samo claimer denar dež skozi VRVI vendar se ukvarjajo s 25.000 / - tudi v gotovini. Skupina 3 otrok (starih od 10 do 16 y y) povzročil umor 12-letnega otroka, kot visi do smrti sledi drugi trije umori, ki izhaja v širitev tolpe kot ducat zločincev. Skupina ni mogla razumeti, da nihče ni kupec in vsi so govorice, ampak okrožje PULISH odpustili 302, 304 IDC in postaviti morilce zadaj steno Baštář zapor kot je bila objavljena v časopise. V neskončne verige kaznivega dejanja, če sem bil sposoben pristopiti k njim - mogoče rešiti z neposrednimi življenje ducat otrok, vključno zapor obiskovalcev.Sidro (7): - Ti si pijan MCDOWELL 20:00 do indults sledi NANO obisk vzorcev z ovčjim 12 številko?

Divesh Bhatt: - Javni uslužbenci in birokrati so običajno korupcije v spomin Mahatma Gandhi ali PM, CM, BM itd pravni svetovalec VN Gadgil naše edino dama PM ex. Indira Gandhi opravi deset milijonov No shemo vključno Pond in jezero s presenetljiv lije enako v sezoni za vodenje sistema zaposlovanja. Pravzaprav gledano politike je Nobelova vendar je bil bodisi podcenjena ali razpoka v bearcats, torej celo samo na papirju. V istem kontekstu DKBRY za mestno in podeželsko prebivalstvo DRY za cilj, da shranite Indijo s proizvodnjo podvojene članke varčevanja z Indijo s strani tujcev in Angležev. V skladu s temi dejavnostmi zaslužek 5000 / od Bablu Sahu lastnika max 100 mc vložili, da bodo ugotavljale v Indijskem rušilcev izkazala donosna enkrat, ampak koga so upravičenci Tata Indica potovanju z vlakom zdravnikov Andhra nadaljuje s krajo ducat riž in nageljnovih žbic zrna iz panojev trgovini? So spet žrtve ZHADI (377) in raj obišče rezultatov v kateremu luksuz, neverjetno nič.

Sidro (8): - In kako ste vzeli piškote v BOLERO?

Divesh Bhatt: - Ko sem se soočajo intervju s skupino tujih odraslih neplačnikov v Dip denarja, načrtuje, da bodo kupili Mahindra Bolero v 48 delovnih ur npr. V četrtek, ki izhaja iz pobegom sebe z beračenjem nad zneskom HARI PATTI v nekaj minutah za zajtrk.Mimogrede sem tekel nag brez ogledala in levi spodnje perilo, izvirno in resnično pripravljeni na dražbi in Ganja tihotapci so vabljeni s Škorpijona. Če so vlomilci uspešni pri svojem cilju, ne kupujejo XYLO E 8, je mit. Prosimo, da je seznam piškotov vozil za n.a.

Gospodarskih vozil, osebnih vozil,

        alfa Bolero

        gio reva

        Navistar scorpio

        maxicab Thar

        Genio verito

        Maximo Actyon

               Tourister predsednik
Korando, Kyron, REXTON, rodius, XUV 500 in ZLX m2dicor hibrid
        Jasno je, da sem najbolj sekire Indijanec Mahindra. Zato je priporočljivo, da bodisi sprejme zlato piškote ali naj PAN (IKU) na poveljnika brez krone zavoro, ampak na koncu, če bi jedli Parle - BOLERO je najboljši.
Sidro (9): - ste vljudno zahteva, da povzemajo raziskavo namesto dolgega memoranduma.
Divesh Bhatt: - Iz seznama 12.500 mobilnih številk z imenom in naslovom Jaz se zagotovi, da so vsi neplačnikov razen Bajrang.
Sidro (10): - Pozdravljeni. ta tip je Bajrang Baghel, bog?
Bajrang: - To je dejstvo, ki lakh anketiranih uradnik ljudi in mi odvzema edini čast na svetu, vendar pa lahko eden omeniti, da je njegov privrženec pozno Anand Rajak - je bil mehanik dvojnega prevoženih kilometrov brez dotika motorja precej zvesta. Druga blizu njega zagovarjajo KN Singh niso premagali nobenega primera, saj svoji praksi.
Sidro (11): - Singh Saheb ni na voljo, vendar vas prosimo, povejte nam, kako rednega uspeh odvetnika.
Divesh Bhatt: - Vsaka oseba v poslu, je slep, če konj prijatelji bruto kaj bi jedel? Jaz sem svetovalec cum prevajalec Singh Saheb, ki je delodajalec ducat mladince in uslužbencev. Ta odvetnik je aplikator interneta, ki presega in ima na stotine prava knjig. Sprva je potrebno študijo primera sledi starejše svetujemo, vključno Bilaspur in vrhovnega sodišča Lawers. Je lastnik Suzuki avto in motorno kolo, darilo, ki ga tast in junak honda z mojim Nano zagotavlja udobje pri približevanju dejstvo. Prav tako je dobil objekt Samsung Laptop z samsung ac komoro in večino svojega note stanja so z mano, bodisi pripravljen ali z mano odobril. Tako se vse odločitve v korist zanj je skrivnost uspeha, vendar je potrebno celotno 100% provizije vnaprej in ni možnosti vračila pristojbin za zmago. Zdaj nekatere žrtve trdijo dolžnike ali ne ownest vendar je Wakil številka 1.
Ne zamudite Baba G KE PRAVACHAN ampak po premoru.
         Pisatelj je trdil času slabega!
Sidro (12): - Vzameš spati am, zbudi 10. ure. Kot prideš gor vaš mobilni gets nonstop 12 + H dela.
Divesh Bhatt: - To je res, da me zbudi se v zadnjem času. To je razlog, da je moj čas klica od 9. do 12. uro. Vsej Indiji telefonska številka za pomoč številk za prikrajšane osebe so 09425636422 + 09926395795. Te številke so na voljo v mojem pismu pad, ime plošče, uradno plombo in tudi na spletni facebook.com. Te številke so prav tako teče v scenariju intervjuja. Imam prostovoljskih pomočnike v anketi in voznik + + Helper mezonov so že na voljo na mojem pragu. Poskušal sem najboljšo celo vrat do vrat službe vseh bralcev, ampak malo znanja je zelo nevarno, tako kot v zgodbi o ABHIMANYU. Zato sem ostal na mobilnih do baterije nizko od klicatelja in moje številke so vedno zaposlen v tem trenutku. Imam skrivno Vodafone številko za osebno uporabo. Mi lahko dajo mesto strog red, da se dovoljenje iz sebe pred sklenitvijo kovancev poslovanja.
Sidro (13): - In kaj je neskončen zaključek? npr opisali Indijo v tvojih sanjah?
Divesh Bhatt: - Obstaja skupina mobilnih roparji jesti 17.000-83.000 na stranko, kot predujem za finance. Zagotavljajo laptop vredno Rs 6999, tako da ne vem Bhatt je pol um za nakup enaka za Rs 15000.Skupina celo trdi rešitev kakršnega koli problema, vključno z domačo konflikta, Satta, gadadhan in obračunom kovanca. Jih uporabljajo e mail id, HDFC preveriti in vse sodobne objekte za E plen. Tri številke živih trupel v Geedam mestu Chattisgarh, do formule (zlato) traktorja specialista, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 v magnetom in parrarel ropov me usmerjena pisati v globino.Najbolj iskrena oseba v Indiji (Bhagwan g) pravi ducat Jwellers v kapitalu chattisgarh lahko pobegniti pred Diwali.
Sidro (14): - Si bila obtožena malomarnosti v javnem delu, ki ga vaš sub delitve uradnika v letu 2002. Jezen policist storil samomor, in SDO postal je. Kaj je ta drama? Dobiš lep plačo 25 t na mesec in tipa F velikem bungalov. Zakaj ste se zavežejo, malomarnost pri delu?
Divesh Bhatt: - Med postopkom univerzalne dokazovanja hipotez, potrebnih za preverjanje policijsko potni list. V tem trenutku komisarja policije, mesto, Hoshangabad me vodi v priporu 72 + ur.To je bil razlog za mene odsotnost z dela za teden dni privedlo v takšne razlage v šahu z tatvini izvajalci trdi omejen um Indijancev.Če uradnik postane jezen po razstrelitvi obvestilo, da me, ali kdo poskuša jesti hrano, dodeljene Zinda Gandhi in samomor, je motnja v sistemu. Če je čas vratar vozi svoj krog na železniški progi ali hodi na platformi s pol uma SDO ali zelenjave prodajalec sam skriva v ozadju Piggeo avto (obdarjeni z mano), vsi so posledica sistema.Zanimivo je omeniti, da se pes ne pozna v vzvratno prestavo v vozilih. Videli so vsa vozila v naprej teče samo in praksa lajanje je dobil, ki jih v naravi. Pisatelj je običajno metanje psov v obratnem vrstnem redu. Ima 15 let izkušenj za take dejavnosti, ampak v zvezi z guru Drone je treba opozoriti, da so otroci 19. stoletja poslušali zgodbo o mlekarja in opicah, želv in zajec, dragi in kamel itd Ampak zdaj dni, v 21. stoletju namesto Računalnik in tehnologije, so dobili praktično usposabljanje okna, magnet, kirurgije in poneverbe. Kdo je DONGRE? Kdo je mastermind indijske sužnja? Kdo je rekel, nujno povodni konj v 50 Paisa? Kdo je rekel, da napišete SATYAMEV JAYTE v enem rupije leta 1970? Spet je nemogoče odkriti veleum lažnih valuti ali z različnimi tehnikami testiranja valut, npr tv, žarnice, cevi svetlobo. Vasco d Gama in Angleži so bili delno uspešna pri pridobivanju Indija sužnja, ampak v 2 h letih. Tako je edini namen mojega globokega raziskave je ugotoviti problem med vaščani in naložbo v višini 25 ton na mesec iz zadnjega desetletja ugotavlja, vsaka stran svoje knjige za zamenjavo RAMAYAN, MAHABHARAT, Biblija, Kuran, Geeta in to je zgodovinski čudež, da se vključi V vsaki knjižnici.
Sidro (15): - Kaj je upravljanje časa?
Divesh Bhatt: - 18 + h delo s 100% učinkovitostjo, je upravljanje s časom.
Dajatve so še na Shri Bhatt in je ni mogoče jasno jih z njim.
LOK Adalat zaračunava D K Bhatt kot poškodovanega Gunda.


Sidro (16): - so poslušamo, da prehrana več kot dvakrat večja od običajne osebe. Še vedno ste lačni, zakaj?
Divesh Bhatt: - Pred vstopom v vladno službo, sem bila Pappu PAHALWAN v Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Prehrana spremna beseda je ostala visoka in stara si telo je znak večjega znanja. Sachin Tendulkar je stoletja stoletij, vendar še vedno lakoto tekov, na enak način delam zbiranje znanja.
Sidro (17): - To pomeni, da pijete veliko!
Divesh Bhatt: - Nisem pijan v mojem življenju. Prav tako me ne zanima lakote seks.
Sidro (18): - če ste samski, bi moral biti un verjetna.
Divesh Bhatt: - Jaz sem pripravljen poslušati dolžnike, ne faitfull, tekač, jedec, goljuf, jezen, nonsence itd. Ponovno je opaziti, da so zamude pri poroki zaradi družinskih razlogov in BABAg enaki nomenklature.
Sidro (19): - Kaj je to babababa?
Divesh Bhatt: - clearks so domicil v Indiji od britanske nadvlade.Baba se nahajajo na stezi v bližini postaj, ki imajo Readymade dlake na obrazu. Ti baba so dobili posle Dharma pa so ujeli ponarejanja dvojni denar. Zdaj ti baba so reburying Babu je je 1. dan v mesecu po mediatorja inženirja povzroča dolgoročno izgubo vere v človeka na baba & Babu.
Sidro (20): - Dali ste 5t, 5t, 12t, 11T korupcija za PhD, potni list, tuji potovanje, pogojno, Govt. bunglaw. ste v Neel kemikalije, 20t + nano v Rs vložili 85h + 24h 125.000 v steklenici, 8500/70, v PATTA 80 h. 10. Našel si 6t stroške prodaje 13T nabavnih vrednosti cddeshmukh navzkrižnih pet 3 draga. V tem 6T ste plačani 3T da Ičići firozabad za nadaljnje poslovanje in za ostale 3 t opredelite Dadra, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar in Biowar avtobus stojalo
Divesh Bhatt: - Kot sem rekel, obstajata dva namestnika dela, bodisi nič ali veš. Jaz izjavljam, da v 11 letu inženir službo, pa nisem dobil niti rs 10 kot korupcijo. Nisem zaslužili denar, tudi rs 5 v moje delo in vse moje kakovosti dela so bila v odsotnosti darovanja.Eden lahko preveri merilne knjigo številko 119 in 120 za, da se z nakupovalno 3500 / dati izvajalcu, da me ne kot del korupcije, ampak nadomestilo za China Mobile kupili v Delhiju vredno Rs 8500 /. Ta izvajalec Pande (G mošt) prikazuje ameriško metodo CSR + spodbuda vendar zaman zaradi razloga, ki predava na pijan in je tudi predlagal, da se pomešajo apnenec z malo količino Sadra, da bi nadomestnega cement in da civilno gradnjo pod nizko ceno z visoko kakovostjo.
        Sedaj lahko eno poslušati, da lahko to 3 prihodek L porabila v 10 L gotovini moje plače in skoraj polovico zneska zaslužka s prodajo teh postavk. Ta vsota presega 15 lakh rupij in ti so kratki naložbe, da shranite Indijo.
        Ta imena so poslušali od nekaterih železniških postajah, kjer sem našel tri nove prišlec kovanca za podjetja, v katerih je bila ena LAMBU in druga pa je bila TINGU. Rekli so mi, da obiščete internet, da vidim 9 cm riž vleče skledo, ki se ukvarjajo v 1 t crore, žeton, da je treba sprejeti 10 crore pred soboto. Rekel sem, da RP Hota hi Nahi he, C Hota hi Nahi he, Gorakhpur je 3 dni teče z vlakom, danes je ponedeljek .............! Lambu g dejal aero letalo popelje na 6 ur, plačilo je treba zbrati s čekom .................! Zdaj mi Tingu G naj se ZANDU.
        Na enak način sem šel Ajmer je makkamadina Indije za neskončno vzvratni za nakup 2 kos 3. dragi križa 5. leta 15.900 16.700 22.000 stroške. V tej valuti, ena draga je sedel je nesmisel razlog. Kakorkoli dve stari osebe v starosti od 65-70 let, v katerih je bil eden Bengali, katerega prijateljstvo je bilo 65 let, je živel v biover skoraj 70 km od Ajmer, me je poklical, da pridejo. Kot sem dosegel mesto, rekli so, da imajo purchased12 knjig iz munna kabadi. Vse vsebovala mobilno številko pisatelj, izpustili smo poklicani vsi. 6. dosegel na mojo nogo, saj zjutraj, dva sta na železniški postaji, dva pa sta na avtobus stojalo. Eden bo prišel z aero ravnino in si prišel 2 uri prepozno. To je naše zadovoljstvo, da vas bo popeljalo od SBI Chowk. Zdaj brez nepotrebnih predavanj, ki sem jih videl na stotine Dadra styled valuti, so povedali en rupija seznanil z revmatoidnim artritisom NA Malhotra podpisano lahko prodali en kos v Rs ZERO, dva kosa v Rs ZERO trije kosi v Rs ZERO, štirje kosi v Rs 5 LAT gotovino vendar so pozabili, da stranka ne obstaja. Sex strokovnjaki call of Illahabad (UP) za magnet, pokličite zdravnika za HAJMOLA prahu vleče riž stanuje 9 centimetrov prejšnji teden, dva usta kača Bulandshahar, obsežno področje dela in kontinuirano raziskovanje z nonstop delajo mi samo pooblaščena oseba, da bi linijo za pomoč na vendar sem spet zmeden, da bi našli količino kovancev mislih na splošno vaščan. Rop magnet kovanca ob jezeru, ki ga je inženir, ki je sam izdelani tako, da funta, zaradi česar kokosovo trgovina poslovanja za 10 Rs dva pava, neodgovorjeni klici iz indult kupiti isto in adiwasi plen me zmeden, kdo je MAYA.Moja stalna Faller zmeden, da se mayawati ne CM, ona je na voljo v reki Ganga ampak ona ni denarja, kot Laxmi Bai je v Jhansi CANTT. V Rs. hari Patti.
Sidro (21): - ste pretepli tri števila policistov v Thana od Thane, eden zagovornik pri okrožnem sodišču, dve zdravniki v bolnišnicah, dva vaščani na ulici in tudi vaše uradniki v pisarni. Ta teden okrevanje trdi, da kazenska IPC 294
Divesh Bhatt: - Kot veste, da sem bil vodja in cum proizvajalec prodajalec hladilnika in Jalpari motorja pred vladni inženir, ampak najem počitka finaced poimenovali teden bedaki. Policisti so me beated in eated nos od Indira Gandhi, sem se počutil, 20, od tistih 19. Zdravniki so imeli sanje o mojem kidni prodaje. Ta stara 16 let dipl študent sanjal in izračunali dobiček otrok prodaje v kamelje dirke v Arabcev in vaščani so bili stalno prebivališče maya stanju UP. Sedaj upoštevajte, bom premagal računalniški prodajalec v trgovini, zelenjave prodajalec v avto, dolžnike menedžerji tovarni v svojih prebivanje cum proizvodnih enot steklenic. Indija je žoga, valjanje iz tira, razen sicer bo padla. Jaz ne boji 25 Tip policistov, 50 Tip TI in 5-10 sp-DSP ker zaščita je druga stvar nekako.
Sidro (22): - si zlomil ključavnico vaši pisarni in LIG 07, H 18, G2, G35, F2 in tudi opredeliti MIG II 36, visok 378, 11 št. Makan in dvig wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - sem bil samo posrednik pri vstopu v novo poslovno stavbo, kot na ustne odredbe okrožnega kolektorja. LIG 07 je tempelj kovancev poslovnežev, H18 je piknik za zgodbo o paru ur, G2 rezidenca 2500 / dolžnike, je G35 dvojno namesto zaklenjena preloma od G38 in nazadnje F2 je le nadomestilo zbiralec gostiti bralca in privrženci ter tudi center skupinskega prehranjevanja.MIG36 in 11 ne Makan so jih Sada in 378 je najem bungalov lasti.Dvigalo Wala Bunglow zadaj kolektorja bungalov je skupno podjetje sanje iz sebe zagovarjajo KN Singh, ki je zgrajeno novo ustavo, v katerem je razloženo, IPC 448.
Danes je ponovno zaračuna Divesh Bhatt, ki govori veliko, vendar zaman.
Sidro (23): - si zavezati COW ..................
Divesh Bhatt: - Krava je pokazala levo, ampak če lastnik krave (policaj) ne izpolnjuje, mu veliko premagati.
Sidro (24): - si zavezati če 5 ožina ...............
Divesh Bhatt: - Če 5 je ravna, je Trgovanje 220 Arabske vsote denarja. Če SATYAMEV JAYTE napisano spredaj, je to, ki se ukvarjajo z dne 30. tc. Če 1995 natisnjena, je, ki se ukvarjajo z 1L dolarja in če letalo aero postane nesreča, kot smo predstavil glavne plošče, se lahko izdelek stane 17.725 K pa je treba, da je prisotnost skorja psa v tem, da je jedel seznanil namesto ovčetina in poljska isto.
Sidro (25): - To DOG ................
Divesh Bhatt: - pes na ulici jedel 15000 vsoto denarja. Zdaj sedi in čaka, da latrine psa, saj bo citat samo denar.

Sidro (26): - To pomeni, da se zavežejo veliko, vendar zaman.
Divesh Bhatt: - V ciklu kovancev igri je politika zahteva blago, ki niso na voljo in če je neke vrste blaga, najdemo na trgu v bližini reke Ganga so neumne osebe, zavežejo veliko manjka v tem. Formule je ladijskega prometa so oblikovani tako, da uniči celoten sistem, vendar nihče ni kupec. Vsi živijo ljudje so v ciklu tepec-mediatorja-tester-financer-stranko, vendar stranka ne preživi na zadnji. Dragi opic blagovne znamke moških, mislim, R 1, ne zadošča za nakup zdravila matere. Rs 5 ne more dovolj odkupa mleka za dojenčka.Dve pol rupij in ne veljaven denarja. Rs 10 ustanovi v dveh pav in Rs 100, če vsebuje orel ne sme teči na trgu zaradi velikega s 4 velikosti. Ne moremo dati zdravilo matere v 3 kg steklenico in aslso ne more piti vode v to. Steklenička ni potni list Pakistan in če ga jemljemo z žlico, se lahko ena ujeta v tihotapljenje. Torej, zakaj je ta nestrpen in lakota? Veste, da je polovica našega prebivalstva žensk in polovica od njih je otrok. To je politika Angležev, da ne bi preživel Indije po habituating Commonwealtha, kriket, spol, satt, kovance in steklenico z 20% delovnih ljudi. Prosimo čast moje globoke študije sicer bomo Sebe uničiti. To je zaključek mojih knjig.
Zdaj bomo test rezultat javnosti po premoru.
Sidro (27): - Zdaj navedite sporočilo na indijski preko tega foruma.
Divesh Bhatt: - želite odstraniti govorice denarja dežja, obstajajo le alternative za barter sistem ali oblikovati valuto z DK Bhatt fotografijo. To bo povzročilo tudi rešitev črnega denarja in inflaflation z gospodarsko enakosti, kot tudi.
Sidro (28): - Kakšne so vaše pričakovanje, ki ga vlada po tem forumu?
Divesh Bhatt: - Od Dantewada je naxal okrožje, je treba imeti policijsko zaščito za vse nas teen MURTI.
                                             VOLCABILIRY
VZOREC: - Kupec mojih knjig, uporabniki interneta, gledalci in javnost prisiljeni kovancev poslovanja.
ZHANDUBAM: - Mastermind od 6 do 8 oseb, stroški denarja
Kupec: - Ni na voljo naked BABA zavezati, 20 l 20.
BOLOBABA: - Zaslužili 6 l, zahteva Deshmukh stric.
Cisterna, Rampur: - To je zadnja ustvarjanje mojega očeta.
Pacient Kolhapur: - Išče dvojne za denar dež ni na goooooo. Ti so potrebni za prenos Bareli iz Agre takoj. Ostali podatki o vprašalniku lahko najdemo v mojih knjigah.
                                            VPRAŠALNIK
1 - Le sanje - Le Rs. 1 india .......
2 - Hobby - Keksi v bolero
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film
4 - Vozila sanjal - Xylo E 8 Rdeča & Bolero m2dii
5 - Film - Daulat Ki Jung
6 - Hero `- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - logo Volitve - Fati spodnje perilo
10 - Animal - Hippopotamus & draga
11 - Bird - Peahen & Eagle
12 - kralj - CDDeshmukh, ra nu Malhotra, jp taylor
13 - Zdravnik - specialist Tortoise ASIM
14 - Bark - Nano potovanje
15 - Knjige - 1. '90 Crore kem barsaat "
                                                     2. "Asimit noto kem dhanwarsha"

                                             CONLUSION

       Forum zanika vse obtožbe več kot pisatelj. Ona trdi, da je fizično in psihično delo na omejitve parametrov za izhod bolj kakovostno delo. Forum predlaga gledalca, da zapusti igro kovanec takoj in naročila 09425636422 + 0992695795 so vse India telefonske linije za pomoč za katero koli zadevo. Forum bo poskušal policijsko zaščito v skupino in da vedo, podrobnosti o ukrepih, pokličite Randhir Prakashan za nakup knjige pisatelja. Vse pravice pridržane Ricepullers.in telefonska številka za pomoč NO. : 09425636422, 09981011455 E-pošta: dbdkbhatt39@gmail.com