Go to content Go to menu
 


SWEDISH

 

Top of Form

www.ricepullers.in 09425636422 + 09981011455 ईस्टइंडियाकंपनी 1818 चावल खींचने सिक्के से असीमित पैसा बारिश, लौंग टचर, 2 बिच्छू 5 + kg शराब बोतल रु. 32000 विक्रेता & बल्ब ट्यूबलाइट क्रेता, 20 नाखून कछुआ, डबल इंजन दो मुंह सर्जरी साँप, बोलता उल्लू - मोर के अंडे, लाल प्याज, इमलीपलाशहर्बल पेड़पौधों, लिलिपुट, नंगा दर्पण, पीतल गिलास, काली हल्दी, इंदिरा गाँधी सिक्का, 5-10 -100 रु, अखबार में विज्ञापन - मोबाइल डकैती, श्रृंखला कड़ी योजनाओं - डकैती और अन्य अफवाहों से लुटने से पह्ले कॉल करो - ENG. भट्ट g
Jag utmanar härmed alla att jag inte är en chai wala eller daruwala men en maskiningenjör med erfarenhet av forskning i främmande länder med ett dussin böcker skrivna inklusive 90 crore ki barsaat & asimit Noto ki dhanwarsha publicerad av Randhir Prakashan, Haridwar, vilket står vid nummer ett på sådana typer av böcker.Bredvid ett decennium av ingenjör arbetslivserfarenhet och en doktorsexamen i nationalekonomi säker själv en Zinda Gandhi.Tillverkning av över tusen flaskor, mer än hundra av flaska Fabriker och patta, cddeshmukh alla slags anmärkning, Neel kemiska, 1970 en rupier mynt 12 gram väger och hundratals sådana artiklar visar tydligt att kreta till Hota hej Nahi han. Den DEMANDED är inte tillgänglig & viva vers. Vänligen hedra mina djupa studier annars kommer vi att förstöra oss själva och min gör mitt mobilnummer 09425636422 till 09926395795 en allt Indien hjälplinje för alla frågor. Jag själv Engineer Divesh Bhatt tillverkade 52 EIC flaskor.Jag har kors Rs. 5, JPTaylorRs.10, PATTAeic1818BASTAR, DRP, NEELfunction kemiska, flaska laddare, 20, uggla, Rs1 av 1964,82 & allt inklusive RPLPNMPMMIRROR. Besök webbplatser nedladdning LOK ADALAT i hindi och ladda ner video innan att inte missa samtal 09425636422 + 09926395795 att vara en del av operation räddning Indien.

Engineer Divesh Bhatt - 09425636422,09926395795

E-post - dbdkbhatt39@gmail.com dantewada420@gmail.com

Advocate K.N. Singh - 09425595831,07697128497

Bajrang Baghel - 09424154123,09479024184

Randhir Prakashan, Haridwar - 01334226227,
              

                             Offentligt forum

Alla fakta och sanningen av denna sändning är rent imaginära och eventuella likna i valfritt format är en incident.

I offentligt forum dagens offer är författaren till "90 crore ki barsaat" och "asimit Noto ki dhanwarsha publicerad av Randhir Prakashan Haridwar. Dessa böcker skapade en ny sten i den indiska publicering. Författaren är en gazette ingenjör i folkhälsovetenskap Institutionen för Chhattisgarh regeringen, men han handlar i flaska, mynt, antikviteter och är de aktiviteter som är juridiskt förbjudet, även om hans intressen är att forskning och att göra något nytt med sin forskningserfarenhet i främmande länder . I offentligt forum är det att ladda Shri Divesh Kumar Bhatt som en kritisk skribent.

                                            KRITISK WRITER

Ankare (1): - Hellow & hai att alla tittar LOK ADALAT / AAP KI ADALAT EK MULAKAT levande och exklusivt på din favoritkanal?.Dagens offer är Shri Divesh Kumar Bhatt, som är tänkt att vara en kritisk skribent eller en dåre person att skriva på dumma frågor.

Divesh Bhatt: - God morgon till alla läsare / tittare. I min kritiserade första bok'' 90 Crore KI BARSAAT "innehållet är forskare forskare följt av introduktion till saken. Afterword innehåller nödvändiga element i forskningsmetodik samt en beskrivning av olika mynt efter den enorma delen av undersökningen. Den enorma inkluderar apavarumärke 1818 mynt, Anna 1962, Gandhis mynt, SUN varumärke 20 paisa, fisk varumärke en rupie, Dear varumärke fem rupier, Horse varumärke mynt och mycket mer samling ökända mynt och en hel del metoder för att extrahera Satta nummer och otroligt pengar regn . Nästa kapitel innehåller silkeslen värld ner födelse, mirakel HARJOD, första ägget i svart höna, Doppade pengar, sköldpadda av 20 spikar, Imli KA BANDA, nio poäng fem inches brons glas, hypnos med svart gurkmeja, tala uggla, för mig gud, guld fabrik, försäljning av vit Palash, försäkring av 90 lake, obegränsat med pengar regnar am RAM Lalu MAMTA formler för förfalskning. Den sista delen av teser innehåller sanningen om mirakel och datum klok samling Satt siffror. I nästa del av komplexiteten som ingår i'' ASIMIT NOTO KI DHANWARSHA'' ärenden är ovan följt av flodhäst 50 paisa mynt, lejon och CHIND kvartalet Anna, 1939-1964-1970-1982-1994-1995 en rupie, annons VI, Victoria, kvartalet Anna och mycket mer om dubbelarbete och dess identifiering, rån och pensionerade försäljare RANSONERA butik, tank drama RAMPUT bybor och även rykten om pengar regn bland byborna. efterord innehåller är HATTAJODI, SIYARSINGI, VEER NUKH, BHANWARMALI höna mördare & GARUD och sina tester, ägg av uggla-peahen och dynosour & laddning och roberry genom mynt, flaska EIC 1818, kedja länksystem, stadgar 8 metaller, Lebo, redskap & Patta fabrik, tillämpningar av förskott teknik, rån i guld genom dubbla pengar på sex månader och i arbetslivet, reklam i tidningen för mobil rån, E rån, E Hawala etc. Den sista delen av avhandlingen innehåller Satta siffror drar slutsatsen att den efterfrågade artikeln är otillgänglig och efterfrågan av de tillgängliga varorna är noll. De dubbla varor får inte tillverkas av mig själv annars annars köparen är inte heller tillgänglig. Förekomsten av partiet är också en dröm om laddningen är varken möjligt eller kemiska existerar. Det är bara rån och rykten inklusive magnet och fönster. Kanske är det ett sätt att förstöra Indien helt via avledning av arbete i ideella verksamheter. Exklusive ovanför min första forskning'' BAL PARYAWARAN'', PhD forskning'' UNICEF'', forskning paper Tillväxt modeller ", under publicering'' Tantra MANTRA''," ansökan av förskott teknik'','' samhället och social ingenjörskonst'','' förskott ekonomi'','' förväg ritning och tillämpning'' etc. är mina fakta i tjänsten av samhället.

Ankare (2): - Varför är du behöver för att skriva mycket och mer eftersom tillhandahållandet av royaltyintäkter är ett bättre paket i dikter, berättelser och i allmänna böcker? Vad är fallet med din störningar isär av att skriva dårarna?

Divesh Bhatt: - Jag skriver bara sanningen och inget fel i min mening. Tillstånd att skriva in fel kunde inte beviljas av mina föräldrar. Jag lyder fakta, tala sanning och jag gör vad du säger och tror på fakta. Jag kan inte samla 5-6 engelska, matematik eller böcker sociologi följt av ovanlig publicering + översättning och osäkra berättelser kön. Tillhandahållande av royaltyintäkter inte tillåts av mina arbetsgivare, men man kan konstatera att någon bok i världen inte kan vara mer värdefull än någon enda sida skriven av mig. Återigen är det en utmaning för alla att bevisa min djupa studier som en ovanlig, kommer jag stoppa ytterligare skrift. Det är anledningen till att göra mig en gud i stället för sten staty av den försumliga chefer inklusive BABA av Khandwa, PUSKAR och byborna i Koraput, KOTPAD och omgivning ANDHAR Orrisa. Jag finansierade två fyrhjuling nano bil + 2 motorcykel för att underlätta mina blinda anhängare och bekvämlighet för dem att nå Gud i tid Diwali & EED.

Ankare (3): - Du skyllde att upprepa frågan och även att föreslå 120 / - rån efter 250 / - tjänar.

Divesh Bhatt: - Vid tidpunkten för publiceringen av den första boken, var jag tillgänglig i Indien. Jag gick till främmande länder för att se smeten sättet forskningsverksamhet men som jag återvände till Indien, har jag sett min ofullständiga bok publicerad av Randhir Prakashan, Haridwar som skickar min guide KL NISHAD (BHAIRAMGADI). Jag accepterar bristen på kvalitet och kvantitet, lett till en annan utgåva i serien av böcker. Återigen kan man konstatera om han inte hittat valuta för pengarna, jag återkommer Rs.250 plus Rs.120 lika Rs. 370 från min 25t + ...........

Anchor (4): - Processen för nomenklatur av dina böcker (titel) är inte ett vetenskapligt sätt.

Divesh Bhatt: - Gate i kyrkan grind saknas och apor är inte tillgängliga i Bandra. Om jag gör fake att förbättra indiska att behaga vara rätt, lyder de? Om jag skriver "pengar kan inte regnade" gjorde det säljer? Om inte selled hur allmänheten läsas?Om inte läsas hur det är möjligt att genomföra operationen save Indien? De läste och lydde men den grupp av rånare kontinuerligt rumoring RP LP MP NM MP spegel, som i berättelsen om duvan och DADI WALE BABA G. Var patrioter, kommer vi inte att möta bara sanningen men den enda guden också, efter pausen. LOK ADALAT hävdar författaren att sätta hårt arbete som överskrider sina fysiska gränser resulterar i kvaliteten på produktionen.

                                    EXTREME HARD ARBETARE

Anchor (5): - Berätta Yours examen. Är du en laglig författare eller en dåre? Vad är toppmodellen?

Divesh Bhatt: - Jag stod vid den första positionen i skolan i HSC, samtidigt passerar PPT "basen kval för ingenjörskonst" följt av AMIE (senior tekniker) och Bachelor of Arts samt. Under tillstånd av arbetsgivaren stod jag återigen UNIVERSITET TOP i nationalekonomi (guldmedalj). Den grundläggande kvalifikationer lektor UGC NET & VYPM Slet bevisa mig själv som en juridisk författare och denna intensitet toppen av modellen och nano LS BS4 definierat köttyxa för att nå toppen. Jag har lämnat min avhandling om "UNICEF'' hävdar sexuell exploatering av barn som dokumentär foto bevis men förgäves på grund av ålder GAY koncept av min kvinna guide. Jag varnade också NITHARI CASE att rädda barn med ett dussin liv, men ingen tror min röst.

Ankare (6): - vänligen förtydliga barnens liv i detalj?

Divesh Bhatt: - Foolish tantrik av dhamtari (Chattisgarh) inte bara claimer pengar regn genom REP men dess hantering i 25000 / - också i kontanter. En grupp på tre barn (ålder mellan 10 år till 16 år) orsakade mordet på en 12 års barn som hänger tills döden följt av ytterligare tre mord resulterar i utbyggnaden av gänget som ett dussin av ökända brottslingar. Gruppen kunde inte förstå att ingen är köparen och alla är rykten men distriktet pulish sköt 302, 304 IPC och sätta mördarna bakom väggen i Bastar fängelse som publiceras i tidningar. I den ändlösa kedjan av brott, om jag kunde närma sig dem - skulle kunna rädda de direkta livet för ett dussin barn, inklusive Jail besökare.Anchor (7): - Du själv berusad MCDOWELL 8 PM till indults följt av NANO besök i prover med fårkött av 12 nummer?

Divesh Bhatt: - tjänstemän och byråkrater är vanliga för korruption i minnen av Mahatma Gandhi eller PM, CM, BM etc. juridiska rådgivare VN Gadgil av vår enda lady PM ex. Indira Gandhi som tio miljoner Well Scheme inklusive damm och sjö med överraskande att hälla densamma efter säsong för att köra systemet på sysselsättningen. Egentligen talar politik var en Nobel men det var antingen underskattas eller läckt i bearcats, alltså hela på papper bara. I samma sammanhang DKBRY för stads-och DRY för människor på landsbygden syftar till att rädda Indien genom att tillverka dubbletter artiklar spara Indien av utlänningar och engelsmän. Under dessa aktiviteter intjänande av 5000 / från Bablu Sahu ägare av max 100 mc investeras för att kartlägga de indiska jagare varit lönsam gång men vem är mottagare av Tata Indica resa med tåg från andhra läkare fortsätter en stöld av ett dussin av ris och kryddnejlika korn från merchandiser butik? De är återigen offer för ZHADI (377) och himlen besöker resultat till vem lyx, otroligt ingen.

Anchor (8): - Och hur gör man tar kex i BOLERO?

Divesh Bhatt: - När jag möter intervju till den grupp av icke vuxen defaulters i Dip pengar, planerade de att köpas Mahindra Bolero inom 48 arbetstimmar ex. på torsdag, vilket resulterar i läckage av mig själv genom att tigga över mängden HARI PATTI i några minuter för frukost. Förresten jag sprang naken utan spegel och vänster underkläder, original och äkta är redo för auktion och smugglare GANJA bjuds med Scorpio. Om inbrottstjuvar är framgångsrika i sina mål, köper de Xylo E 8, är en myt. Här hittar du en lista över kex fordon för n.a.

KOMMERSIELLA FORDON personbilar

        alfa bolero

        gio reva

        Navistar scorpio

        maxicab Thar

        genio Verito

        maximo Actyon

               Tourister ordförande
Korando, Kyron, rexton, Rodius, XUV 500 och ZLX m2dicor hybrid
        Det är klart att jag är den mest köttyxa Indiska Mahindra. Så det rekommenderas att antingen ta guld kex eller ta PAN (Iku) i commander utan krona broms men slutligen om att äta PARLE - BOLERO är bäst.
Anchor (9): - Du ombeds vänligen sammanfatta undersökningen i stället för en lång promemoria.
Divesh Bhatt: - Av en lista på 12500 mobilnummer med namn och adress jag försäkra att allt är defaulters exklusive Bajrang.
Ankare (10): - Hellow. den här killen är Bajrang Baghel, gud?
Bajrang: - Det här är det faktum att en lakh människor tillfrågats av officer och abstraherade mig den enda ära i världen, men man kan konstatera att hans efterföljare sent Anand Rajak - Mekaniker dubbel körsträcka utan att röra motorn var ganska trogen. En annan nära honom förespråkar KN Singh inte besegra alla fall eftersom hans praktik.
Ankare (11): - Singh Saheb är otillgänglig, men berätta för oss hur regelbunden framgång advokaten.
Divesh Bhatt: - Varje person i verksamheten är blind om hästen vänner brutto vad ska han äta? Jag är rådgivare cum översättaren av Singh Saheb, som är arbetsgivare till ett dussin juniorer och anställda. Denna advokat är en applikator av internet i överskott och har hundratals lagböcker. Först tar han fallstudie följt av pensionärer råder inklusive Bilaspur och Högsta domstolen Lawers. Han äger Suzuki bil och motorcykel, gåva från svärfar och Hero Honda med min Nano ger bekvämlighet i närmar faktum. Han får också möjlighet för en Samsung laptop med samsung ac kammare och de flesta av hans notblad antingen framställs genom mig eller godkända av mig. Således alla beslut är för honom är hemligheten till framgång, men han tar hela 100% för avgifter i förväg och det finns ingen chans att återvända om de avgifter som skall betalas för att vinna. Nu några offer att begära försumliga eller icke ownest men han är Wakil nr 1.
Missa inte BABA G KE PRAVACHAN men efter pausen.
         Writer hävdade tid misshushållning!
Ankare (12): - Du tar en sömn på morgonen, vakna kl 10. När du får upp din mobil blir nonstop 12 + h arbete.
Divesh Bhatt: - Det är sant att jag får vakna sistone. Detta är anledningen till att min tid för samtalet är 9 till den 12 kl. Det hela Indien hjälplinje siffror för missgynnade personer är 09425636422 + 09926395795. Dessa siffror finns i mitt brev pad, namnskylt, officiellt sigill och även på internet facebook.com. Också körs i skriptet för intervjun Dessa siffror. Jag har frivilliga medhjälpare i undersökningen och förare + Helper + meson finns redan i min dörr.Jag försökte mitt bästa med dörr till dörr service för alla läsare men lite kunskap är ganska farliga som i berättelsen om Abhimanyu.Därför jag bo på mobil upp till batteri lågt som ringer och mina nummer är alltid upptagen för tillfället. Jag har ett hemligt Vodafone nummer för personligt bruk. Vi kan sätta plats en strikt order att ta tillåtelse av mig innan de träder i mynt affärer.
Ankare (13): - Och vad är det oändliga slutsats? t.ex. beskriva Indien i din dröm?
Divesh Bhatt: - Det finns en grupp av mobila rånare att äta 17.000-83.000 per kund som ett förskott för finansiering. De försäkrar en bärbar dator värd skivor 6999, så gör DK Bhatt är en halv sinne för att köpa samma för Rs 15000. Gruppen hävdar även en lösning för alla typer av problem, inklusive hem konflikt, Satta, gadadhan och laddning av ett mynt. De använder e-post id, HDFC check och alla moderna faciliteter av E LOOT. Tre antal levande döda kroppar i Geedam staden Chattisgarh, UP formlerna (guld) i traktorns specialist, Manoj Dammur Rs.2500, 1360 i magneten och parrarel rån regisserad mig att skriva i djup. Den mest ärliga personen i Indien (Bhagwan g) säger dussin Jwellers i huvudstaden i Chattisgarh kan fly innan diwali.
Ankare (14): - Du var ut av vårdslöshet i offentlig verksamhet av din sub divisions officer 2002. En galen officer begick självmord och en SDO blev gjort. Vad är detta drama? Du får en vacker lön på 25 ton per månad och en F-typ stor bungalow. Varför begår ni vårdslöshet i arbete?
Divesh Bhatt: - Under processen av universella bevis för hypoteser krävs polisens kontroll för pass. Just nu polischefen, stad, höll Hoshangabad mig under förvar i 72 + timmar. Detta var anledningen för mig frånvaro från arbetet under en vecka gav in en sådan förklaring i schack med inbrottstjuv entreprenörer hävdar begränsade sinne indianer. Om en tjänsteman blir arg efter bränning ett meddelande till mig eller någon försöker äta mat tilldelats Zinda Gandhi och begår självmord, är det störningar i systemet. Om en tid djurhållare kör sin cykel på järnvägsspår eller går på plattformen med halva sinnet SDO eller en grönsak säljare gömmer sig bakom Piggeo Auto (begåvad med mig), alla är följden av systemet. Det är intressant att notera att hunden inte är bekant av backväxeln i fordon. De har sett alla fordon framåt kör bara och bruket av skällande har fått av dem i naturen. Författaren är vanliga att kasta hundar i omvänd. Han har 15 års erfarenhet av sådan verksamhet, men i fråga om guru DRONE är det att notera att barn till 19-talet lyssnade berättelse om milkman och apa, sköldpadda och kanin, kära och kamel etc. men nu för tiden i 21-talet i stället fördatorer och teknik, de får en praktisk utbildning av fönster, magnet, kirurgi och förfalskning. Vem är DONGRE? Vem är hjärnan av indiska slav? Vem sa det nödvändigtvis flodhäst i 50 paisa? Vem sa att i ett rupier av 1970 skriva SATYAMEV JAYTE? Återigen är det omöjligt att upptäcka hjärnan bakom falska valuta eller de olika teknikerna för att testa tv valuta, t.ex., lök, rör ljus. Vasco d gama och engelsmän var delvis framgång med att få Indien slav men under 2 h år. Således är det enda syftet med mitt djupa forskningen är att identifiera problem bland byborna och en investering på 25 ton per månad från senaste decenniet avslutar varje sida av min bok i stället Ramayan, Mahabharat, bibel, kuran, Geeta och det är ett historiskt mirakel att inkludera i varje bibliotek.
Ankare (15): - Vad är time management?
Divesh Bhatt: - 18 + h arbetar med 100% verkningsgrad är time management.
Avgifter fortsätter på Shri Bhatt och det är inte möjligt att rensa dem från honom.
LOK ADALAT debiterar D K Bhatt som skadad GUNDA.


Ankare (16): - Vi har lyssnar att du kost är mer än dubbelt av en normal person. Fortfarande du är hungrig, varför?
Divesh Bhatt: - Innan man går in statliga jobb, var jag Pappu PAHALWAN i Vijay Health Club, Hoshangabad (MP). Slutord diet fortsatt hög och gamla ser kroppen är ett tecken på ökad kunskap.Sachin Tendulkar gjorde sekel av århundraden men ändå hunger av körningar, på samma sätt som jag gör samla kunskap.
Ankare (17): - Det här betyder att du dricker mycket!
Divesh Bhatt: - Jag har inte druckit i hela mitt liv. Jag också inte är intresserad av hunger kön.
Ankare (18): - du är ogift, tänkt att vara un trovärdigt.
Divesh Bhatt: - Jag är beredd att lyssna försumliga, inte faitfull, löpare, eater, fuskare, tokigt, nonsence osv. Det är återigen att märka att förseningen i äktenskapet på grund av familjeskäl och Babag är identiska nomenklatur.
Ankare (19): - Vad är det här babababa?
Divesh Bhatt: - clearks är hemvist för Indien sedan brittiskt styre.Baba finns på vandringsleden nära stationer med färdiga hår på ansiktet. Dessa baba fick företag av Dharma men de fångade förfalskning av dubbla pengar. Nu dessa Babas är reburying Babus den 1: a dagen i månaden genom förmedlare av ingenjör orsakar långsiktiga förlusten av tron ​​på en man på baba & Babu.
Ankare (20): - Ni har gett 5t, 5t, 12t, 11t korruption för Phd, pass, utländsk resa, skyddstillsyn, prop. bunglaw. du investerat 85h + 24h 125 tusen i flaska, 8500 / i PATTA, 70 +80 h i Neel kemiska, 20t + nano i skivor. 10. Du hittade 6t säljande kostnad 13T cddeshmukh inköpsvärde kors fem 3 dear. I detta 6t du betalat 3T till Icici Firozabad för vidare verksamhet och för vila 3 t vänligen definiera Dadar, Bhaikhala, Chinchpokli, Dahisar och Biowar bus stand
Divesh Bhatt: - Som jag sa finns det två suppleanter av arbete, antingen noll eller du vet. Jag förklarar härmed att under 11 års ingenjör jobb, jag fick inte ens rs 10 som korruption. Jag ville inte tjäna några pengar ens rs 5 i mitt jobb och alla mina kvalitet verk var i avsaknad av donation. Man kan kontrollera antalet mätningar bok 119 och 120 för att med notepad av 3500 / ges av entreprenör för mig inte som en del av korruptionen, men en kompensation för China Mobile köpte i Delhi värt Rs 8500 /. Denna entreprenör Pande (G must) illustrerar amerikansk metod för CSR + incitament men förgäves på grund av den anledningen att han föreläser i berusad och han föreslog också att blanda kalk sten med en liten mängd gips för att göra alternativa cement och göra anläggningsbyggande enligt låg kostnad med hög kvalitet.
        Nu kan man lyssna att detta 3 L omsättningen kan förbrukas i 10 L kontant av min lön och nästan hälften mängden tjäna på att sälja dessa poster. Denna summa överskrider 15 lakh rupier och dessa är doppade investeringar för att rädda Indien.
        Dessa namn blir lyssnade som av vissa järnvägsstationer, där jag hittade tre nykomlingen mynt företag, där en var LAMBU och en annan var TINGU. De berättade för mig att besöka internet för att se 9 inches ris dra skål, handlar i 1 t crore, token tas 10 crore innan lördag. Jag sa RP till Hota hej nahi han, C till Hota hej nahi han är Gorakhpur 3 dagar körs med tåg, är idag måndag .............! Lambu g sade aero plan tar på 6 timmar, betalning skall samlas in genom check .................! nu Tingu G tänkt mig en ZANDU.
        På samma sätt gick jag Ajmer den makkamadina i Indien för den ändlösa omvänt att köpa 2 st av 3 kära kors 5 i 15900 16.700 22 tusen kostnader. I denna valuta är en av de kära satt var nonsens orsaken. Något sätt två gamla personer i åldern 65-70 år då man var Bengali, vars vänskap var 65 år, bodde i Biover nästan 70 km från Ajmer, kallade mig att komma. När jag nådde staden, sa de att vi har purchased12 böcker från Munna Kabadi. Alla innehöll mobilnummer av författaren, missar vi ringde till alla. 6 nått till min fot sedan morgonen, två är på järnvägsstationen och två är på bus stand. Man kommer med aero plan och du kom 2 timmar sent. Det är vårt nöje att ta dig från SBI chowk. Nu exklusive onödiga föreläsningar, jag har sett hundratals Dadar stil valuta, berättade de en rupee kommentar från RA NA Malhotra kan sälja en bit i Rs ZERO, tvådelat i Rs ZERO tre lappar i Rs ZERO, fyra st i Rs 5 LAT kontanter men de glömmer att partiet inte existerar. Sex specialister kallar för Illahabad (UP) för magnet, läkares uppmaning till HAJMOLA pulvret dra ris upp till 9 inches förra veckan, gjorde två mun orm av Bulandshahar, omfattande fältarbete och kontinuerlig forskning med nonstop arbetar mig den enda auktoriserade personen att göra en hjälplinje men jag är återigen förvirrad för att hitta den mängd mynt själ i en allmän bybo. Rån i magnet mynt bredvid sjön med en ingenjör som själv konstruerat att pundet, vilket kokos butiken affärer för Rs 10 två påfågel, missade samtal från Indult köpa samma och adiwasi loot förvirrade mig, som är Maya.Min ständiga Faller förvirrad att Mayawati inte CM, hon finns i ganga floden men hon är inte en pengar som Laxmi Bai funnit i Jhansi cantt. i skivor. hari patti.
Ankare (21): - Du har slagit tre antal poliser i Thana av Thane, en advokat i tingsrätten, två läkare på sjukhus, två bybor i gatan och även dina officerare i tjänst. Denna vecka återkrav dig kriminell för IPC 294
Divesh Bhatt: - Som ni vet att jag var en manager och tillverkare cum säljaren av kylare och Jalpari motor innan regeringen ingenjör men hyresavtalet för resten finaced namngiven vecka dårar.Poliserna beated mig och eated min näsa som om Indira Gandhi, kände jag 20 på de 19. Läkare haft drömmen om min kidni sälja.Denna 16 år gammal LLB studenten drömde och beräknat vinsten av barnet säljer i kamel race i araber och byborna var hemvist för maya staten UPP. Nu observera jag slår en dator försäljare i butiken, en grönsak säljare i auto, defaulter fabriksledningarna i sin flaska bosättning cum tillverkande enheter. Indien är en boll, rulla ut ur spåret, spara annars kommer det att falla. Jag affraid av 25 typ poliser, 50 typ TI och 5 - 10 SP-DSP Eftersom skydd är en annan sak ändå.
Ankare (22): - Du bröt lås på ditt kontor och av LIG 07, H 18, G2, G35, F2 och även definiera MIG II 36, HIG 378, 11 nej. makan och lyft wala bunglaw.
Divesh Bhatt: - Jag var bara en medlare för att ingå nya kontorsbyggnad som per den verbala order av distriktets samlare.LIG 07 är ett tempel av mynt affärsmän, är H18 en picknick plats för en berättelse om ett par timmar, är G2 en bostad av 2500 / försumliga, var G35 dubbelt låst stället för att bryta som av G38 och slutligen F2 är den enda ersättning av solfångaren att vara värd för läsare och anhängare och även ett centrum för grupp äta. MIG36 & 11 ingen Makan görs av SADA och 378 är en hyra ägd bungalow.Lift Wala Bunglow bakom samlare bungalow är ett joint venture dröm om mig själv med Advocate KN Singh, som konstruerade en ny konstitution där han förklarar IPC 448.
Idag är det återigen belastar Divesh Bhatt att han talar mycket men förgäves.
Ankare (23): - Du begår COW ..................
Divesh Bhatt: - ko hittades kvar men om ägaren av ko (polis) möter, slog honom en hel del.
Ankare (24): - Du begår om 5 sundet ...............
Divesh Bhatt: - Om 5 är rak, är det en som handlar om 220 arabiska summa pengar. Om SATYAMEV JAYTE skriven framför, är det en hantera av 30 tc. Om 1995 skrivs, är det en som handlar om 1L dollar och om aero planet blir krasch som vi avslöja den viktigaste plattan, kan artikeln kosta 17725 K men det är ett måste att vara närvaron av den skällande hunden i det som äter note istället för fårkött och latriner densamma.
Ankare (25): - Att hunden ................
Divesh Bhatt: - DOG på gatan ätit 15000 summa pengar. Nu sitta och vänta på att latrin hunden, eftersom han kommer att extrahera enbart pengar.

Ankare (26): - Det här innebär att du begår en hel del, men förgäves.
Divesh Bhatt: - i cykeln av myntet spel det är en politik som kräver de varor som inte är tillgängliga och om någon form av varor som finns i marknaden nära Ganga floden, de dåraktiga personer begår en hel del brister i det. Formlerna är sjöfarten är formulerade för att förstöra hela systemet, men ingen är köparen. Alla levande män återfinns i en cykel av idiot-medlare-testare-finansiär-party men partiet inte överlever till sist. Kära män apa varumärke, tänker, Rs 1 är inte tillräckligt för att köpa medicin för mamman. RS 5 är inte i stånd att tillräckligt med mjölk inköp för barnet. Två och en halv rupier inte ett giltigt pengar. Rs 10 grundar i två påfågel och Rs 100 om innehåller örnen inte kan köras på marknaden på grund av stor en 4 storlek. Vi kan inte sätta medicin av mamma i 3 kg flaska och aslso kan inte dricka vatten i det. Flaskan är inte ett pass i Pakistan och om det tas med skopa, kan man fångad i smuggling. Så varför är denna ivriga och hunger? Du vet att hälften av vår befolkning är kvinnor och hälften av dem är barn. Det är en politik för engelsmännen att inte överleva Indien genom habituerade samvälde, cricket, kön, Satt, mynt och flaskan till de 20% som arbetar personer. vänligen hedra mina djupa studier annars kommer vi att förgöra oss själva. Det är slutsatsen av mina böcker.
Nu ska vi testa resultatet av allmänheten efter pausen.
Ankare (27): - vänligen nu citera ett meddelande till den indiska via detta forum.
Divesh Bhatt: - För att ta bort ryktet om pengar regn, det finns bara alternativen att byteshandel systemet eller att utforma valutan genom DK Bhatt foto. Detta kommer också att leda till lösningen på svarta pengar och inflaflation med ekonomisk jämlikhet samt.
Ankare (28): - Vilka är dina förväntningar från regeringen genom detta forum?
Divesh Bhatt: - Eftersom Dantewada är en Naxal distrikt, är det måste att ha polisskydd för oss alla Teen Murti.
                                             VOLCABILIRY
PROV: - Köpare av mina böcker, Internetanvändare, tittare och offentliga tvingas in mynt affärer.
ZHANDUBAM: - Mastermind av 6 till 8 personer, kostnader pengar
Köparen: - Ej naken BABA begår 20 L 20.
BOLOBABA: - tjänade 6 L, Kräver Deshmukh farbror.
Tank av Rampur: - Det är den sista skapandet av min far.
Patient i Kolhapur: - Söker tvilling för pengarna regna inte på goooooodagar. De är skyldiga att överföra Bareli från Agra omedelbart. Resten av detaljerna i enkäten kan hittas i mina böcker.
                                            FRÅGEFORMULÄR
1 - Endast dröm - Endast Rs. 1 Indien .......
2 - Hobby - Kex i bolero
3 - Drama - Tank drama SHOLEY film
4 - Fordon drömde - Xylo E 8 red & bolero m2dii
5 - Film - Daulat ki Jung
6 - hjälte `- Tatttttttti ........ Kapoor
7 - Gadi - Platina ATCT
8 - Pakwan - khyali pulao
9 - Val logo - Fati underkläder
10 - Animal - Flodhäst & kära
11 - Fågel - Peahen & Eagle
12 - Kung - CDDeshmukh, ra na Malhotra, jp taylor
13 - Doktor - Tortoise specialist ASIM
14 - Bark - Nano resan
15 - Böcker - 1. '90 Crore ki barsaat '
                                                     2. 'Asimit Noto ki dhanwarsha'

                                             CONLUSION

       Forumet förnekar alla anklagelser över författaren. Hon hävdar att hålla den fysiska och mentala arbete till en gräns på parametrar för att mata ut mer kvalitativt arbete. Forumet föreslår betraktaren att lämna mynt spelet omedelbart och order 09425636422 + 0992695795 som alla Indien hjälplinje för alla frågor. Forumet kommer att försöka polisskydd till gruppen och att veta detaljer i handlingen ring Randhir Prakashan att köpa böcker av författaren.Alla rättigheter förbehållna med Ricepullers.in HelpLine NO. : 09425636422, 09981011455 Email: dbdkbhatt39@gmail.com